Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsytyksessä

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5175Chef Wotkins Aamiaisnakki 28.11.202471Tavanomaista parempi, tavanomainen nakki, riippuu arvioijasta, massa ika pehmeä, mehukas, löysä rakenne nhiukan paranee kypsytyksessä, hyvä kuori, mutta missä mausteet, mikään tosiaankaan dominoi nakissa, ainakaan aamuja pilaa.€ 11.40
3419Henri Raffin Savustettu DIOT Makkara Savoijista 04.10.201284Lihaa lihalla, irtorasvaa riittää lautaselle, sormiin, huuliin ja vielä suuhunkin, tiukka rakenne, massa karkea, maitohappokäymistä kaytettty perinnemakkaran kypsytyksessä, lihaa tungettu ehtaan sian suoleen, makkaran mausteet pysyvät hallinnassa runsaan rasvan avulla.€ 13.80
2616Leijona, Kermalla Ja Pippurilla Aateloitu 05.06.200765Pippurinen, mutta lisää tarvittaisiin? massa jämäkkä, mutta voisi olla karkeampi, alkupippuri mukava, mutta maku hälvenee nopeasti, helposti syötävissä, vaatinee kovemman lämmön kypsytyksessä.€ 6.56

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //