5218 | Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara | 03.04.2025 | 76 | 30% hintaa tarkistettu, lammasta 46% ja sikaa 30%, hyvä kuori, mehevä, lammas maistuu sopivasti, joillekin ehkä liikaa villasukkaa tarjoten, suolaa löytyy, suolan maku vallitsee, vaikka mausteitakaan unohduttu, tunnistamaton erityismauste tuntuu. | € 12.11 |
5110 | Wursti Yrtti-Valkosipuli Raakamakkara | 28.03.2024 | 93 | Huomattava osa lammasta, kaikkea sopivasti, miellyttävä maku, lihan laatu tunnistettavissa lajin ja maun puolesta, sopivan lampainen maku, tasapainoinen mausteutus. | € 20.79 |
5005 | Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti | 30.03.2023 | 86 | Pippuria suussa heti, monenlaista lihaa runsaasti, myös lammasta mukana, mausteutus oonnistunut, piipuria mukana, hyvä mehevä rakenne, pieniä sattumia runsaasti lihan seassa, mukava pippuri myös jälkimaussa. | € 13.95 |
4946 | Lihakulttuuri Karitsa Raakamakkara Provensale | 29.09.2022 | 68 | Hyvin tasainen tuote, karkea rakenne yrttejä löytyy, yrttejä paljon mutta lammasta ei saa niillä peittoon, rasvaa ihan sopivasti, mausteutus tuo mieleen jonkun leikkelemakkaran Goutur yms. jotenkin epätasapainoton makkara, muuta kuin lähiruokaa. | € 26.90 |
4494 | Vatajan Lammasnakki | 25.04.2019 | 49 | 14% lammasta, aika helppo, rasvaa paljon, kestää kasassa gelatiinikuorella, suolaa ja rasvaa mausteena, lihaakin, mutta lämmitys vähän auttaa, tulee hiukan vetiseksi kyllä. | € 18.90 |
4467 | Pihlajasaaren Karitsanakki | 07.02.2019 | 66 | Mehukkuutta, lihaa paljon, sopisi vaikka pataruokiin, hyvää lihaa, kuori peittää suorastaan makua, , luonnonkuoressa varmasti voisi olla onnistuneempi, pippurit lopussa esille. (valmistuttaja Pihlajasaaren Lammastila) | € 24.00 |
4101 | Helsingin Makkaratehtaan LammasMerguez | 03.11.2016 | 57 | Lammasta mukana, masassa vihreää ja punaista väriä, mausteita tuntuu olevan jalopenon tuntua, tulisuus pysyy aisoissa, paljon makua, laadukas tuote, vaikka olekaan kaikkien makuun., | € 9.97 |
4100 | Chef Wotkin's Lampurinnakki | 03.11.2016 | 74 | Hyvä rakenne, lammasta maussa, koetettu peittää chilin alle, mausteutus kuitenkaan riitä siihen, vaikka tuntuu. | € 12.60 |
3997 | Vatajan Lammasnakki | 07.04.2016 | 65 | Tiukkaa tavaraa, maku vaatii lisäkseen sinappia, jotain mausteita ja pipputia hiukan tuntuu, keinokuori sopii makkaraan, liha jauhettu melko rubostina kuoreen, lammasta saa kyllä etsiä ja suurimmalta osalta löytämättä jääkin. | € 14.25 |
3850 | Snellmanin All Natural Merguez | 04.06.2015 | 71 | Mukana muutakin lihaa kuin sian, lammasta ehkä, nautaa kyllä, runsas makumaailma, joka aukea kaikille maistajille, paljon makuja toisille, ulkonäkö hiukan ruskea pökäle. | € 13.00 |
3655 | Vatajan Lammasnakki | 23.04.2014 | 69 | 12% lammasta, tiukkaa tavaraa, hyvä kuori, hyvin lihaisa, pippuria jälkimaussa vaikka muuten mausteet piilossa, rasvaisenoloinen, purutuntumaa löytyy, joutuu makkaraa pureksimaan kunnolla. | € 18.90 |
3559 | Kalliomäen Lammasbratwursti | 29.08.2013 | 82 | Yleisvakutelmaa heikentää liian tiukkalihaisuus, vaikka lammasta villasukka puuttuu mausta, ensi alkuun hiukan jauhelihamainen vaikutelma, runsas jälkimaku, oikeasti hyvä jälkimaku. | € 20.00 |
3332 | Ilmajoen Luomulammasbratfursti Lisäaineeton | 05.04.2012 | 62 | Vähän liian tiukanoloinen, myös viherpippuri maistuu,mausteutus ei läpäise Kange-testiä, kuori ja massa liian tiukka, tuntuu nautanakilta, häivähdys lammastakin possun seassa. vaikka kuinka hienot olisi alkuaineet, niin kaikkea anna anteeksi. | € 28.60 |
3321 | Palvi-pirtin Lammasgrilleri | 01.03.2012 | 81 | Tuoksuu voimakkaasti, rakenne karkea, mukana lamba lihaa ei pelkkää possua,mausteita runsaasti ja punaista väriä, paprikaa, massassa näkyy lihan jakeet, pelkästään possua vaan selvästi muutakin, lammasta 63%. | € 11.88 |
2953 | Tapolan Nauta Grillimakkara | 02.07.2009 | 63 | 100% naudanlihaa, vähän makukartalla lammasta yms. vaikka nautaa karusti koko liha, karkea rakenne, reilummin naudanlihaa kaipaaville. | € 9.00 |
2855 | Lihameister Lambaliha Grillvorstike | 14.10.2008 | 82 | Maussa lammasta, kuori hyvä, lihaa runsaasti mukana, vahva mausteseos! | € 6.75 |
2592 | Makulihan Lammassalami | 17.04.2007 | 58 | Karhea leikkauspinta, 37% lammasta, Irtorasvaa riittämiin meittämään makuja, tarvitaan sinappia leikkaamaan rasvanmakua, mausteita paljon, ei jokapäiväinen makkara. | € 23.65 |
2589 | Lihanakki(Nimetön) | 17.04.2007 | 80 | Lihaa, lihaa, mausteita mukavasti, kestää kange-testin, makea sinappi sopii myös, timmi pötkäle, harva nakki antaa näin hyvän puruvastuksen! 20% lammasta. | € 8.50 |
2485 | Palvi-pirtin Lammasgrilleri | 29.08.2006 | 50 | Erikoinen,hiukan epämääräinen ja tunkkainen maku, lammasta lienee? Lisää possua sekan? | € 10.15 |
2368 | Aitokan Pytky | 31.01.2006 | 80 | Poroa, villisikaa ja lammasta. Kuori napsahtaa hyvin, tiukka jämäkkä massa, pippuri maistuu, myös pippurinen jälkimaku, lihaisa. | € 7.00 |