Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lisätty

Löydetty osumia: 23 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
5055T-Jeff's Smoked Gator Sticks 05.10.202363Napakka alku, hyvin tuntuu cajun-mausteet sopivan tähän tuotteeseen, snäck tikuksi pehmeän pureskeltava, suolainen, savustettu, miellyttävä, rasvaa lisätty? pitkähkö mausteinen jälkimaku.€ 95.00
4925Snellman Savu Eetvartti 11.08.202256Mieto maku kuin savua lisätty tavalliseen makkaraan, joku rautaisen tuntuinen maku, joku huono rasvan tai vastaavan maku, hiukan pehmeä massa, jotenkin geelimäinen sidosaine mukana.kuori hiukan paksuhko€ 9.58
4809Kariniemen Kananpojan Tulinen Chorizo Grillimakkara 26.08.202170Hiukan pehmeä massa, puruvastus kummoin ole, lisätty jotain lihan väliin, chilit erottuu voimakkaasti, hiukan tuntuu kuin perusmassaan sotkettu vähän chilijauhetta, pistävän tiukka chili, rasva ja chili kilpailevat mauissa, chili tuntuu posskissa pitkään myös jälkipoltteena.€ 8.29
4682Wigren Kauranakki 27.08.202056Aika rasvaisen tuntuinen puruvastus vähissä, lihaa kuitenkin mukana, jotenkin tahmaisen liukas massa, jotain outoa lisätty siihen, rasva jää asumaan kitalakeen, kokonaisuus vaikeasti arvioitava, lihaa käytetty mutta jotain uutta ja outoa lisätty sekaan.€ 16.62
4388Mattilan Suomalaisen Vapaan Possun Lenkki 26.07.201882Hyvin perinteinen lenkki, joka luottaa lihaan, mausteet jäävät erottumatta, suolaa lienee lisätty, mehukas lämmitettynä. 30% maksussa hyvitystä. € 9.00
4319Atria Rehti Juuresnakki 22.02.20185920% perunaa, porkkanaa ja lanttuva(Ameriikan herkkuva), Lihana käytetty broileria ja viljaporsasta, tuossa järjestyksessä,ihan maukas esitys, kiinteä, jonkinlainen puruvastus. rasvaa ja suolla maussa(lisättyä silavaa), ulkonaisesti kelvokas, tasainan massa ja tasainen maku.€ 8.18
4276Dulano Kuoreton Nakki 30.11.201759Kuoreton nakki, yksitotinen, pinta saa grillissä mukavan värin,pehmeä hötöinen massa, ikenet tykkää, suolaa lisätty mausteen ominaisuudessa, pippuriakin tuntuu jälkimaussa.€ 4.74
4255Atria Mustamakkara 05.10.201782Huolimatta verestä, tämä ei ole ryynimakkara, untuu kuin grillimakkaraan olisi lisätty veri, massa jauhettu samantapaisesti tasaiseksi kuin b-luokan grillimakkarassa, kuori myös aika rapeaksi paahtunut, veri peittää makkaraa kuin musta huntu. € 7.00
4210Vatajan Pekka&Pätkä Grillimakkarat 06.07.201756Vaikka tuotteessa väistetty lisäaineita, on mukaan lisätty sian lisäproteiinivalmistetta? Paketissa kaksi erityyppistä ja pituista makkaraa, maut eivät poikenneet juuri toisistaan merkittävästi, suolaa ja rasvaa, mausteet ja muut makuaineet puuttuvat tyystin, tarkoituksella? kylmänä parempi molempi, hyvä alkuruoka, joka jättää tilaa myös pääruualle.€ 13.90
4200Chef Wotkin's BBQ Grilleri 01.06.201777Makeahko maku (sokeria lisätty), puruvastus ok, mausteet hyppäävät yllättäen esille, pidättääkö rasvaisuus mausteet pitkään piilossa? Jälkimaku mausteinen, € 11.25
4103Börner-Eisenacher Unsere Käse-Krakauer 03.11.201669Juustoa 7%, lisättyä rasvaa 3%, juustoa ullin kyllin, juustopommi voi polttaa suuta, lihaa löytyy, rakenne suhteellisen karkea, hyvä purutuntuma, jokainen on juuston laadusta ja tasosta omaa mieltään, tukeva kuori pitää kaiken sisällään.€ 9.50
3703HK CampingŽ BBQ 31.07.201456Sileää ja pehmeää, mössömassaan lisätty paprikaa, kutteri pyörittänyt massan todella tasaiseksi, vaatimaton, helppo syödä.€ 6.90
3632Makulihan Härkätien Lenkki 13.02.201471Karkeampi robusti rakenne, lihabiittejä, makkaramassan lisätty vähemmän jauhettua lihaa välillä? Meheväntuntuinen, myös suolaisentuntuinen, suola tulee esiin pidemmälle maistellessa, herkullisen näköinen tiskiltä ostettaessa. € 15.90
3597Kivikylän Possunpaisti Lenkki Ruuanlaittoon 07.11.201376Tasaisen perusmassan seassa ronskinkokoisia lihabiittejä, lisätty massaan loppuvaiheessa, makkarassa pirteät mausteet, sitruunainen aromi tuntuu suussa, perusmassa kuitenkin tasainen ja vivahteeton muuten, jossa lihabiitit kelluu kuin suklaapalaset, makkara sopinee ruuanlaittoon pilkottuna keiton sekaan.€ 10.00
3582Wilhelm Grillibalkan 03.10.201364Wilhelm pakkauksessa riemastuttava uusi Atrian A-lk taulukko, makkara on Atrian A-lk taulukossa perus A-lk makkara, rasvainen, makkarassa lisättyä silavaa, maut vähissä, makkaralle sopii parhaiten kurkkusinappimajoneesi, pitäisi olla miedoista miedoin sinappi, kannattaa kokeilla uutta makkaroitten kanssa, keinokuori pitää kasassa, kohderyhmä kadoksissa, makkaran kun suuhun laittaa, jotain suuhun laittaa, maku jos sellaista löytää häipyy nopeasti mielestä. € 11.85
3380Merosen Chorizo 25.07.201287Massa hyvin punertava, kuori hiukan jäykkä, saunahiki kirpoaa uudestaan otsalle, makkarassa lisätty chiliä jauheena aika tavalla, kiuvaa kitalakea, chili huomattavan epätasaisesti jakautunut makkaroiden välillä, vaikka chiliä kohtuullisesti niin makkara tuskin sopii aloittelijoille. € 12.00
3135Wőro Jussi Verivorstikesed 02.12.2010862% verijauhetta ja lisätty silavaa, Tuoksuu ryynäriltä, hyvä ja miellyttävä maku, pippurinen jälkimaku,jäähtyneenä antaa mausteisen ja timmin jälkimaun.€ 2.50
2564Atria Kevyt Herkku Nakki 20.02.200755Kylmänä tuntuma perusnakki, ei maistunut juuri millekään, kypsennys tummensi yllättävän paljon pintaa, lisättyä sokeria? Purutuntuma lämmityksen jälkeen napakampi, jäykempi siten parempi.€ 6.45

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //