Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmityksen

Löydetty osumia: 24 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5213Papu Seitan Bratwursti 03.04.202525Vaikuttaa makkaralta ennen lämmitystä, aikas huono kuori, on tai muuttuu lämmityksen jälkeen hyvin vaikeaksi leikata, puruvastus keinokuoressa on periksiantava ja kumimainen, sitä olisi menneinä vuosisatoina käytetty aivan muuhun tarkoitukseen, huonoin ehkä koskaan kuori, massa on sileä ja osittain jonkinlaisten möykkyjen kavalkadi, mausta voinee sanoa että mausteet ja suola jossain syvällä, joistain maku voi olla luontaantyöntävä.€ 12.11
4899Makuliha Kaunis Veera Grillimakkara 05.05.202269Lihaa on, mutta maussa tulee hyvin voimakas suorastaan pihkamainen maku, joka peittää alleen lähes kaiken muun, seassa jotain pehmeää määrittelemätöntä, erikoinen setuppi suorastaan liian erikoinen, joillekin maut jo kylmänä liikaa toisille vaatii lämmityksen.€ 14.54
4808Grillimaisteri Urho Makkarapihvi 26.08.20215630% huojennusta hinnassa, vähän suolainen, rasvainen, pitää jäähtyä ennen maistammista lämmityksen jälkeen, puruvastus puuttuu, pinta paahtuu mukavasti, kuorta ole, suolaa löytyy, muut mausteet rasvan peitossa, joku pieni makutaso erottuu, ehkä pippuri, kumoaa lempeämmät sinapit, mehukas mutta voisi olla jopa paksumpi, koska paistopintojen väliin ei paljon jää.€ 7.65
4464HK Hot Dog Nakki 07.02.201925Kollageeninen pinta, löysä massa lämmityksen jälkeen ainakaan kiuaspannulla valmistusta ei voi suosittaa jos mitään lämmitystä, massa menee aivan löysäksi ja sisus kipertyy kuoren ympäsille, kuori muuttuu peltiseksi ja kovettuu lähes syömäkelvottomaksi, vaikka jaksaisikin sen poikki purra, mausteet ovat jääneet pussiin, tämä suoritus herättää vain kysymyksen, miksi?€ 9.05
4203Mattilan Miniryynäri 29.06.20177224% ohraryynejä, ryynäinen makkara, hyvä kuori, hyvin tiukka rakenne, ryynit tiukasti massassa, maut pääsee esiin lämmityksen jälkeen.€ 13.90
4173Turun Mestaripalvin Paistimakkara 06.04.201767Nautaa, naudan verta, syötävä kuori tökkii lämmityksen jälkeen, rasva lähtee liikkeelle lämmityksessä tehden hiukan vetisenoloiseksi, väri viittaa vereen ja vaihtoehtoiseen lihanlähteseen, kohtalainen makeus masassa, puruvastus katoaa lämmityksessä, grilli tai joku muu vastaava voisi auttaa makkaraa selviämään lämmityksen aiheuttamasta traumasta tai makkara pitääkin syödä ilman lämmitystä.€ 9.95
3977HK Aito Nakki Lisäaineeton 25.02.201668hyvä kypsennys rapeuttaa kuoren mukavasti, lihanmakua mukavasti korostaa lämmityksen karsinogeenit, aito kuori, lihaa ja suolaa.€ 8.55
3743Atria Peruslenkki 30.10.201458Peruslenkki, sisälmys suolainen ja pehmeä, keinokuori kuoriutuu lämmityksen aikana, sopii varmasti ruskean kastikkeen sekaan suokapöytään.€ 4.25
3414Portin Luomu Järvi-Suomen Lenkki 04.10.201249Parempaa kun unohtaa lämmityksen, vähän kuten HK plöö, haarukka upposi aivan liian helposti makkaraan, kuin lämmin veitsi voihin, tasaisen tappava rakenteeltaan ja muutenkin, lisältää jauholisän, ikenet riittää pureskeluun, jäljelle jää rasvainen jälkimaku.€ 8.00
3304Tallegg Kanasigar 05.01.201286Maku ja pippuri kestää lämmityksen, meetwurstimainen, pippuria piisaa, kuori sitkistyy hiukan lämmityksen takia, lihaa piisaa kanssa, puruvastusta riittää.€ 4.50
3108Anton & Anton Töölöläinen Luomulenkki 21.10.201082Lihaisa, tiivistä tavaraa, mausteutus tukeva, makkara isolla M:llä, keinokuori hyvin kiinteä, mausteita hyvin monia, aluksi vähän mausteinen sekamelska, lopuksi suuhun jää mukava pippurinen jälkimaku, kuori lämmityksen jälkeen syötävä mutta makkaran jäähtyessä kovettuu syömäkelvottomaksi eikä irtoa helposti, kannattaa kuoria ennen valmistusta, € 9.50
3072Makulihan Hunajainen Vuohenjuustomakkara 01.07.201096Makkara joka vaatii ehdottomasti lämmityksen, mehevä ja muheva, tosi napakka, kiinteän lihaisa, selkeästi jo ulkonäkö antaa odottaa paljon, makkaran voimakas perusmaku aluksi piilossa mutta jäähtyneenä pitkä jälkimaku on mahtava!€ 12.90
3038Lapin Gourmetkokkien Porotytön Polku 01.04.201058Maku sokeroituu lämmityksen aiheuttaman kuivumisen seurauksena, hyvin vaikea kiuasmakkara valmistustapa ei suosi makkaraa, tarkoitettu kylmänä olutpalaksi. Poroa 70% sianlihaa loput.€ 60.00
3030Sřdergĺrden Hot Dog Sausages 25.03.201081Kylmänä makua mutta vähenee lämmityksen jälkeen, väri tanskalaisen punainen, mutta normalisoituu kämmitettäessä, lihaa tuntuu olevan runsaasti lihaisa suuntuntuma, makua tulee jälkijunassa, nakissa pitkä ja voimakas jälkimaku tuntuma jotenkin täytetäinen, sopii hyvin hodarin väliin.€ 5.98
2853Wőro Őllevorstike 14.10.200883Juustoa 7%, juusto tuntuu jo kylmänä, mehukas miellytttävä suutuntuma, puruvastus säilyi hyvänä lämmityksen jälkeenkin, runsas juusto hiukan epätasaisesti jakautunut, muuten hyvä lihan ja juuston muodostama kombinaatio.€ 5.20
2630Portin Ukkopekka Juusto Salami 26.06.200775Kuori kesti lämmityksen, massa rapea, mehukas, mukava terävä maku, raaka-aineet kohdallaan, mukana hyvin tuttu maku, juustoa myös tuntui.€ 4.90
2570Mattilan Miniryynäri 06.03.200785Miellyttävän makuinen, ryynit tungettu hyvin onnistuneesti makkaraan, Kylmänä ei saa irti mitään vaan vaatii lämmityksen, hyviä eivät halkea poiketen yleisestä ryynärien ominaisuudesta, jälkimaku mukava.€ 6.95
2564Atria Kevyt Herkku Nakki 20.02.200755Kylmänä tuntuma perusnakki, ei maistunut juuri millekään, kypsennys tummensi yllättävän paljon pintaa, lisättyä sokeria? Purutuntuma lämmityksen jälkeen napakampi, jäykempi siten parempi.€ 6.45
2538Kuokkavieras Olutsalami 12.12.200655Chiliä ja pippuria makkarassa,vaatii varovaisen lämmityksen, koska tarkoitettu nautittavaksi kylmänä. ei kiukaalle! Lämpimänä rutisi, kylmämä maukkaampi ja suorastaan superpippurinen, lämpimänä pippurin vsikutus tuli hitaammin esiin. € 30.00
2396Handl Knoflhex Deftig Grwürzt 21.03.200663Tiivistä tavaraa, suolassa löytyy, makkara kesti lämmityksen eikä luopunut rasvoistaan, sisälämpö kohosi uusiin ennätyksiin n. 106.7 celciusta, tönkkösuolattu makkara, kestää isältä pojalle!€ 17.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //