Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsennyksessä

Löydetty osumia: 13 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5099Palcarca Chorizo Chipotle 08.02.202483Rasvaa, chiliä, rapea kuori, jokin vihreä yrttiäinen, lihaisa ja truokaisa, hyvää rasvaa, hiukan makeahko, jokin muuttuu sokeriseksi kypsennyksessä. 30% pois hinnasta.€ 17.47
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
4840Savuhovi Juustokaapeli 04.11.202171juustoa 9%,juuston seassa mukavasti makkaraa, kuoret mukavasti rapeutuu kypsennyksessä, jonkin verran puruvastusta, pienempikin pala riittää makkaran täyteläisyyden toteamiseen, juusto hiukan epätasaisesti, massa mukavan pehmeä, kevyttä kenttäpippuria mukana jälkijunassa tulee esille. € 14.50
4838Metsärannan Hienopeura 04.11.202180Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. € 24.45
4738Culinari Savuporomakkara 03.12.202066Rakenne löysähkö,irtonainen massa, kuori paksuhko mutta syötävä, mehukkaan rasvainen, ryynumakkaramainen, pinta kerää hyvin karsinogeenit, kova lämpö tarpeen kypsennyksessä,makua ja tuoksua€ 27.89
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4606Liedon Lihakaupan Täyslihanakki 30.01.202075Ihan hyvä napsakka kuori, lihaa on, aromia löytyy mausta, kuivahtaa hiukan kypsennyksessä, rasvaa kaipaa lisää, pippuria paljon jälkimaussa.€ 12.00
3548Dulano Juusto-Pekonibraatwursti 15.08.201382Juustoa kohtuullisesti, vaikka tirskuu leikattaessa ja grilliin kypsennyksessä, miellyttävänmakuinen, vaikutta kuitenkin hyvin samanlaiselta kuin perinteinen nürnbergiläinen, juusto dominoi makua lihaa on eikä maku töki, chiliä voisi olla tässä makkarassa, juuston määrä kohdallaan.€ 9.96
3361Grillimaisteri Raaka Olutmakkara 07.06.201291Ihan hyvänmakuinen vaikka maistelu tajuntaa räjäytäkään, makkarasta irtoaa paljon nesteitä, kypsennyksen aikana varottava kuivahtamista, tuoksut makkarasta ovat yrttisiä, rosmariinin vivahteisia, vaikkei yrttejä juuri maussa huomaakaan, vaatii kärsivällisyyttä kypsennyksessä, varma paistinpannumakkara! € 11.50
3052Ruokarenki Chorizo 06.05.201081Lämmittävä paprika pääosassa poltteisuudessa, pikkuisen paksuhko kuori ja sisus erottuvat selkeästi kypsennyksessä, hiukan irtorasvaa valuu pitkin suupieliä rinnuksille, vaikka lopussa chilikin hiukan puraisee, valtavirran Tex-Mex makkara.€ 11.70
2818Atria Wilhelm Raakamakkara 12.08.200895Massa kiinteä ja mehukas, mausteet runsaat mutta tasapainoiset,mausteseos sopiva kuten muutkin maut, jälkimaku jää suuhun pyörähtelemään mukavasti, thüringerin luonnetta, lisälämpö kypsennyksessä voisi tuoda lisää vivahteita makuun. € 8.90
2580Dulano Bratwursti 27.03.200790Massa karkea, antaa jukevää vastusta purennalle, saattaisi tarvita reiitystä haarukalla, koska halkesi pahoin kypsennyksessä, ei ihan perusbratwursti, runsaat mausteet, voimakas valkopippuri, saksalainen sinappi sopii.€ 4.80
2222Maustebratwursti 19.04.200548Kuori vaisu ja liian ohut, makkara hajosi niin esikypsennyksessä kuin pannullakin. Sisus pehmeää tahnaa, rakenne ei tukevoitunut esikypsennyksen aikana, hötöä eli puuttui sidosaineet. Maku kuitenkin ok. Makkara ei täyttäne kaikki määritelmän osia?€ 8.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //