5157 | Lapin Liha Saksanhirvimakkara | 29.08.2024 | 53 | 45% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri. | € 19.75 |
5148 | Isojoen Villisikamakkara | 08.08.2024 | 86 | Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet. | € 30.00 |
5013 | Kivikylän Lammasnakki | 13.04.2023 | 68 | Tummanvärinen massa, suolaa nprmia enemmän, vähän perusnakki, lihaisa, hyvä kuori, mukana varmasti erityinen lihanlähde, tasainen maku ja tasainen massa | € 22.07 |
4793 | Lihamestarin Grillis | 01.07.2021 | 76 | Kuori aika hyvä, vaikka vähän vastusteleekin, hyvä rakenne, rasvaa löytyy melko paljon, sisältää uli perusterpeen, varmaan hyvä buotiolle, mausteita löytyy vähän, mutta pari kierrosta metsänpohjalla ok, jotain erikoisempaa lihanlähdettä tuntuu, sunteellisen hyvä puruvastus. | € 9.97 |
4483 | Etelän Tasangon Argentiinalainen Salchicha | 07.03.2019 | 90 | Makeahko, massa hyvä, sopiva puruvastus, läskiä sekä sulaneessa tilassa että kiinteässä muodossa, karkea rakenne, hyvä lihanlähde. pippuria mukana, kiitettävät ja riittävät mausteet. | € 20.00 |