Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kuin

Löydetty osumia: 516 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5179Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 28.11.202472Rasvainen suututuma,kuin jouluinen piparkakku mausteutus, luultavasti lihaakin mukana, mausteet sopivat tämän tyyppiseen juhlamakkaraan, hedelmäperäistä pehmeää lisää makkarassa, mausteet potkii hyvin.€ 14.76
5166Krakus Extra Thin Pork Kabanos 17.10.202482Pehmeän makuinen, makupiikit puuttuu, miellyttävä syödä, vaikka onut muoto voisi antaa muuta olettaa, mukava olutpala, suolainen varmasti mutta sopivasti, poikkeaa normaalista olutpalasta, makkarasta paljon.€ 15.33
5165Pirkka Parhaat Lammaskrakovanmakkara 17.10.202460Rasvaa ja mehukas, erikoisenmakuinen, rakenne irtonainen, kuori vahvempi, vaikkei hammasta.€ 16.26
5162Naughty BRGR DOG Savupekoni Aurajuusto Grillimakkara26.09.202495Uusi resepti! Ohut rapea kuori, mehevä, pysyy kasassa, juusto tuntuu, juuston laatu kiitettävä, todella hyvänmakuinen, pekoni tartu hampaanväleihin, hyvin balansoidut mausteet, herkullinen, makkarapaketin pienuus ainoa miinuspuoli, uusi tähti makkarataivaalla!€ 17.57
5159Kivikylän Huiluntuhti Pihvi 26.09.20244630% vähemmän kuluja. Suolaa ja lihaa löytyy paljon, normi lihanlähde, makkarakiekot tarjoaa melkoisen puruvastuksen, lihasyyt kuin kerroksittain verkkona massassa, lihaa riittää, muoto vain askarruttaa, kuori jos sellaista on ollut, poistettu ennen pakkausta, rasvaa ja suolaa runsaasti.€ 9.70
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5137Snellman Hot Nduja Grillimakkara 30.05.202477Rasvainen vaikka grilli kuivattaa nopeasti pois rasvaa ,rakenne jää pehmeäksi, mutta kuori muuttuu nahkamaiseksi, toisin kuin monen muun makkaran kohdalla, joille tekee rapeaksi, rasvaa riittää edelleen massassa.€ 12.83
5132Atria Wilhelm Jack & Pepper Grillimakkara 30.05.202474Kuin pippuri, pyrkisi framille, kuori pelitti oikein hyvin, huolimatta melko rankkuudesta, tosimiehen makkara, paljon rasvaa ja paljon pippureita, sopinee avoimemmille tulillekin, jos niitä sytyttää saa, makeahko jälkimaku.€ 6.68
5103Savuhovi Aura® Grillinakki 29.02.202475Aura® sinihomejuusto 6%, hyvä ohut kuori, lihaa löytyy, napsahtava massa, suhteet kohdallaan, pitkähkö pippuri, juusto täydentää makua, hiukan keskittyneinä paakkuina, hyväntuoksuinen, hyvä tuote kaiken kaikkiaan.€ 18.96
5094Atria Kunnon Herkkulenkki 08.02.20245160% alennusta hinnassa, höttöinen massa, puruvastus puuttuu, melko mössö, huulirasvaa jää suupieliin, hyvin vaimean makuinen, hiukan viljaisen suutuntuma.€ 3.10
5093Chef Wotkin's Hirvigrilleri 25.01.202481Lähtökohtaisesti hyvänmakuinen, kuori ja massa ok, maku hiukan erikoinen,maku jotenkin metalliseen vivahtava, mikromaut kohtiulliset, tuote tuntuu kaipaavan lisää rasvaa ja suolaa.(Tarjous)€ 5.52
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5089Taste Of Deutschland Red Bratwurst 25.01.20248114% Emmenthal. Rasvainen ja voimakkaan juustoinen, juusto osin nesteytyy lämmityksessä, muttta ei muodosta haitallisia juustopommeja, kuten joissakin makkaroissa runsas juusto tekee, reilusti pippuria, hyvä kuori, olisiko viherpippuriakin, mukana jokin outo mauste, namedroppingia harrastamatta, vahvanmakuinen.€ 11.08
5083Snellman All Natural Bratwurst 28.12.202385Voimakas, runsaanmakuinen, massa ok, tasapainoinen esitys kuitenkin, rasvaakin on paljon, pippuria, ehkä chiliäkin mukana ellei pelkästään voiakkaat mausteet, pitkä voimakas poskiin asti nouseva jälkimaku, joka kaipaa huuhtelua sopivilla huuhtelujuomilla.€ 16.17
5081Kivikylän Kuoreton Bratwursti 28.12.202376Lihaa löytyy, suolaa tuntuu, suolaa tuntuu olevan todella paljon, tönkkösuolattua, rasvan maku runsaana pursuu takavasemmalta, pippuri tuntuu myös massa kiinteä, kuoreton lienee, mehevä suussa, yrttejäkin tuntuu hiukan maussa, suolaa enemmän tosiaan kuin useimmissa tuotteissa joita makkaroiksi kutsutaan.€ 12.45
5077Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki Omena-inkivääri 07.12.202384Lihaa tuntuu paljon, makeahko makumailma, voisiko joskus joulumakkara olla olla hiukan erilainen, kuin ruotsalaistyyppistä joululeipää, maut antavat aika paljon aspektia joulupöytään, varmasti lihaisa, miellyttävän hyvä syötävyys.€ 14.96
5076Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 07.12.202381Kiinteä rakenne, olemus melko tymäkkä, ok kuori, siirappimainen makuyhdistelmä hallitsee, hallitsee, melkein kuin luumua olis seassa, jouluisen kiisselin makumaailmaa.€ 14.76
5065Tapolan Chili Mustamakkara 26.10.202380Vahvanmakuinen, erilainen mustamakkara, parempi kuori, pippuria paljon, myös chilin liekit loimottavat tasaisesti, vaikuttava erilainen ryynäri.€ 10.95
5060Pirkka Parhaat Juusto-Paahdettu Sipuli 05.10.202384Alkaa kohtuullisesti, maku hiukan rasvaisempi, pienen karkea massa antaa puruvastuksen ja suutuntuma hyvä, suolaa löytyy, houkan makea mehevä, yrttejäkin mukavan makuinen ja jälkimakukin kohtuullinen.€ 15.74

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //