5177 | Metsärannan Metsämakkara | 28.11.2024 | 84 | Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä. | € 13.27 |
3459 | Atria Juustosydän Cheddar Lenkkimakkara | 13.02.2013 | 53 | 9% juustoa, josta Che-juustoa 20% loput sulatejuustoa, Heikko esitys, massa täysin mauton ja löysä, keskellä makkaraa kulkee juustovana, joka tyhjenee leikattaessa, lenkissä vähennetty uunimakkaraksi tuunaamisen tarvetta, mahdoton makkara, vaikka tässä se nyt onkin, kannattaa odottaa että juusto jäähtyy, juustossa aika vähän cheddar-juuston makua. Juustopommit puuttuu. | € 7.48 |
3038 | Lapin Gourmetkokkien Porotytön Polku | 01.04.2010 | 58 | Maku sokeroituu lämmityksen aiheuttaman kuivumisen seurauksena, hyvin vaikea kiuasmakkara valmistustapa ei suosi makkaraa, tarkoitettu kylmänä olutpalaksi. Poroa 70% sianlihaa loput. | € 60.00 |
2122 | Tirkkosen Kalkkuna Täyslihanakki | 28.09.2004 | 70 | Valmistustapa hiukan väärä. rasvaton ja menmetti loputkin. lihaisa pippuria on. ei muuta maustetta tunnu. hyvää vaikka ei muistuta normaalinakkia. | € 9.90 |