Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsyessä

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5147Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto 08.08.202439Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. € 18.45
4675Pirkka Kuoreton Grilliwursti 06.08.202081Kuori kadoksissa, jokin korvike tiivistyy pintaan kypsyessä, rakenne karkeahko, rasvaa, rasvaa, lämmitys saa rasvat liikkeelle, aika pieni pipppuri, puruvastus tallella, lihaisan ja sarvaisen tuntuinen, melko epäterveellisen tuntuinen siis aika hyvän, vaikka joku hivahduksen tympeyttä maussa voi havaita.€ 7.48
3835Atria Hiillos Makkarapihvi 07.05.201543Voi pojat, rasvaa löytyy, jonkinlainen massa joka kupristuu kypsyessään, maussa rasvaa ja pippuria, kylmänä parempi. € 3.45
3401Atria Kulinaari Herkkunakki 30.08.201286Napakka Nakki, lihaisa, huomattavan suuri lihapitoisuus, kuori naksahtelee makkaran katketessa suussa, hyvät efektit, massan karkeus miltei liian paljon totuttua suurempi, jälkimaussa alkaa tuntua pippureiden makua kestäen pitkään, makkaran massa robustimpi, siinä mukana jopa rustotkin, tummuu kypsyessään.€ 18.60
2847Otepään Toor-Saslökivorst 23.09.200869Erikoisenmakuinen tuttavuus tämä makkara, maussa kalanvivahteita, niin possua kuin siipikarjaakin? Harvoin nähty rasva-geysir nousi kun makkaran kuoren puhkaisi, makkara saisi hyvät mahdollisuudet grillissä kypsyessään!€ 6.00
2694HK:n Sininen Juusto 30.10.200760Juustoa(5.5%) ja rasvaa, juustoa pintaan kypsyessä ilman tekokuortaan, B-luokan lenkiksi syötävä, pureskelu tarpeeton, juusto hyvin siististi massassa, lajityyppinsä täysiverinen edustaja.€ 2.38
2562Atria Kevyt Herkkulenkki 13.02.200753Kuori epäonnistunut aivan vaikka saanut kypsyessä ruskeaa väriä pintaansa, rakenne joustava, mausteet melko täydellisesti kadoksissa, Kestää Kangea kohtuullisessa määrin.€ 9.00
2409Wurstin Saunabratwursti 11.04.200683Hyvin mehevä, kuori hiukan sitkeä mutta kypsyessä rapeutuva(naudansuoli), sopivasti pippuria, ei liikaa suolaa, yrttejä sopivasti, Dijon-sinappi sopi tälle makkaralle.€ 6.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //