4567 | Pajuniemen Palvilenkki | 03.10.2019 | 71 | Tuoksuu lihalta, kuori poistettava, suolaisen tuntuinen, puruvasrus hyvä, mausteita tuntuu, lihaa on pippuria näkyy massassa, voimakas pippurinen jälkimaku jakaa mielipiteet, leikkelemakkaran 5tuntua, mitä sillä lienee tavoiteltu? | € 11.90 |
4137 | Wheaty Veganwurst La Rossa Seitanmakkara | 02.02.2017 | 33 | Lihalta näyttää, paprikaa seassa massan, maku aivan paha ole, vieras maku, omassa lajisaan varmasti täydellinen, melkein kuin 70 lukulainen karkki, olisiko pidempi nimi tuonut lisää makua? | € 22.95 |
4009 | Luha Sealiha Grillvorstikesed | 04.05.2016 | 81 | Timmiä, puruvastus tiukka, muitakin mausteita kuin pippuri, tuntuu naudanlihalta vaikka lihanlaatu toinen, reilu lihaprosentti, rasvaa leikkauspinnassa, hyvä kuori. | € 7.87 |
3847 | Saarioisen Grilliwurst Original | 04.06.2015 | 66 | Hiukan hyvitystä ostohinnasta, tuntuu jauhelihalta suolessa, kutteri kulkenut hitaalla, oikein makuja irtoa, rasvabiittejä massassa, pippuria löytyy, tartar-makkaran tuntua, vähän pliisu, kaipaa ilmeisesti kovempia lämpöjä ja tiukempia tulia alleen jotta lähtisi maistumaan. | € 9.45 |
3553 | Ekenäs Knackis | 29.08.2013 | 60 | Tuoksuu sianlihalta, mukana myös hevosta, hiukan tympeähkö tuoksu ja maku, nakki jättää napsahtamatta, massa jotenkin kummallinen, eroaa perusnakista koska löytyy makua, vaikka maku toisista maku tuntuu huonolta, jotain on liikaa ja jotain tuntuu puuttuvan, lammas maistuu, ehkä sianlihan osuutta voisi kohottaa? | € 14.75 |
3538 | Tuottajatorin Maalaisgrillari | 08.08.2013 | 84 | sika n. 75% nautaa 25%.Näyttävä massa, touksuu sianlihalta, possunpaistilta, mukava kuori, tiukkalihainen tiivis makkara, pari makkaraa riittää hyvin ateriaksi, alun jälkeen mausteet kadoksissa, kunnes pippurit palaavat jälkimakuun takaisin, tavaramerkkinä lihaisuus. | € 9.40 |
3373 | Pajuniemen Pajugrilli Palvi | 05.07.2012 | 77 | Maistuu rasvalta ja lihalta, vähän turhankin lihaisa, pitää pureksia kunnolla, mausteet tuntuvat puuttuvan, kuori paksuhko mutta napsahtava, massan ja kuoren suhde oikea? Massa muistutta lopulta liharouhetta, pippuria jälkimaussa. | € 14.90 |
3327 | Savuhovi Peijakas Riistanakki | 29.03.2012 | 58 | Napsuva nakki, maku on pitkä, muttei maukas, joku mauste dominoi, lihaa paljon ja tuote maistuu lähinnä lihalta. Tätäkään makkaraa valmistustapa suosinut yhtään. | € 21.56 |
3306 | Lapin Kaamoslihan Poro-Grilli | 26.01.2012 | 79 | 76% poroa, 10% kasvatettua villisikaa, tuoksuu lihalta, rakenne aika robustia, tuoksu lupasi jopa enemmän kuin maussa saatiin, mausteet vähän kadoksissa, maussa jotain muuta kuin pelkkää possua, sen kertoo jo massan väri. | € 22.50 |