5215 | Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse | 03.04.2025 | 88 | Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen. | € 28.75 |
4576 | Reinin Lihan Karitsasalciccia | 31.10.2019 | 75 | Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa. | € 23.70 |
4219 | Harjun Mausteinen Sipulimakkara | 27.07.2017 | 90 | Nestettä irtoaa paljon, kuori hyvä, saisi olla vielä lämpimämpi kypsennysväline, väri ja vähän makukin currymainen, suutuntuma hyvä, makkara edelleen mehukas, voimakkaan pippurinen voimakas jälkimaku. | € 25.00 |
4175 | Turun Mestaripalvin Nakki | 27.04.2017 | 68 | Perusnakki napsahduksineen, suola tuntuu toimineen mausteena nakissa, toiset muistavat tällaisia pureskelleensa jo 60-luvulla, kypsennys hiukan vetistää, mieleen jää rasvainen ja suolainen jälkimaku | € 11.95 |
4143 | Emstaler Höhe Lammbratwurst | 02.02.2017 | 84 | Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4142 | Emstaler Höhe Wildschwein Bratwurst | 02.02.2017 | 83 | Lihaa runsaasti joittenkin mielestä hiukan kuiva, sivumaut puuttuu, laadukasta lihaa, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
4141 | Emstaler Höhe Schwein Bratwurst | 02.02.2017 | 80 | Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla. | € 10.00 |
3977 | HK Aito Nakki Lisäaineeton | 25.02.2016 | 68 | hyvä kypsennys rapeuttaa kuoren mukavasti, lihanmakua mukavasti korostaa lämmityksen karsinogeenit, aito kuori, lihaa ja suolaa. | € 8.55 |
3624 | Atria Pikkumakkara Ja Kypsä Pekoni | 06.02.2014 | 72 | Pikku makkara pekoniin käärittynä, kuulostaa hyvältä? Pekoni maistuu vähäsen, makkara perustuu pekoniin, kuoreton makkara itse maistu miltään tai ainakin hyvin vähän, pekonista kaikki maku, makkara kaipaa paistinpannuun tai grilliin valmistettavaksi koska suurempi kypsennyslämpö tarpeen, miedompi sinappi pelastaa mitä on pelastettavissa. | € 9.05 |
3508 | Harjun Välimeren Karitsamakkara | 30.05.2013 | 91 | Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali! | € 20.50 |
3430 | Bruno's Salsiccia Sisiliana | 01.11.2012 | 74 | Lihaa sitkeähkönä suurena palana, tiukanoloinen, mausteet tuoreet ja niitä paljon, mutta ne tuntuvat vasta jälkimaussa, pitkä kypsytys kiuaspannulla vie ehkä liikaa rasvaa makkarasta, tälle makkaralle kypsennys valurautapannulla paras. | € 19.90 |
3218 | Acrovet Meat Expert Hot Dog | 21.07.2011 | 45 | Muovikuori, joka pitää poistaa ennen kypsennystä, suolaa ja rasvaa mukana, lihaa myös vähän, kylmänä parempi, ei pahimpia vastaavia vaikkei jättänytkään ikävöiviä tunteita. | € 3.40 |
2941 | Neittamon Täyslihalenkki | 04.06.2009 | 84 | Ei hullumpaa, kutterin terät pyörineet kiireellä aiheutten hienon makkaramassan. Kypsennys tuo kuoreen lisää makua, mutta koko perheen makkara, mausteita käytetty pieteetillä. | € 8.90 |
2901 | Pajuniemen Luomunakki | 24.02.2009 | 89 | Kylmänä kiinteä massa, maussa savuisuutta? Kuori napsahtaa, kypsennys hiukan voimistaa savunmakua, kohtuullinen nakki ei kehnoimmasta päästä, nakki otettava nakkina. | € 9.00 |
2887 | Atria Grillinakki | 27.01.2009 | 53 | Kylmänä timmimpää, kypsennys tuotti tulokseksi hötöä, mieto sinappi parantaa makkaraa. | € 3.75 |
2885 | Atria Atrilli Grillimakkara | 20.01.2009 | 55 | Kylmänä timmimpi, kypsennys pehmensi rakenteen hötöksi, maku muodostuu pääosin rasvasta ja suolasta, kuori oli syötävää siinä ja siinä, ilmeisesti kuoren paksuus takasi sisällön pitkään lämpimänä pysymisen, makkara varmasti kotiotteluiden väliajan myyntimenestys. Tarjousta hinnassa. | € 1.25 |
2883 | Atria Wanhan Ajan Makkara | 13.01.2009 | 67 | Mössöä rakenteeltaan ja muovikuorellinen(poistui ennen kypsennystä), pieni makunautinto, mehukas ja rasvainen, hyvin liukastettu ja valahti vatsaan sukkelasti, tarjoushintainen makkara. | € 3.75 |
2843 | Vienna Sausage | 16.09.2008 | 30 | Tuoksu säilöntäaineen täyttämä hyvin suolainen possu, kestää kypsennystä juuri ja juuri, katkeillen palasiksi osittain, pehmeä kuin kuoreton papu. | € 17.00 |
2796 | Vahemeren Vorstike Lambasooles | 01.07.2008 | 93 | Massa karkea, murenee suuhun, hyvä kuivatun tomaatin maku, makkara toimii oikein hyvin, miellyttävä maku, mielellään otti lisää! Pitkä mausteinen jälkimaku. Vaati esikypsennystä. | € 6.33 |
2784 | Helsingin Makkaratehtaan Yönakki | 27.05.2008 | 56 | Kypsennys peitti kaikki mahdolliset maut, tuntuma puolilihainen veltohko esitys, jäähtyneenä alkaa häivähdyksia mausta heräämään. | € 9.00 |