Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kypsenny

Löydetty osumia: 55 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5215Lihakulttuuri Saucisse De Toulouse 03.04.202588Mehevä, lihaa, rasvaisuutta, kunnon rakenne, kypsennys tee vetiseksi eikä kuivaksi, karkea rakenne tarjoaa puruvastuksen, sitruunainen makuvivahde, joko sitruunasta tai sitruunamelissasta, tuo makuun uusia vivahteita, sopii makkaran luonteeseen.€ 28.75
5099Palcarca Chorizo Chipotle 08.02.202483Rasvaa, chiliä, rapea kuori, jokin vihreä yrttiäinen, lihaisa ja truokaisa, hyvää rasvaa, hiukan makeahko, jokin muuttuu sokeriseksi kypsennyksessä. 30% pois hinnasta.€ 17.47
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5047Pirkka Grillaa Chili-sulatejuusto Grillimakkara 31.08.202381Voimakas pippuri tulee kitalakeen asti, lämmitys lievittää hiukan, vähä juusto tuo mitään lisää, katoaa kypsennyksessä , pippuria tosi paljon, rasvaa löytyy ennemmän kuin lääkäri määrää, hyvä rakenne kuitenkin, kange-testi menee läpi vähäisin huomautuksin, epätasainen vaikka mielenkiintoinen esitys.€ 15.17
4840Savuhovi Juustokaapeli 04.11.202171juustoa 9%,juuston seassa mukavasti makkaraa, kuoret mukavasti rapeutuu kypsennyksessä, jonkin verran puruvastusta, pienempikin pala riittää makkaran täyteläisyyden toteamiseen, juusto hiukan epätasaisesti, massa mukavan pehmeä, kevyttä kenttäpippuria mukana jälkijunassa tulee esille. € 14.50
4838Metsärannan Hienopeura 04.11.202180Lihaisa, tiukkaa tavaraa, mausteita tuntuu vähän, riistan makua, pippureita tuntuu, hyvä olutmakkara, kannattaa varoa kuivamista - kypsennyksessä pitää vähän odottaa että maut irtoavat. € 24.45
4738Culinari Savuporomakkara 03.12.202066Rakenne löysähkö,irtonainen massa, kuori paksuhko mutta syötävä, mehukkaan rasvainen, ryynumakkaramainen, pinta kerää hyvin karsinogeenit, kova lämpö tarpeen kypsennyksessä,makua ja tuoksua€ 27.89
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4606Liedon Lihakaupan Täyslihanakki 30.01.202075Ihan hyvä napsakka kuori, lihaa on, aromia löytyy mausta, kuivahtaa hiukan kypsennyksessä, rasvaa kaipaa lisää, pippuria paljon jälkimaussa.€ 12.00
4576Reinin Lihan Karitsasalciccia 31.10.201975Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa.€ 23.70
4253HK Liha & Kasvis Tomaatti-pinaatti-nakki 05.10.201754Vihreä massassa hiukan häiritsee, massa täynnä reikiä kypsennyksen jälkeen, vähän yrttejä, mutta lämmitys peittää kaikki maut ja tekee nakista tasapaksun maultaan, jos haluaa etsiä mihin makkaraa voisi käyttää, niin pyttipannun lisukkeeksi ehkä.€ 8.33
4219Harjun Mausteinen Sipulimakkara 27.07.201790Nestettä irtoaa paljon, kuori hyvä, saisi olla vielä lämpimämpi kypsennysväline, väri ja vähän makukin currymainen, suutuntuma hyvä, makkara edelleen mehukas, voimakkaan pippurinen voimakas jälkimaku. € 25.00
4175Turun Mestaripalvin Nakki 27.04.201768Perusnakki napsahduksineen, suola tuntuu toimineen mausteena nakissa, toiset muistavat tällaisia pureskelleensa jo 60-luvulla, kypsennys hiukan vetistää, mieleen jää rasvainen ja suolainen jälkimaku€ 11.95
4160Saarioinen Lammaswursti 02.03.201767Robusti rakenne, kuiva, esikypsennyt poisti vähätkin rasvat vähärasvaisesta makkarasta, rasvaa puuttuu, lihaa tosi paljon, mutta valmistustapa hiukan kyseenalainen tämän tyyppisille makkaroille, muutenkin saa olla tarkkana, valmistustavasta riippumatta.€ 20.79
4143Emstaler Höhe Lammbratwurst 02.02.201784Valkosipulin häivähdys, lihaa paljon, tuhti mausteutus, yllättävän mehevä, rasvaa on ollut pakko lisätä koska perusliha kuivempaa sorttia, harvoin onnistunut lammasmakkara kyseessä, pitkän perinteen tuottama oiva makkara. Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4142Emstaler Höhe Wildschwein Bratwurst 02.02.201783Lihaa runsaasti joittenkin mielestä hiukan kuiva, sivumaut puuttuu, laadukasta lihaa, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4141Emstaler Höhe Schwein Bratwurst 02.02.201780Lihan tyyppi hiukan epäselvä, puruvastus hyvä, vähitellen makuun tulee mukaan pippuria, valkosipuli voimakkaasti esillä samoin joku yrtti pyrkii myös esillä, jälkimaku tasapainossa ja voimakas, Esikypsennys kuumassa vedessä ja viimeistely kiuaspannulla.€ 10.00
4121Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton 29.12.201689Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. € 22.75
4091Korpelan Aito Nakki 27.10.201660Mausteeton nakki, luottaa lihan ja suolan yhdistelmään maussaan, suola pääosassa, suola jotenkin epätaaisesti,voi vaikuttaa makuun, kypsennyt hiukan löysistyttää nakkia, kuori lohkeaa normisti.€ 8.30
3991Atria Leppäsavu Lenkki 31.03.201684Hyvä kuori, lihaisa, lenkki napsuu kuin pahainen nakki kunnon kypsennyksen jälkeen, rakenne hyvä, sopisi hyvin hiillokselle kypsennettäväksi, koska tähän makkaraan laitettu vaiva tuo itsensä takaisin, savunmakua makkarassa jo valmiiltaan, jälkimaussa tulee esille myös pippuri.€ 7.85

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //