5147 | Makukeittiön Kasvismakkara Zuusto | 08.08.2024 | 39 | Jiukan makealle vivahtaa maku, jotain juustomaista pursuu kypsyessä pintaan, massa tasainen, kypsyesä pilkkoontuu, makua lyötyy kylmänä jopa enemmän. | € 18.45 |
4675 | Pirkka Kuoreton Grilliwursti | 06.08.2020 | 81 | Kuori kadoksissa, jokin korvike tiivistyy pintaan kypsyessä, rakenne karkeahko, rasvaa, rasvaa, lämmitys saa rasvat liikkeelle, aika pieni pipppuri, puruvastus tallella, lihaisan ja sarvaisen tuntuinen, melko epäterveellisen tuntuinen siis aika hyvän, vaikka joku hivahduksen tympeyttä maussa voi havaita. | € 7.48 |
3835 | Atria Hiillos Makkarapihvi | 07.05.2015 | 43 | Voi pojat, rasvaa löytyy, jonkinlainen massa joka kupristuu kypsyessään, maussa rasvaa ja pippuria, kylmänä parempi. | € 3.45 |
3401 | Atria Kulinaari Herkkunakki | 30.08.2012 | 86 | Napakka Nakki, lihaisa, huomattavan suuri lihapitoisuus, kuori naksahtelee makkaran katketessa suussa, hyvät efektit, massan karkeus miltei liian paljon totuttua suurempi, jälkimaussa alkaa tuntua pippureiden makua kestäen pitkään, makkaran massa robustimpi, siinä mukana jopa rustotkin, tummuu kypsyessään. | € 18.60 |
2847 | Otepään Toor-Saslökivorst | 23.09.2008 | 69 | Erikoisenmakuinen tuttavuus tämä makkara, maussa kalanvivahteita, niin possua kuin siipikarjaakin? Harvoin nähty rasva-geysir nousi kun makkaran kuoren puhkaisi, makkara saisi hyvät mahdollisuudet grillissä kypsyessään! | € 6.00 |
2694 | HK:n Sininen Juusto | 30.10.2007 | 60 | Juustoa(5.5%) ja rasvaa, juustoa pintaan kypsyessä ilman tekokuortaan, B-luokan lenkiksi syötävä, pureskelu tarpeeton, juusto hyvin siististi massassa, lajityyppinsä täysiverinen edustaja. | € 2.38 |
2562 | Atria Kevyt Herkkulenkki | 13.02.2007 | 53 | Kuori epäonnistunut aivan vaikka saanut kypsyessä ruskeaa väriä pintaansa, rakenne joustava, mausteet melko täydellisesti kadoksissa, Kestää Kangea kohtuullisessa määrin. | € 9.00 |
2409 | Wurstin Saunabratwursti | 11.04.2006 | 83 | Hyvin mehevä, kuori hiukan sitkeä mutta kypsyessä rapeutuva(naudansuoli), sopivasti pippuria, ei liikaa suolaa, yrttejä sopivasti, Dijon-sinappi sopi tälle makkaralle. | € 6.00 |