Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuohkea

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5202EDEKA Bayrische Curry Knacker 27.02.202562Hyvin kuohkea massan vatkaus tapahtunut , kimmoisuutta löytyy, kuori olisi hyvä ottaa pois, suolaa, kuivantuntuinen, vaikka silleen maukas että sylki erittyy tehoisasti, suolaisuus tuntuu auttavan erilaisten virvokkeiden nauttimista. Saksassa tämäntyyyppiset makkarat tarjotaan erilaisten kastikkeiden ja curryn avittamana.€ 9.98
5169Rannikon Puutarhan Kurpitsalenkki 31.10.202455Sopisi yöllä jääkaapin aukaistua pikkunälkään, tasainen kuohkeaksi vatkattu massa, jotain seassa, mikää tekee makkaran jotenkin lievästi tympeän makuiseksi, makkara kaipaa sinappia päälleen ja jotain vierelleen.€ 14.30
4485Vatajan Nitriititön Lenkki 28.03.201966suhteellisen hyvä tumma kuori, puruvastus puuttuu merkittäväksi, massa harmaa, miedon makuinen, kaipaa jotain syrjään, kuohkea rakenne, menee siinä chillaileessa. € 10.26
3912Palvimestarien Wanhanajan Grillimakkara 24.09.201557Joku maku löytyy kiikun kaakun, kuohkea rakenne, joustavan tuntuinen, Pikkuisen tympeä sivumaku, toista makua voisi olla enemmän.€ 13.50
3853Wigren Saunalenkki 18.06.201567Sangen kuohkea priha. maut puuttuvat, pippuria aavustys jälkimaussa, li´haa löytyy jonkin verran. lihaisa massa pysyy kurissa aidon kuoren avustuksella.€ 9.05
3571Rainbow Savulenkki 26.09.201366Maistui melekin kunnon makkaralle, aika rasvaisen tuntuinen, rakenne ja konteksti jotenkin hyvin kuohkea, helppo syödä, makkaran tukeva kuori tarpeen sisällön pitämiseksi, mutta missä savu? Lisäksi kyseessä tarjousmakkara.€ 3.00
3555Pajuniemen Luomugrilleri 29.08.201388Ensimmäinen luomumakkara joka maistui hyvältä, ensimmäiseksi huomion kiinnittää sitruunamainen makuvivande, joka tuntuu sopivan aivan kohdalleen tämän makkaran makumaailmassa, erikoinen koostumus, huolimatta lihaisuudesta makkara on hyvin helposti ayötävä, kuohkea rakenne, jota pitää aisoissa hyvä kuori, suussasulavan makkaran kannattaa antaa jäähtyä ennen nauttimista, koska mehevä ja rasvainen sisus voi suuta polttaa.€ 13.66
2692Portin Klassikko Lenkki 23.10.200748Kuohkea rakenne, muutosta eiempaan? \"hienoinpia makkaroita\" (jauhatukseltaan), menee rasvaisen liukkaana helposti kurkusta alas, mausteet todella takana, suolaisuus maistuu pitkä䀠5.30
2577JättiLenkki(Irtomyynti) 20.03.200765Helppo syötävyys,tasainen ei aivan hötö mutta kuohkea massa.€ 7.50
2509HK:n Aitonakki Pippuri-Juusto 24.10.200675Tämä on nakki, kylmänä napakka rakenne, lämmitettynä kuohkea, vetinen rakenne, juusto tuntuu kylmänä mutta pippuri hallitsee, merkittävää on pienen makkaran palan juustonmakuisuus, isompi aina pippurisempi.€ 5.98

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //