5193 | Atria Rehti Hyvä Nakki | 13.02.2025 | 59 | Ploilerin lihaa ja porsaankin, kuoren puuttuminen ei haitanne, joku kalvo päälle peitteeksi pantu, suolaa hyvin väähän, vaatii sinappia viereensä, kylmänä parempi, lässähtää lämmityksessä. | € 8.91 |
5089 | Taste Of Deutschland Red Bratwurst | 25.01.2024 | 81 | 14% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen. | € 11.08 |
5019 | Pouttu Grillimakkara Cheese Mex | 27.04.2023 | 80 | Erikoinen, jotain yrttiä mukana, maut pehmenevät lämmityksessä, jotain juustoakin mukana, maut vaikuttavat hiukan tasapaksuilta mutta miellyttävät. | € 14.05 |
4992 | Vegan Frankfurters | 09.02.2023 | 33 | Pysyy kasassa vaikka pienirakeinen, lämmityksessä kuorimainen pinta kovettuu mutta makkara pysyy löysänä, hyvin tasainen massa, pippuri tuntuu, hiukan epämiellyttäävä suutuntuma, melkein makkara. | € 14.76 |
4984 | Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki | 26.01.2023 | 66 | Juusto 10% häviää lämmityksessä pelkäksi rasvaisuudeksi massassa, joka pehmeä ja vetisenoloinen, jotenkin epätasapainoinen tuote, juustoa on ja ei ole, suola tuntuu paljon. | € 8.93 |
4979 | Snellmanin Kunnon Nakki | 29.12.2022 | 72 | Makua ilman turhaa mehevyyttä, savunmakua aistittavissa, hyvähkö kuori, hiukan tasapaksu rakenne, joka hiukan löystyy lämmityksessä, mausteita ei enempiä tunnu, jonkinlainen puruvastus, nakkimainen napsahdus löytyy. | € 6.20 |
4851 | Feri's Handmade Sausages Mangalitsa Kylmäsavustettu | 02.12.2021 | 70 | Mielenkiintoisen näköinen, jotenkin pehmeä ja löysä irtonainen rakenne, kuori hyvin paksu, irtoaa rasvaa ja paprikaa paljon lämmityksessä. käyttötarkoitua hiukan epäselvä, aavistus pippuria, rasvaa riittää, liha jotenkin kuitumaisena, puruvastus melkoinen jänteikkään lihan ja paksun kuoren osalta. | € 45.00 |
4806 | Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki | 26.08.2021 | 32 | Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen. | € 14.54 |
4600 | Kotimaista Kevytnakki | 02.01.2020 | 44 | Lämmityksessä löysä lässähti, löytyypi puruvastusta vähän ja broilerin nahkaa, suolaa pikkuisen, hampaat tarpeettomat mutustamiseen, kuoreton, tuotteen lämmitys kannattamaton. | € 2.83 |
4566 | Snellmanin Kuoreton Iivari | 03.10.2019 | 46 | Puruvastus, mausteet ja kuori kadoksissa, massan rakenne vetelä ja hötöinen, kiinteyttä tuovat rakenteet katoavat lämmityksessä. | € 7.50 |
4512 | Pajuniemen Välimeren Prinssi | 23.05.2019 | 76 | Selleriä sietäville, lämmityksessä syntyy rouheaan massaan kuoppia, hyvä rakenne, todella paljon rasvaa, mehevä, mausteita, jämärä rakenne, tomaatin tuntua maussa, vaikka ulkonäkö hiukan arvelutti, yllättävän helppo syötävyys, erikoinen nakkimakkaraksi. | € 12.00 |
4432 | Palvilihan Kouvot Hodarinakki | 29.11.2018 | 76 | Vähän tiukka rakenne, kuori sitkistyi lämmityksessä, mausteita hiukan, pääasialliset mausteet liha ja suola makkarasta jää tosi pitkä suolainen ja hiukan arveluttava jälkimaku. | € 13.40 |
4331 | Atria Lihaisa Porkkana Lenkki | 29.03.2018 | 62 | 20% porkkanaa. Keinokuori, sikaa, massan väri muuttuu lämmityksessä, joka herättää epäilystä, massa sinänsä asiallinen, hiukan kuiva, tunnu niin rasvaiselta kuin peruslenkki. | € 8.75 |
4307 | Palvimestarien Valkosipulilenkki | 25.01.2018 | 60 | Muovikuori poistettu, massassa hyvin selviä lihabiittejä, suolaa mukana, tuo mieleen jonkun leikkelemakkaran, gouter-, jahtimakkara linjalla, mieluumin goutermakkaran, rankanmakuinen oikeastaan, lämmityksessä vetäytyy kasaan ja muuttuu pinnalta kovaksi, myös grillausjäljet muodostuu pintaan helposti. | € 13.70 |
4263 | Kariniemen Kananpojan Grillimakkara Tomaatti-Mozzare | 26.10.2017 | 80 | Kuori hyvä, alusta alkaen maukas, hieman makea myös alku, juusto katoaa kummasti lämmityksessä, tomaatti tunnu ollenkaan, pippuria sen verran, että makkara sopii paremmin aikuiseen makuun, hyvä kokonaisuus, tipu pysyy hyvin piilossa. | € 13.95 |
4173 | Turun Mestaripalvin Paistimakkara | 06.04.2017 | 67 | Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä. | € 9.95 |
4067 | Snellmanin Kunnon Naudanlihanakki | 01.09.2016 | 88 | Mukavan savuinen, maut esiin lämmityksessä, mausteutus kohdallaan, pippureita runsaasti jälkimaussa. | € 10.90 |
4030 | Takaladon Chorizo | 02.06.2016 | 80 | Mausteet aukeaa vasta lämmityksessä, kohtuu karkea, mausteseos mukava, chili pure liikaa, Kange-testi menee heittämällä läpi, tavalliselle poprillinpurijalle chilin määrä voi olla haastava. | € 13.50 |
4023 | HK Kabanossi® Rio Picante | 26.05.2016 | 78 | Rasvaa irtoaa lämmityksessä paljon, nuotiomakkaraksi? Chili tulee helposti esiim, paljon chiliä ka myös pippuria, mehevä, joku savun tuoksahdua irtoaa, kuori rapeahko, toiset tyytyy yhteen biittiin, paljon makuja, rasvaa irtoaa liikaa. | € 4.50 |
3953 | Pajuniemen Juustonakki | 07.01.2016 | 60 | Nakissa juuston maku, mutta juusto hävinnyt rakenteeseen lämmityksessä, juuston laatu epämääräinen, kuori hiukan pistelee vastaan, vaikka lopulta syötävä, massa jotenkin puuromaisen tuntuinen, juusto kuitenkin jakautunut epätasaisesti, toisessa nakissa maistuu paljon ja toisesta saa makua etsiä. | € 14.91 |