Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lopussa

Löydetty osumia: 19 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
4761Makuliha Miguel Tex Max Cheddar 29.04.202178Hiukan överin oloinen, hiukan likaa kaikkea, vaikka maut eivät hyökänneet, juusto luultavasti sitoo. sulanut juusto pehmentää massaa, lopussa voimistuva chili.€ 17.46
4722Savo-Karjalan Sopivan Kipakka Chorizo Grilleri 05.11.202074Rakenne karkea, mehukas, paljon makuja, chili päällimmäisenä, melko voimakaskin chili, joka sovi kaikkien pirtaan, polttoa kaiken aikaa ja myös lopussa,€ 10.95
4519Feri's Keitetty Yrttipossu Raakamakkara 06.06.201980Maistuu keitetyltä, maku piilossa, karkea rakenne, maku yrittää tulla esiin, jälkimaussa jotain yrttejä tuntuu, vaatisi jotain muuta vierelleen, pippuri vahvistuu jälkimaussa, alku vaivalloinen, lopussa jotain.€ 11.50
4467Pihlajasaaren Karitsanakki 07.02.201966Mehukkuutta, lihaa paljon, sopisi vaikka pataruokiin, hyvää lihaa, kuori peittää suorastaan makua, , luonnonkuoressa varmasti voisi olla onnistuneempi, pippurit lopussa esille. (valmistuttaja Pihlajasaaren Lammastila)€ 24.00
4035West Charkin Bratwurst Luomu 23.06.201686Hyvää on, saksalaisten perinteiden mukainen perusbratwurst, lihan laatu kuitenkaan jätä epäröinille sijaa, aluksi mausteet tunnu, mutta jälkijunassa saapuu melkoinen lasti mausteita ja makuja, yrttejä aluksi ja pippureita runnsaasti lopussa.€ 13.50
3690Kivikylän Liekehtivän Makuinen Lemon-Chili 05.06.201487Sian- ja Naudanlihaa, Lihaa löytyy, rasvaa löytyy, maku muuten täyteläinen, maussa lievä makeus myös tuoreen chilin aiheuttamana, lopussa voimakas chili tulee esille ja sen poistamiseksi vaaditaan suuri määrä virvoketta.€ 11.40
3522Chef Wotkin's Cheddar Juustogrilleri 26.06.2013945% cheddarjuustoa, mehukkaannäköinen, hyvä kuori, lämpimänä juusto hiukan dominoi, paljon mausteita, mausteet pyörivät poskissa, maut senkuin vahvistuvat makkaran jäähtyessä, massa karkea, lopussa myös chilin puraisua, juusto jättää hyvän jälkimaun, toisille maistuu todella hyvin.€ 11.90
3463Rannarootsi Frankfurter 27.02.201365Epäsiisti valmistuksen jälkeen, juusto pursuaa kaikista raoista ja halkeamista, lisäksi sisäpuoli kääntyy esille, lötkö, juustoa, halpaa juustoa paljon tarjolla, lämmitys paranna makua, uuuston maku dominoi, ehkä lopussa pieni pippuri tulee juuston alta esille.€ 5.00
3338Chef Wotkin's Pekonigrilleri 26.04.201290Shavupekonia 28%, hyvä maku, savuinen perusmaku, hyvä ja miellyttävä suutuntuma, suolaa ja pippuria maussa, pippuria myös enemmän lopussa, pitkä suuntäyteinen jälkimaku, paremman luokan makkara.€ 10.90
3330Liha-Iitin Lammasgrilli 05.04.201291Paprikan punaa ja pippurin makua,kuori superhyvä, pitää sisällään kaiken rasvan ja maun, lammas maistuu pääosassa mutta vain riittävästi, mehevä, napsuva, lopussakin pippurin puraisua. € 19.80
3149Kaamos Grilli 20.01.201156Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä.€ 22.50
3052Ruokarenki Chorizo 06.05.201081Lämmittävä paprika pääosassa poltteisuudessa, pikkuisen paksuhko kuori ja sisus erottuvat selkeästi kypsennyksessä, hiukan irtorasvaa valuu pitkin suupieliä rinnuksille, vaikka lopussa chilikin hiukan puraisee, valtavirran Tex-Mex makkara.€ 11.70
2909Atria Juusto Hiillos 10.03.200986Maukas, juusto dominoi makkaraa lähes täydellisesti, hyvä juusto kuitenkin, muut mausteet lähes piilossa, lopussa hiukan pippurin tapaista.€ 3.75
2806Kivikylän Juustotuhti 22.07.200881Runsaasti lihaa, enemmän kuin normaalissa suomalaisessa makkarassa, juusto pehmentää makkaran makua, lopussa juusto pehmentää jälkimaus pippurit. € 12.54
2742Karelian Grilli-Wursti 26.02.200874Hyvä kuori napsuu, massa tiivis, puruvastusta riittää, mausteet tulevat esiin vasta lopussa, jälkimaku jää, pippuri pyörii kielellä.€ 10.00
2388Kaminwurzen 07.03.200675Täyttä tavaraa, pureskelemista piisaa. Mausteita riittämiin asti, valkosipuli alussa, pippuri lopussa.€ 14.89
2311Portin Venäläinen Valkosipulimakkara 27.09.200565Valkosipuli maistuu alussa - ja lopussa! Kuori napsahtaa mukavasti. Lyhyt maku, jotain mausteita tarvittaisiin jatkamaan makua.€ 9.30
1315Wurst Fennican Herkkusienimakkara 13.03.200178Hyvä mausteseos : alussa ei tunnu juuri mikään - lopussa valtaisa maku! Pitkämakuinen! Herkkusienimakkara??!!€ 13.45

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //