Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kovemma

Löydetty osumia: 4 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5174BBQ Lovers Chorizo Hot 31.10.202489Punaista nestettä erittyy lautaselle, maussa vähemmän punaista chiliäjauhelihamainen massa, mausteet antavat pehmeän maun massalle, pitkä tasainen jälkimaku, lopussa alkaa pippurikin tuntua, vaatisi kovemmat pintälämmöt.€ 19.00
3561Wigren Juustogrilli Nysä "Kesä. Lyhyt kuin Nysä" 05.09.201374Parani lämmityksessä, juusto maistuu, suu tuntee juuston, kaipaa tuekseen vähän sinappia, hyvä rakene, koostumus mehevä, kuori ehkä vaatisi kovemmat lämmöt rapeutuakseen, vaikka makkara maistuukin miedolle on jälkimaku vähän takakireä, vaikkakin kohtuuhyvä, juusto voimakkaasti osallisena myös jälkimaussa.€ 10.60
2616Leijona, Kermalla Ja Pippurilla Aateloitu 05.06.200765Pippurinen, mutta lisää tarvittaisiin? massa jämäkkä, mutta voisi olla karkeampi, alkupippuri mukava, mutta maku hälvenee nopeasti, helposti syötävissä, vaatinee kovemman lämmön kypsytyksessä.€ 6.56
1500Brennecken Valkosipulibratwursti 15.01.200268Valksipuli tuntuu. Täyteläinen maku. lihaisa koostumus. Vähän vaalea. tarvitsisi kovemman lämmön.€ 13.11

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //