Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmitettynä

Löydetty osumia: 37 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4751French Styles Diots Fumés 04.02.202188Hyvä kuori, maku irtoaa lämmitettynä, lihaa, rasvaa, ihraa suussa sulavaa, runsas maku.€ 10.26
4667Atria Wilhelm Perinteinen Makkarakassi 02.07.20208060% hinnanhelpotusta, perhepakkaus? Riittää sekä kylmänä että lämmitettynä vertailtavaksi, mehevä, rasvainen, pippuri löytyy, tuoksuukin, pehmeä hyvä kuori, hyvä syötävyys, sulanut myös rasvaa pois, joka kuohkeuttaa massaa, valkosipulin tuntua.€ 2.23
4543Grillimaisteri Jalopeno-Juusto 31.07.201993Emmenthal juustoa 8%, Chili 2%, yrttitarhaa, punaista ja vihreää leikkauspinnassa, jo kylmänä jalopeno tuntuu, massa karkea mukava puruvastus, lämmitettynä juusto pehmittää jalopenon, tasapainoinen, maut tasapainossa, hyvä kuori, hyvä rakenne, hyvät mausteet, sinappi tarpeeton? Kaipaa suurta nollaajaa että maistelu voisi jatkua.€ 9.90
4388Mattilan Suomalaisen Vapaan Possun Lenkki 26.07.201882Hyvin perinteinen lenkki, joka luottaa lihaan, mausteet jäävät erottumatta, suolaa lienee lisätty, mehukas lämmitettynä. 30% maksussa hyvitystä. € 9.00
4241Roinilan Roinilaroihu 07.09.201770Lämmitettynä rasvaa, rasvaa paljon, chili tulee jo kielelle, kuivahtaa, pippuria paljon lihan alla, lihaisuus murenee suuhun, jälkimaku pitkä ja chilinen, voimakas mausteutus rajoittaa nauttijakuntaa, sulkee lapset pois.€ 12.50
4235HK Sininen Lenkki® Chilinen 31.08.201761Jo kylmänä polttelee, asia muutu lämmitettynä, peruslenkki johon ympätty chiliä, todennäköisesti jauheena, pistelevä tunne suussa.€ 2.58
4229Roinilan Roinilarapsakka 31.08.201755Maku tuntuu sipuliteemakkaralta(leike) sekä kylmänä että lämmitettynä, melko mehukas, rasvainen joku sanoisi, sitkeä kuori jää toisilla pyörimään suuhun, puruvastus sopiva.€ 14.70
3923Kartanon Lihaisa Kuoreton Nakki 22.10.201563Kiinteää, kuoreton, vähän liian tiukka rakenne, suolaa löytyy mausteita piilotettuna jonnekin mukuna eivät irtoa edes lämmitettynä.€ 5.57
3682Pajuniemen Premium Grillimakkara Luomulihasta 05.06.201466Alennusta hinnassa 30%, kuori hiukan sitkas, rasvaisen näköinen ja tuntuinen, massa antaa olettaa enemmän kuin maussa lopulta saa, suussa sulavan rasvainen, maistuva, voisi olla hyvä grillissä tai nuotiolla lämmitettynä.€ 7.74
3560Pirkka Uunimakkara 05.09.201377Lihaan verrattavia tuotteita paljon,yllättävän hyvää lämmitettynäkin, makkaran koostumus säilyi mössööntymättä, maku vähemmän vastenmielinen, massa hiukan pehmeä, pilkkoutui painamalla, syömäkelpoinen kuori kääriytyi ynpäriltä.€ 3.45
3323Liha-Iitin Kyrönmakkara 29.03.201280Pippuria ja mausteita paljon, todella paljon, jos ei tiedä niin makkaran mausteisuus antaisi luulla jotain peiteltävän, mehukkaampi lämmitettynä, vaikkakin käyttö normaalisti leikkeleenä, lämmitettäessä rasvaa vapautuu, mikä sitoo hiukan pippuria, lihaisa, parempi kuin moni grillimakkara, makkaran pippurisuus toki hiukan jakoi mielipiteitä.€ 15.90
3009Portin Ukkopekka Pekoni 07.01.201078Makua lisää vasta lämmitettynä, kuori ei meinaa napsahtaa poikki, lenkki ja grillimakkaran sekoitus, lievä jälkimaku, rakenne karkeahko joten käytetty parempia ruhonosia, punaisia sattumia, huulirasvaa valmistusmetodista koska makkara kohtuullinen rasvapitoisuudessa?€ 4.75
2896Perniön Lihan Pekoninakki 17.02.200968Kylmänä yllättävän maukas ja voimakas pippuri jo erottui, lämmitettynä lievä pettymys, rakenne säilyi kiinteänä vaikka hiukan pehmenikin. Lämmitys ei tuonut hirveästi lisää makkaraan, vaikka mausteita ja pippuria tuntuikin. Jälkimaku pippurinen.€ 12.60
2895Portin Ukkopekka Juustokuulat 10.02.2009858% juustoa, jääkaappilämpöisenäkin juusto otti ja tuntui! tuntui myös lämmitettynä ja rasvanmakukin tuli esiin, maukas pieni suupala, pippurinen jälkimaku miellyttävä. Helposti voisi lisätä keittoon tai vastaavaan.€ 9.95
2894Isännän Lenkki 10.02.200979Lihaa säästämättä, leikkauspinta tasainen, kutteri ollut hienoteräinen. Kylmänä kuten lämmitettynäkin lihanmaku hallitsi kiinteänä pysynyttä massaa.€ 9.17
2872Pirkka Parhaat Buffalomakkara 02.12.200878Kylmäpalana lihaisan karkea liha- ja rasvabiittinen robusti rakenne, lämmitettynäkin massan karkeus esillä, mukana myös runsaasti makua puhjeten voimakkaana ja pitkänä jälkimakuna pippureineen.€ 10.49
2840Tapolan Savusuomi 16.09.200849Kylmänä makua ja rakenne suorastaan timmi. Lämmitettynä mauton ja hötö makkara.€ 7.70
2819Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli 19.08.200883Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä.€ 11.40
2802Kuoreton Perinteinen Hiillosmakkara 08.07.200872Parempi jääkaapista kylmänä suoraan nautittuna,kiinteä rakenne, lämmitettynä tuoksu miellyttävä, aavistus pippuria ja muutenkin miedosti maustettu, jälkimaku mieto ja vähärasvainen.€ 5.00
2700Nőo Krakov 06.11.200782Mausteita mukavasti, lämmitettynä pippurin hehku pamahtaa esiin! Rasvaa runsaasti, rakenne hyvin kiinteä, vahvempikaan sinappi ei tuonut lisävaikutteita makuun.€ 4.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //