Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsennys

Löydetty osumia: 23 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
4576Reinin Lihan Karitsasalciccia 31.10.201975Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa.€ 23.70
4219Harjun Mausteinen Sipulimakkara 27.07.201790Nestettä irtoaa paljon, kuori hyvä, saisi olla vielä lämpimämpi kypsennysväline, väri ja vähän makukin currymainen, suutuntuma hyvä, makkara edelleen mehukas, voimakkaan pippurinen voimakas jälkimaku. € 25.00
4175Turun Mestaripalvin Nakki 27.04.201768Perusnakki napsahduksineen, suola tuntuu toimineen mausteena nakissa, toiset muistavat tällaisia pureskelleensa jo 60-luvulla, kypsennys hiukan vetistää, mieleen jää rasvainen ja suolainen jälkimaku€ 11.95
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4142Emstaler Höhe Wildschwein Bratwurst 02.02.201783Lihaa runsaasti joittenkin mielestä hiukan kuiva, sivumaut puuttuu, laadukasta lihaa, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4141Emstaler Höhe Schwein Bratwurst 02.02.201780Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
3977HK Aito Nakki Lisäaineeton 25.02.201668hyvä kypsennys rapeuttaa kuoren mukavasti, lihanmakua mukavasti korostaa lämmityksen karsinogeenit, aito kuori, lihaa ja suolaa.€ 8.55
3624Atria Pikkumakkara Ja Kypsä Pekoni 06.02.201472Pikku makkara pekoniin käärittynä, kuulostaa hyvältä? Pekoni maistuu vähäsen, makkara perustuu pekoniin, kuoreton makkara itse maistu miltään tai ainakin hyvin vähän, pekonista kaikki maku, makkara kaipaa paistinpannuun tai grilliin valmistettavaksi koska suurempi kypsennyslämpö tarpeen, miedompi sinappi pelastaa mitä on pelastettavissa.€ 9.05
3508Harjun Välimeren Karitsamakkara 30.05.201391Mausteinen makkara, pirteä pippuri, aito kuori, mielenkintoinen mausteutus, maku voi jakaa maistelijoiden mielipiteet, perusmakkaran ystävän kannattaa olla varovainen tämän makkaran kohdalla, valkopippuri avaa makuhermot ja alustalle laskeutuu yrttien kirjo, mausteutus voimakkaanakin tasapainoinen, pitää hiukan sisältä punaisena nauttia ja jäähtyneenä, kypsennys kannattaa tehdä maltilla, hyvä laadukas perusmateriaali!€ 20.50
3430Bruno's Salsiccia Sisiliana 01.11.201274Lihaa sitkeähkönä suurena palana, tiukanoloinen, mausteet tuoreet ja niitä paljon, mutta ne tuntuvat vasta jälkimaussa, pitkä kypsytys kiuaspannulla vie ehkä liikaa rasvaa makkarasta, tälle makkaralle kypsennys valurautapannulla paras.€ 19.90
3218Acrovet Meat Expert Hot Dog 21.07.201145Muovikuori, joka pitää poistaa ennen kypsennystä, suolaa ja rasvaa mukana, lihaa myös vähän, kylmänä parempi, ei pahimpia vastaavia vaikkei jättänytkään ikävöiviä tunteita.€ 3.40
2941Neittamon Täyslihalenkki 04.06.200984Ei hullumpaa, kutterin terät pyörineet kiireellä aiheutten hienon makkaramassan. Kypsennys tuo kuoreen lisää makua, mutta koko perheen makkara, mausteita käytetty pieteetillä.€ 8.90
2901Pajuniemen Luomunakki 24.02.200989Kylmänä kiinteä massa, maussa savuisuutta? Kuori napsahtaa, kypsennys hiukan voimistaa savunmakua, kohtuullinen nakki ei kehnoimmasta päästä, nakki otettava nakkina.€ 9.00
2887Atria Grillinakki 27.01.200953Kylmänä timmimpää, kypsennys tuotti tulokseksi hötöä, mieto sinappi parantaa makkaraa.€ 3.75
2885Atria Atrilli Grillimakkara 20.01.200955Kylmänä timmimpi, kypsennys pehmensi rakenteen hötöksi, maku muodostuu pääosin rasvasta ja suolasta, kuori oli syötävää siinä ja siinä, ilmeisesti kuoren paksuus takasi sisällön pitkään lämpimänä pysymisen, makkara varmasti kotiotteluiden väliajan myyntimenestys. Tarjousta hinnassa.€ 1.25
2883Atria Wanhan Ajan Makkara 13.01.200967Mössöä rakenteeltaan ja muovikuorellinen(poistui ennen kypsennystä), pieni makunautinto, mehukas ja rasvainen, hyvin liukastettu ja valahti vatsaan sukkelasti, tarjoushintainen makkara.€ 3.75
2843Vienna Sausage 16.09.200830Tuoksu säilöntäaineen täyttämä hyvin suolainen possu, kestää kypsennystä juuri ja juuri, katkeillen palasiksi osittain, pehmeä kuin kuoreton papu.€ 17.00
2796Vahemeren Vorstike Lambasooles 01.07.200893Massa karkea, murenee suuhun, hyvä kuivatun tomaatin maku, makkara toimii oikein hyvin, miellyttävä maku, mielellään otti lisää! Pitkä mausteinen jälkimaku. Vaati esikypsennystä. € 6.33
2784Helsingin Makkaratehtaan Yönakki 27.05.200856Kypsennys peitti kaikki mahdolliset maut, tuntuma puolilihainen veltohko esitys, jäähtyneenä alkaa häivähdyksia mausta heräämään.€ 9.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //