Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsentämisen

Löydetty osumia: 2 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4004Mattilan Krouvi Grillimakkara 320g 28.04.201688Karkea rakenne, hyvin lihaisa, epäterveellisenoloinen eli maistuu hyvälle, rasvat eivät karkaa vaan pysyvät sopuvointuisesti massassa kypsentämisen jälkeenkin ja aikana, hyvä ölppämakkara, puruvastusta riittää paljon, tätä lääkäri määrää koskaan, hän määrää omenoita.€ 9.35
2789Wőron Tőmmu Juustuga 03.06.200872Viimeinen myyntipäivä jo tuntuu maussa, Juusto ja tynnyrisavu dominoivat makkaraa, juusto niin paljon että tursuaa makkarasta kypsentämisen aikana osin ulos, savunmaku dominoi jälkimakua!€ 4.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //