Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmitettäessä

Löydetty osumia: 18 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
4336Hakala Munamakkara 05.04.201852Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara.€ 14.95
3929Wigren Moro-lenkki 29.10.201563Kuoressa kypsymisen tuomaa makua, muuten vähissä, maku heikkeni lämmitettäessä, tasainen massa, suolaa sopivasti, jälkimaussa suolaa ja jotain epämääräistä makua.€ 9.50
3737Marskogens Varmrökta Ölkorv 25.09.201477Makkara tuppaa kuivamaan lämmitettäessä, joten suositellaan lähinnä kylmänä olutpalana nauttimista, puruvastus hyvä, pippuria tuntuu olevan paljon lihaa jossain pippureiden välissä, selviää Kange-testistä hyvin, pippuri on vallitseva maku, jälkitunnelmissa myös chili jää poskiin polttelemaan.€ 26.00
3574Palvimestarien Juustonakki 26.09.201387Hyvä kuori, juusto mieltyy lämmitettäessä makkaranmassan joukkoon, vaikka kylmänä selkeästi omana epätasaisena fraktionaan, hyvä purutuntuma, tuntuu miellyttävältä syödä, hyvät ainesosat korostuvat napsahduksen säestyksellä.€ 13.90
3323Liha-Iitin Kyrönmakkara 29.03.201280Pippuria ja mausteita paljon, todella paljon, jos ei tiedä niin makkaran mausteisuus antaisi luulla jotain peiteltävän, mehukkaampi lämmitettynä, vaikkakin käyttö normaalisti leikkeleenä, lämmitettäessä rasvaa vapautuu, mikä sitoo hiukan pippuria, lihaisa, parempi kuin moni grillimakkara, makkaran pippurisuus toki hiukan jakoi mielipiteitä.€ 15.90
3144Rimi Frankfurters With Cheese 13.01.201140Kuori muuttuu jäykäksi ja syömäkelvottomaksi lämmitettäessä, erittäin epäonnistunut tekokuori, lähes mauton, pippuria hiukan. Juustoa olisi pitänyt löytyä 7,4%.€ 2.04
2989Maistuva Grillimakkara 01.10.200966Kylmänä parempaa, rakenne hötöinen ja pehmeä, helppo puraista, rasva muuttuu epämiellyttävänoloiseksi lämmitettäessä, kuori syötävä, ei maistu kuuri miltään muulta kuin rasvalta ja suolalta.€ 2.50
2863Pirkka Lenkki 04.11.200870Kylmänä huomattavasti paremmin syötävä, rasvat epäterveellisiä kovia rasvoja, makkara löystyy lämmitettäessä, maun häivähdys hävisi samalla, jälkimaku pelkkää rasvaa, rasvaa..€ 3.70
2825Wigren Ei Niin Ohutlenkki Original 26.08.200842Kylmänä parempi, massa hienoksi jauhettu, löystyi hödöksi lämmitettäessä, maku vaatimaton ja hiukan tunkkainen.€ 11.40
2743Wőron Kuldne läti suitsuvorst 26.02.200881Rakenne ultrakarhea, suolaakin taisi olla, tiukka kuori halkesi lämmitettäessä, läskiä isoina klöntteinä pehmentämässä makuja, ei kovaa jälkimakua, savunmakua hiukan makkarassa.€ 7.00
2634Julkujärven Grillimakkara 03.07.200775Tarjous. Kylmä mieto maku, lämmitettäessä rakenne lerpahtaa. Kuori hyvä, maku kinkkumainen, rakenne kohtalainen, aavistuksen suolainen. Jälkimaku kuiva, toimii sinapin kanssa.€ 3.75
2613Rannarootsi Sealihasardell1 05.06.200738Limainen, kylmänä kohtuullisen syötävä, lämmitettynä lötkö, kämppärin&kiekuran tuntua, epämiellyttävä piilorasva mobilisoituu lämmitettäessä, kuori huono.€ 2.56
2512Wőro Juustusarveke 31.10.200680Juusto 12%, Sian- ja Naudanlihaa, keinokuori joka irtoaa lämmitettäessä. Kylmänä jo makoisa pla, juustoa riittämiin, mausteseos riittävän voimakas ja miellyttävä.€ 5.00
2351Scans Grilla Grillare Skinfri 06.12.200560Kylmänä hyvä maku, mutta maku muuttui lämmitettäessä tunkkaiseksi! Lihaisan oloinen kuorettomaksi nakiksi.€ 6.00
1089Tampereen Lihajalosteen Lenkkimakkara 21.03.200043Jauhoista. Parempaa kylmänä. Mausteet hävisivät lämmitettäessä.€ 5.02
763Saarioisten Herkullinen Jyväbroilernakki 08.09.199855Kananliha ei juuri maistu; löysistyi hieman lämmitettäessä. mutta aika mukava kokonaisuus€ 6.27
428Atria Lenkki 07.01.199755Suht. maukas! Kiinteä; kuori kauhea; maku parani lämmitettäessä.€ 3.66

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //