Arvostellut makkarat:

Haetaan: %lämmöillä

Löydetty osumia: 4 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4501Harjun Välimeren Lammasmakkara 25.04.201987Pää vähän pilkahtaa, lihan lähde osaksi selvillä, puruvastus ok, mehevä, mutta lammas maistuu, jakaa mielipiteitä, kuori voisi olla rapeampi, valmistus hiukan korkeammilla pintalämmöillä soveliasta. 50% aletta.€ 13.47
4215Fingerporin Sylttytehtaan Grilli Butifarra 06.07.201783Tasapainoinen maku, mikään mauste tai muu korostu liikaa, rasvaa aika paljon, massa sopivan karkea, tasapainoinen mausteutus, menisi hyvin grillissäkin kovemmilla lämmöillä, makkarassa hinta ja laatu kohtaavat.€ 9.96
4198Grillimaisteri Urho Italian Rebeli 01.06.201788Tummanpuhuva massa, muita lihanlähteitä käyetty vai mausteiden tuomaa väriskaalaa, pehmeä rasvainen massa, mausteita lapsiystävällisesti, hyvä syötävyys, rasvaa riitävästi testattavaksi kuumemmilla lämmöillä ellei peräti nautiolla, mutta asian selvittäminen jokaiselle kesätehtäväksi. Sokeria 2,3%, € 5.98
3485Grillimaisteri Tikidogi Salami 25.04.201384Massan seassa biittejä, salamimuruja, rasvainen muttei liian rasvainen, makua voisi irrota enemmänkin makkarassa olevasta salamista, mutta suuremmilla lämmöillä ja isommilla grilleillä? Rakenne muuten enemmän perinteisen suomalaisen grilimakkaran, kuori hyvä ja ohuehko, sopivan suolainen, aika hyvä mausteutus muuten, jälkimaku rasvainen. € 5.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //