4759 | Artesaani Andalucian Fermentoitu Raakamakkara | 29.04.2021 | 71 | Rasvaa kertyi ja paprikan väriä käsipaperille ja grilliin, väriä irtoaa maku vieno, kukkainen, tosi lyhyt maku, massa melkein kuin chorizo paitsi pehmeä, olisiko mikrobit käsittelyn yhteydessä syöneet jotain ratkaisevaa, jäänee arveluiden varaan. | € 18.52 |
4013 | HK MaakaritŽ Nürnbergin Günther | 04.05.2016 | 90 | Muistuttaa nürnbegiläistä, mutta jotenkin rasvaisen tuntuinen, maku hyvin yrttinen, kuori kiva, mukava massa, maku hyvin ellei suorastaan kukkainen, jälkimaussa yrtit vahvistuu, hyvää on, vaikka jäähtyneenäkin tuntuu hiukan liian rasvaiselta. | € 15.15 |
3384 | Atria Mestari Wilhelmin BBQ Barbeque | 09.08.2012 | 80 | Tuoksu jo kukkainen, massa värikäs, kuori hiukan vastustelee, maku hiukan vaatimattomampi, tuoksu ja ulkonäkö antaisivat odottaa hiukan enemmän, makkaran raju rasvaisuus salpaa makureseptorit niin tekokkaasti ettö pippurinkin makua aistittavissa vasta jälkimaun jälkipuolella, rasvaa irtoaa makkarasta niin paljon ettei Nivealle jää tarvetta, vaikka mausteisuus valju niin lopun pippuri pelastaa mitä on pelastettavissa. | € 9.00 |
3209 | Saarioisen Grilliwurst Thüringerin Tapaan | 16.06.2011 | 92 | Tuoksu kohtalaisen kukkainen, hyvin lihaisa ulkonäkö, yrtit esiintyvät makkaran maussa moniulotteisesti, hyvin ohut kuori pitää kuitenkin erinomaisesti maut sisällään eikä halkea. | € 15.67 |
2451 | Benjamin Ryynäri | 11.07.2006 | 85 | Kukkainen maku, rasvainen ryynäriksi, rasva jopu peittää makuja? Mausteseos yllättävä, kokonaisuus mukava, ottaa mielellään toisenkin palan, ei häiritseviä jälkimakuja, sopii myös grilliin! | € 8.80 |