Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lihan

Löydetty osumia: 147 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5219Hosanojan Porogrillimakkara 03.04.202588Hyvä kuori, lihaisa, mehevä, luottaa lihan makuun, mausteet melko kevyet, pippuria houkan rasvan alta paljastuu, mukavan karkea massa lisää suutuntumaa, pitkä jälkimaku.€ 19.00
5201Vege Story Snack Original 27.02.202571Joku kysyy onko paljon lihaa käytetty, paketti antaa vastauksen, suolaa paljon tuotteessa, olisiko pippurin vai chilin puraisu, erikoinen mausteutus, hyvin rasvaisen oloinen, onko tuotteella jokin etninen tausta, joku herää miettimään, lihan tuntua, outo maku, käyneen suolapalaksi virvokkaille, sillä herättää janon.€ 45.44
5191Savuhovi Hovi Pippurinakki 30.01.202591Lihan makua oli vaikea aluksi tunnistaa nykyisessä enemmän liha vihamielisessä ympäristössä, tukeva massa, pippuria kunnolla, toiset jo irvistelee, toiset muikistelee mukavan pippurin/pippureiden makua, tuntuu kuin häivähdys chiliä, kokoaan suurempi nakki maultaan, hintaa tarkistettu yleiseen K-tasoon verraten.€ 11.96
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5143JJs BBQ Kuuma Slerba - Mexican Hot Makkara 06.06.202486Chili iskee hetken päästä suussa, chili jyrää, lihan maku erottuu kyllä. hiki nousee pintaan, rapea kuori, chili tekee syvän vaikutuksen, sopii chilimasokisteille, hiukan yksiulotteisen oloinen, chili jää suun joka sopukkaan.€ 19.42
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5110Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara 28.03.202493Huomattava osa lammasta, kaikkea sopivasti, miellyttävä maku, lihan laatu tunnistettavissa lajin ja maun puolesta, sopivan lampainen maku, tasapainoinen mausteutus.€ 20.79
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5071Hein Breslaun Bratmetwursti 30.11.202384Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön.€ 12.00
5013Kivikylän Lammasnakki 13.04.202368Tummanvärinen massa, suolaa nprmia enemmän, vähän perusnakki, lihaisa, hyvä kuori, mukana varmasti erityinen lihanlähde, tasainen maku ja tasainen massa€ 22.07
5005Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 30.03.202386Pippuria suussa heti, monenlaista lihaa runsaasti, myös lammasta mukana, mausteutus oonnistunut, piipuria mukana, hyvä mehevä rakenne, pieniä sattumia runsaasti lihan seassa, mukava pippuri myös jälkimaussa.€ 13.95
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4986Dulano Juustonakki 26.01.20239330% downforcea hinnassa, Juustoa löytyy, kuori oikein hyvä, mausteutus tasapainoinen, makkara miellyttävä suussa, puruvastus hyvä, oikeaa lihantuntua, tuntuu craft-tuotteelta, oikeasti hyvä makkara.€ 6.45
4983Lihakulttuuri Raakamakkara - Talvinen Havumetsä 29.12.202294Vankka lihan maku, suolaa tuntuu olevan, raakamakkaramainen, yoki havunmaku luotu yrttiseksella, mausteet tarpeeseen, jälkimaku hyvin yrttinen, rasvaa sopivasti, puruvastus hyvä mutta melko tiukka, maisteista löytynee liperiä.€ 19.90
4977Maks & Moorits Maitselt Mehe Grillvorst 01.12.202282Jonkin verran rasvaa, lihan tuntua, kuori rapea hiillostuneista kohdista, lihaa, sinappi sopii kylkeen, vaikka olekaan kange-kestävä tuote mausteutukseltaan, karkea rakenne.€ 8.00
4953Wing Wing Chinese Style Pork Sausage 06.10.202247EU on lihan alkuperäalue, maksamakkaramainen maku, keinokuori, rakenne hiukan sitkeänoloinen, sokereita paljon makea, erikoisenmakuinen, todellakin toisesta makumaailmasta kotoisin€ 28.80
4937Tapolan Hot Dog Nakki 01.09.202259Keinokuori, mausteet loistaa poissaolollaan, lihaa sisältävä jäykkä pötkylä, joku tunnistamaton komponentti aiheuttaa vaivaa ja jättää lihanmaun piiloon, Jälkimaku hiukan sitruunainen.€ 9.62
4917Wigren Chipotle Wurst 02.06.202290Hyvä kuori, lihabioittejä masassa, laadukkaan tuntuinen, mehevä, chili pikkuisen jälkijunassa, mutta pääosassa, polte jatkuva, todella hyvä lihanakki.€ 15.75

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //