Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmityksessä

Löydetty osumia: 26 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5193Atria Rehti Hyvä Nakki 13.02.202559Ploilerin lihaa ja porsaankin, kuoren puuttuminen ei haitanne, joku kalvo päälle peitteeksi pantu, suolaa hyvin väähän, vaatii sinappia viereensä, kylmänä parempi, lässähtää lämmityksessä.€ 8.91
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5019Pouttu Grillimakkara Cheese Mex 27.04.202380Erikoinen, jotain yrttiä mukana, maut pehmenevät lämmityksessä, jotain juustoakin mukana, maut vaikuttavat hiukan tasapaksuilta mutta miellyttävät.€ 14.05
4992Vegan Frankfurters 09.02.202333Pysyy kasassa vaikka pienirakeinen, lämmityksessä kuorimainen pinta kovettuu mutta makkara pysyy löysänä, hyvin tasainen massa, pippuri tuntuu, hiukan epämiellyttäävä suutuntuma, melkein makkara.€ 14.76
4984Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.01.202366Juusto 10% häviää lämmityksessä pelkäksi rasvaisuudeksi massassa, joka pehmeä ja vetisenoloinen, jotenkin epätasapainoinen tuote, juustoa on ja ei ole, suola tuntuu paljon.€ 8.93
4979Snellmanin Kunnon Nakki 29.12.202272Makua ilman turhaa mehevyyttä, savunmakua aistittavissa, hyvähkö kuori, hiukan tasapaksu rakenne, joka hiukan löystyy lämmityksessä, mausteita ei enempiä tunnu, jonkinlainen puruvastus, nakkimainen napsahdus löytyy.€ 6.20
4851Feri's Handmade Sausages Mangalitsa Kylmäsavustettu 02.12.202170Mielenkiintoisen näköinen, jotenkin pehmeä ja löysä irtonainen rakenne, kuori hyvin paksu, irtoaa rasvaa ja paprikaa paljon lämmityksessä. käyttötarkoitua hiukan epäselvä, aavistus pippuria, rasvaa riittää, liha jotenkin kuitumaisena, puruvastus melkoinen jänteikkään lihan ja paksun kuoren osalta.€ 45.00
4806Atria Jyväbroilerin Ananas Kananakki 26.08.202132Hiukan makea ja hapan maku, puruvastus puuttuu, maistuu melkein kasvismakkaralle. tuntuu kuin porkkanaa olisi seassa, kuori musteni mukavsti lämmityksessä, tuntui keinokuorelta, lämmittäminen parantanut makua, mutta toi uusia makumaailmoja, vaikkei miellyttäviä kaikkien mieleen.€ 14.54
4600Kotimaista Kevytnakki 02.01.202044Lämmityksessä löysä lässähti, löytyypi puruvastusta vähän ja broilerin nahkaa, suolaa pikkuisen, hampaat tarpeettomat mutustamiseen, kuoreton, tuotteen lämmitys kannattamaton.€ 2.83
4566Snellmanin Kuoreton Iivari 03.10.201946Puruvastus, mausteet ja kuori kadoksissa, massan rakenne vetelä ja hötöinen, kiinteyttä tuovat rakenteet katoavat lämmityksessä.€ 7.50
4512Pajuniemen Välimeren Prinssi 23.05.201976Selleriä sietäville, lämmityksessä syntyy rouheaan massaan kuoppia, hyvä rakenne, todella paljon rasvaa, mehevä, mausteita, jämärä rakenne, tomaatin tuntua maussa, vaikka ulkonäkö hiukan arvelutti, yllättävän helppo syötävyys, erikoinen nakkimakkaraksi. € 12.00
4432Palvilihan Kouvot Hodarinakki 29.11.201876Vähän tiukka rakenne, kuori sitkistyi lämmityksessä, mausteita hiukan, pääasialliset mausteet liha ja suola makkarasta jää tosi pitkä suolainen ja hiukan arveluttava jälkimaku.€ 13.40
4331Atria Lihaisa Porkkana Lenkki 29.03.20186220% porkkanaa. Keinokuori, sikaa, massan väri muuttuu lämmityksessä, joka herättää epäilystä, massa sinänsä asiallinen, hiukan kuiva, tunnu niin rasvaiselta kuin peruslenkki.€ 8.75
4307Palvimestarien Valkosipulilenkki 25.01.201860Muovikuori poistettu, massassa hyvin selviä lihabiittejä, suolaa mukana, tuo mieleen jonkun leikkelemakkaran, gouter-, jahtimakkara linjalla, mieluumin goutermakkaran, rankanmakuinen oikeastaan, lämmityksessä vetäytyy kasaan ja muuttuu pinnalta kovaksi, myös grillausjäljet muodostuu pintaan helposti. € 13.70
4263Kariniemen Kananpojan Grillimakkara Tomaatti-Mozzare26.10.201780Kuori hyvä, alusta alkaen maukas, hieman makea myös alku, juusto katoaa kummasti lämmityksessä, tomaatti tunnu ollenkaan, pippuria sen verran, että makkara sopii paremmin aikuiseen makuun, hyvä kokonaisuus, tipu pysyy hyvin piilossa.€ 13.95
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
4067Snellmanin Kunnon Naudanlihanakki 01.09.201688Mukavan savuinen, maut esiin lämmityksessä, mausteutus kohdallaan, pippureita runsaasti jälkimaussa.€ 10.90
4030Takaladon Chorizo 02.06.201680Mausteet aukeaa vasta lämmityksessä, kohtuu karkea, mausteseos mukava, chili pure liikaa, Kange-testi menee heittämällä läpi, tavalliselle poprillinpurijalle chilin määrä voi olla haastava. € 13.50
4023HK Kabanossi® Rio Picante 26.05.201678Rasvaa irtoaa lämmityksessä paljon, nuotiomakkaraksi? Chili tulee helposti esiim, paljon chiliä ka myös pippuria, mehevä, joku savun tuoksahdua irtoaa, kuori rapeahko, toiset tyytyy yhteen biittiin, paljon makuja, rasvaa irtoaa liikaa.€ 4.50
3953Pajuniemen Juustonakki 07.01.201660Nakissa juuston maku, mutta juusto hävinnyt rakenteeseen lämmityksessä, juuston laatu epämääräinen, kuori hiukan pistelee vastaan, vaikka lopulta syötävä, massa jotenkin puuromaisen tuntuinen, juusto kuitenkin jakautunut epätasaisesti, toisessa nakissa maistuu paljon ja toisesta saa makua etsiä.€ 14.91

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //