Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kutsua

Löydetty osumia: 5 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4976Tapolan Joululenkki 01.12.202253Lämmitys juuri makua muuta, hyvin tasainen massa, rasvaa saisi olla suorastaan enmmän, hyvin miedot mausteet, kanelin makua hiukan, aika vaatimaton esitys jos yritetään kutsua joulumakkaraksi.€ 10.87
4854Baladi Mild Chicken Franks 03.02.202255Sisältää kanaa, kanannahkaa, soijaa ja psylliumkuituja, saattaa sisältää gluteiini, maito, sinappi, selleri ja muita vastaavia jäämiä. löysä esitys, lämmitys löysentää tilaan, jossa syöminen lähes mahdotonta, jota nautinnolliseksi voisi kutsua, kuoreton kuori saa palovammojen luonteisia kelloja ja paiseita pintaansa valmistuksissa, rasvaa, suolaa ja onneksi vähäinen maku juuri häiritse, aivan \"Popeda\" nakki. € 2.94
4754Reinin Lihan Chili-aprikoosi Raakamakkara 04.02.202173Joku erikoinen maku, chilisyyttä ja hedelmäistä makua havaittavissa, joku ehdotti luumua, rapea kuori lämpöä enemmän ottaneista kohdista, rakenteessa paljon irtorasvaa, joku voisi kutsua meheväksi, pitkä jälkimaku.€ 23.70
4387Damatta BBQ Grilli Chourizo Tapas Makkara/picante 26.07.201888Perusversion pysäyttää monet suolaisuudellan, massa hyvin karkeä, lihabiittien seassa silavabiittia, silavan ja suolan sinfoniaa, chili tuo oman välisoiton melko pääosaan, vaikka silavan kaappaa osan chilistä voidaan kutsua tätäkin mausteiseksi, polte jää poskiin viipymään. € 14.70
4213K-Menu Bratwurst 06.07.201778Käytetty suomalaista ja saksalaista possunlihaa. Vaalea, eikä meinaa ruskistua kiuaspannulla millään, miellyttävä maku kokonaisuudessaan, kuori tökkii, mehevä ja rasvainen, massa rakeisen karkea, vaikka bratwursti-puritaanien mukaan tällaista tuotetta saksassa saisi edes kutsua bratwurstiksi, epätyypillisen mausteutuksen takia, hiukan värikäs massa.€ 8.54

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //