Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämpötila

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
3521Julkujärven Pekoni-omena Grillimakkara 26.06.2013791,68% omenaa, lämpenee hyvin ja saavuttaa helposti korkean lämpötilan myös sisältä, kuori tiukka makkaramassa myös tiukahko, halkeillut kärsinyt kuori, makkara syötävän hyvä, lihaa mukavasti, massassa lihabiittejä, pippuria lääkärin määräystä vastaavasti, maku on monipuolinen, makkarasta jää hyvä jälkimaku mieleen,€ 14.00
2212Chef Wotkin's Tsekkimakkara 29.03.200578lämpötila vaikuttaa esilletuloon, niin ulkonäön kuin maunkin, mausteissa löytyy. Napsahtava kuori, erittäin voimakas jälkimaku, maku monimuotoinen€ 13.50
1190Chef Wotkin's Bratwurst 15.08.200088Kerrankin oikea valmistuslämpötila bradelle! Sai kunnolla väriä. Maku pehmeä. mausteita löytyy.€ 8.24

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //