Arvostellut makkarat:

Haetaan: %määrästä

Löydetty osumia: 14 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4193Makulihan Olivia Mexico 25.05.201780Lihaisa, pieniä biittejä seassa, maku melko tasapainoinen chilin määrästä riippumatta, rasvaa melko paljon.€ 13.88
3965Reilu Siskonmakkara 28.01.201646Rasvaa ja suolaa, suolan määrästä voisi päätellä tarkoituksen sitoa mahdollisimman paljon vettä tuotteeseen, grillissä tuloksena kuin höyrytetty ankki, riittää pienempikin määrä suurelle joukolle, jälkimaku suolaliuosmainen, hakkaa kasvismakkaroilla tannerta, kannattaa syödä lämpimänä, minkä kanssa tai seassa sitten syökin. Tarkoitettu muuhun kuin grilliin tai kiuaspannulle.€ 5.75
3892Pajuniemen Helsinkiwursti Naga Morich 20.08.201581Tiukkaa tavaraa, poltetta aluksi ja matkalla ja lopuksi, tuskaa ja hikeä kuitenkaan ole, chilin polte määrästä riippumatta pysyy hallinnassa, hyvinkin sopusuhtainen esitys, järkyttävän poltteen metsästäjille makkara voi olla hukkareissu eli susitaival.€ 14.25
3650Savuhovin Hovinarri 03.04.20148210% juustoa, nakilla hiukan tummempi ulkomuoto, mausteitakin jo näkyvissä, maussa tuntuu juustoa ja chiliä ja pippuria, paljon juustonmakua, huolimatta mausteiden määrästä makkara tuntuu tasapainoiselta, mehevä, hyvä suutuntuma.€ 21.90
3626Rannarootsi Metsaseene-kartuli Grillvorst 06.02.201487Perunaa 41%, valikoituja metsäsieniä 5%, rakenne robusti, näytti hyvin rasvaiselta mutta rasvan korvanut peruna määrästään huolimatta tuntui sopivan makkaraan, pippuria ja jotakin muuta myös massassa, sienet mauttomampina eivät pistä silmään tai tunnu maussa, maittava makkara, jälkimaku pippurinen, keskilinjasta poikkeava grillimakkara.€ 4.50
3598Makulihan Riistalenkki 07.11.201374Kausituote makkarassa hirvenlihaa mukana sianlihan lisäksi, mutta määrästä ei varmuutta. Mukavan syötävä makkara, mehukkuus tuntuu puuttuvan ,massan sekoitetut lihabiitit käsitettävänkokoisia ja sopivat makkaran luonteeseen, kuori puoliksi syötävä puoliksi poisheitettävä, kannattaa varmuuden vuoksi poistaa.€ 18.90
3542Kivikylän Juustonakki 08.08.201391Tiukka kuori, huolimatta määrästä pirskahtele tai purskahtele liinalle, on myös valkosipulia, juusto pitää ilmeisen runsaat mausteet kurissa, pippuria tuntuu jälkimaussa vaikka juusto dominoi makuja aluksi.€ 8.50
3523Savuhovi Marskinwursti Auranen 26.06.201385Tiukka rakenne lihaa tiiviissä muodossa, juusto näkyy ja tuoksuu mutta pienen maunhäivähdyksen jälkeen katoaa yhtäkkiä,eikä palaa edes jälkimaussa paljoa, vähän liiankin tiukka makkara rakenteeltaan, huolimatta määrästä juustoa maistuu tosi vähän, jälkimaussa hiukan pippuria.€ 19.96
3205Kivikylän Tomaatti-Mozzarella 09.06.201189Vähän enemmän mausteinen makkara, suuresta määrästä juustoa huolimatta ei liian juustoinen! Ulkonäkö terhakan pirteän värikäs!€ 16.60
3139Rakvere Grillviiner Rohke Juustuga 09.12.2010689% juustoa, vähän vetinen, voinee johtua suuresta juustomäärästä ja sen laadusta, vaikuttaa suolaiselta, näkyy mistä juusto sulanut, juuston määrä estää muitten makujan erottamisen, jälkimaussa lievä pippuri, ei suuri vaan makunautinto, lautaselle jää ruskea lammikko jälkeen makkarasta ja sen sisällöstä.€ 4.50
3138Tapolan Juustoryynäri 09.12.2010808% juustoa, juustoa on hyvin jakautunutta huolimatta juuston suuresta määrästä, pysyy hyvin kasassa, verta mukana, voisi olla liian kuiva ilman juustolisää? Joku epänormaalin voimakas maku puskee juuston alta kuintenkin esiin.€ 5.73
3122Perniön Lihan Rukiinen Riistaryynäri 11.11.201080Hirveä 19%, ohraa, ruista, hyvä tuoksu, ryynejä paljon mutta makkara pysyy hiukan ällistyttävästi kasassa huolimatta lähes puolesta määrästä ryynejä makkaramassassa, kuori aika hyvä, makkarassa veren makua ja miellyttävästi muutakin. € 9.10
3089Portin Ukkopekka Juusto-Valkosipuli 26.08.201067Kuori jäi jäykäksi syödä uunipannun lämmössä, makkarassa oli hyvinkin runsaasti sekä valkosipulia että juustoa, juustoa 6% mikä kyseisen makkaran kohdalla antoi vaikutelman liiallisesta määrästä kuin normaali grillimakkaramassa olisi tungettu täyteen heikkolaatuista juustoa? Jäähtyminen parantanut makkaran makua. € 7.48
2329A. Kastenin Ryynimakkara 25.10.200575Paksu Jööti! Poikkeava runsas mausteinen ryynimakkara, ryynimäinen hajoava rakeinen rakenne, johtuu lihamäärästä vai laadusta? Maku miellyttävän erilainen, mutta suoli jäykkä.€ 9.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //