4983 | Lihakulttuuri Raakamakkara - Talvinen Havumetsä | 29.12.2022 | 94 | Vankka lihan maku, suolaa tuntuu olevan, raakamakkaramainen, yoki havunmaku luotu yrttiseksella, mausteet tarpeeseen, jälkimaku hyvin yrttinen, rasvaa sopivasti, puruvastus hyvä mutta melko tiukka, maisteista löytynee liperiä. | € 19.90 |
4552 | Kivikylän Kalkkunalenkki | 05.09.2019 | 52 | Possuhko, aika jööti, maku neutraali, luotu sinappia vaeten, tervetuloa ihrattomaan,vähärasvaiseen maailmaan, kuori poistettava. | € 7.98 |
4456 | Snellman Kunnon Kuoreton Lenkki | 31.01.2019 | 51 | Kouret jätetty kisasta, pintaa luotu jollain muulla tavoin, rasvaa paljon, tasainen rakenne, suolan ja rasvan pyhä liitto, mausteet? Hyvät mahdollisuudet jos tykkää pelkästä makkaranmausta, grilli jättää kivat rusketusraidat pintaan! | € 8.00 |
4336 | Hakala Munamakkara | 05.04.2018 | 52 | Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara. | € 14.95 |