4501 | Harjun Välimeren Lammasmakkara | 25.04.2019 | 87 | Pää vähän pilkahtaa, lihan lähde osaksi selvillä, puruvastus ok, mehevä, mutta lammas maistuu, jakaa mielipiteitä, kuori voisi olla rapeampi, valmistus hiukan korkeammilla pintalämmöillä soveliasta. 50% aletta. | € 13.47 |
4215 | Fingerporin Sylttytehtaan Grilli Butifarra | 06.07.2017 | 83 | Tasapainoinen maku, mikään mauste tai muu korostu liikaa, rasvaa aika paljon, massa sopivan karkea, tasapainoinen mausteutus, menisi hyvin grillissäkin kovemmilla lämmöillä, makkarassa hinta ja laatu kohtaavat. | € 9.96 |
4198 | Grillimaisteri Urho Italian Rebeli | 01.06.2017 | 88 | Tummanpuhuva massa, muita lihanlähteitä käyetty vai mausteiden tuomaa väriskaalaa, pehmeä rasvainen massa, mausteita lapsiystävällisesti, hyvä syötävyys, rasvaa riitävästi testattavaksi kuumemmilla lämmöillä ellei peräti nautiolla, mutta asian selvittäminen jokaiselle kesätehtäväksi. Sokeria 2,3%, | € 5.98 |
3485 | Grillimaisteri Tikidogi Salami | 25.04.2013 | 84 | Massan seassa biittejä, salamimuruja, rasvainen muttei liian rasvainen, makua voisi irrota enemmänkin makkarassa olevasta salamista, mutta suuremmilla lämmöillä ja isommilla grilleillä? Rakenne muuten enemmän perinteisen suomalaisen grilimakkaran, kuori hyvä ja ohuehko, sopivan suolainen, aika hyvä mausteutus muuten, jälkimaku rasvainen. | € 5.50 |