Arvostellut makkarat:

Haetaan: %leikat

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
4995Chorizo Roslund 09.02.202374Pakaste. Lihaisa, joitakin voi häiritä massan rankka lihaisuus, Massan rakenne suorastaan robusti, seuraa hyvin esikuviensa tietä leikatun lihan osalta, mutta monille jää mieleen vielä toive mausteutuksen lisäämiseksi monet kaipaisi, pippuria ja chiliä mukaan? Mutta lihaisan vähämausteisen makkaran ystävälle napakymppi, nestettä irtoaa massasta hälyttävän paljon, mikä lienee pitkän kylmäsäilytyksen seurausta.€ 17.84
4845Les Occitanes Mini Chorizos ŕ Cuire 25.11.202171Sitkas kuori, lihaa tuntuu olevan jotenkin pehmeä esitys, chili purskee pintaan, liha leikattu karheaksi, jauhelihamainen rakenne, valmistustapa ehkä tehnyt oikeutta makkaralle.€ 23.94
4107Lest & Lammas Grillimakkara 24.11.201689Robusti rakenne, massassa suuria rasvaklunsseja, todella mehevä, murea, liha vaikuttaa leikatulta eikä jauhetulta, kuin nyhtöpossua olisi tungettu porsaansuoleen, hyvin taiten tehty, epäterveellisyyttä maussa terveellisessä määrin. € 8.00
3800Someron Palvin Ryynimakkara 05.03.201577Ryynejä löytyy, veretön ryynäri, lihaa kohtuudella mukana, jopa runsaasti ryynimakkaraksi, rakenne pysyy kasassa, eikä hajoa leikatessa, rasvaa riittävästi, aika kiva pala, jopa pikkaisen liian tukeva kuori pitää makkaran kasassa.€ 11.90
3767Luha Verivorst Suitsupekoniga 04.12.201476Kuivahko, mutta pysyy kasassa leikatessa paremmin kuin moni muu ryynäri, verta pakissa ollut ja maistuu, suutuntuma verraten hyvä läskiä seassa, mutta sattumia mukana rustoa ja jänteitä kuten perinteiseen verimakkaraan oikeastaan kuuluukin! € 3.90
3728Makulihan Salarakas Sinihomejuusto 04.09.201484Hyvä kuori, aluksi kuuman makkaran maut jotenkin kateissa, juustoa hieman esille leikatessa, oliiveja ilmeisesti massassa, juusto maistuu, muut maut jäävät hiukan enemmän taka-alalle, lihaa säästämättä, jälkimausa tulevat chilit ja pippurit esille, suuntäyttävä jälkimaku, makkarassa makuja kaikille.(Sisartuote Aurakas)€ 18.35
3562Luha Saksa Grillvorst 05.09.201389Sianlihaa 60% naudanlihaa 17%, lämmitys tuo selvästi esiin makkaran currymausteseoksen sekä tuoksussa että maussa, lihaisa, maldollinen sipuli mukana mauissa, makkarassa jauhettu reilusti koko ruho massan sekaan? Ainakin tuston sirut ja jänteet ovat helposti erotettavissa, jos aikoo lihaa tässä mitassa käyttää pitäisi käyttää pienempää kutterin terää tai leikata liha tarkemmin, rasvaa on myös maussa, makkarassa ylenpalttisesti kaikkea, lihaa, rasvantuntua, rustoa, luuta, makkarassa robusti rakenne, jälkimaussa jää pippuri viimeiseksi.€ 8.50
3548Dulano Juusto-Pekonibraatwursti 15.08.201382Juustoa kohtuullisesti, vaikka tirskuu leikattaessa ja grilliin kypsennyksessä, miellyttävänmakuinen, vaikutta kuitenkin hyvin samanlaiselta kuin perinteinen nürnbergiläinen, juusto dominoi makua lihaa on eikä maku töki, chiliä voisi olla tässä makkarassa, juuston määrä kohdallaan.€ 9.96
3509Krahulik Klobása Se Sýrem 30.05.201391Juusto 15%, juustopommintapaisia, leikatessa tirskahtaa kuumaa juustoa paikka paikoin, robusti tuntuma rakenteessa, karkea, kuori tiukka ja pitää kaiken sisällään, joka sinällään suoritus, hiukan epämääräinen juusto, joka ei tuo sinällään makkaraan mitaan lisää, suositellaan lämpimästi, JOS tykkää silavasta ja muusta rasvasta ja niitten mausta makkarassaan, epäterveellisyyden tuntua elämään? € 4.00
3459Atria Juustosydän Cheddar Lenkkimakkara 13.02.2013539% juustoa, josta Che-juustoa 20% loput sulatejuustoa, Heikko esitys, massa täysin mauton ja löysä, keskellä makkaraa kulkee juustovana, joka tyhjenee leikattaessa, lenkissä vähennetty uunimakkaraksi tuunaamisen tarvetta, mahdoton makkara, vaikka tässä se nyt onkin, kannattaa odottaa että juusto jäähtyy, juustossa aika vähän cheddar-juuston makua. Juustopommit puuttuu.€ 7.48
3055Helsingin Makkaratehtaan Rööperin Grilli 27.05.201081Lämmintä makkaraa leikatessa pääsee valloilleen hyvä tuoksu! Rakenne on suussa miellyttävä mutta tarvitsee sinappia. Leikkauspinta tasainen, pippuri näkyy mutta aluksi ei havaittavissa, jälkimaussa tulee kuitenkin esiin hiukan epätasaisena, joissain paikoin runsaasti toisissa paloissa vähemmän. € 10.00
2757Kragovskaja Kranitskaja Pulistuv 25.03.200886Lihainen, mehevä,rasvainen, leikatessa läski tirisi, läskibiitit sopivan kokoisia, savustettua lihaa, pekonimainen miellyttävällä tavalla karkea maukas massa, mukavasti mausteita. € 8.90
2528Maistuva Uunilenkki 28.11.200655Hieno massa, muovikuori, leikattaessa auki massa paisui, makkara aukesi räjähtäen! Todella huono, vaikka mausaa vivahteita.€ 2.50
2445Korpelan Lihapoika Saku Grillimakkara 04.07.200678Mehukas huolimatta halkeamisesta, miellyttävä maku, kuori sitkeä leikattaessa muttei pereskellessa, ei hassumpi, ei kaipaa sinappia, sopinee grilliin.€ 9.05

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //