3801 | Someron Palvin Täyslihanakki | 05.03.2015 | 67 | Timmiä tavaraa saatettu suoleen, mukana myös naudanliha, antaa paljon pureskelun aihetta, tiukkaa lihaa, jopa liiankin tiukkaa, makkaran arviointi kärsii, koska joutuu kiinnittämään niin paljon huomiota nakin hienontamiseen, lihaisa nakki joka kaipaisi hiukan lisää mausteita ja massa hiukan höllentämistä. | € 13.90 |
3796 | Savuhovi Marskinwursti Bockwursti | 26.02.2015 | 56 | Mielenkiintoinen, mutta vähemmän miellyttävällä tavoin, massa sisältää epätasaisesti jakautunutta, läskiä, mausteita, chiliä. balanssi karussa kaikin osin, massa hajoaa suussa, makkara piittaa millä alas huuhdellaan, vichykin käy kun silmät kiinni juo, mitä on makkaralla tavoiteltu? Idea jotenkin hukassa. | € 14.96 |
3770 | Liha-Iitin Chorizo Hepobratwurst | 04.12.2014 | 86 | Lihaa useampaa tyyppiä, sikaa ja hevosta löytyy, aluksi tuntuu voimakas chili, jonka vaikutus lauhtuu makkaran jähtyessä, massa melko rankka koostumukseltaan, chili iskee kiinni varhain heiketen vähitellen. | € 15.90 |
3658 | Scan La Canta Rana Ĺrets Kryddiga Korv | 23.04.2014 | 82 | Tämä \"lauleskeleva sammakko\" makkara on nimetty limalaisen ravintolan mukaan, rasva kirpoaa leikkauspintaan, tuoksuu hajuvedelle ja suussa maistuu lime hedelmä, lihan tuntua, chili iskee melkein heti kiinni kitalakeen polttelevasti, makkarasta maut epätasapainossa, chili iskee melkein epämiellyttävästi, rohkea rokan syö uhkarohkea tätä makkaraa, chili viipyy pitkään jopa liian pitkään poskissa, erikoinen, aika sekoitu | € 9.50 |
3614 | Bon Taimsed Viinerid | 30.01.2014 | 36 | Soijatuote, joka parhaimpia maistettuja kasvikunnan makkaroita, Tekokuori, jonka syömäkelpoisuus arveluttaa, tasaiseksi jauhettu, jotenkin etoo, ehkä syötävä ehkei, pippuri jälkimaussa, silmät kiinni tunnista mitä on syömässä. | € 10.40 |
3555 | Pajuniemen Luomugrilleri | 29.08.2013 | 88 | Ensimmäinen luomumakkara joka maistui hyvältä, ensimmäiseksi huomion kiinnittää sitruunamainen makuvivande, joka tuntuu sopivan aivan kohdalleen tämän makkaran makumaailmassa, erikoinen koostumus, huolimatta lihaisuudesta makkara on hyvin helposti ayötävä, kuohkea rakenne, jota pitää aisoissa hyvä kuori, suussasulavan makkaran kannattaa antaa jäähtyä ennen nauttimista, koska mehevä ja rasvainen sisus voi suuta polttaa. | € 13.66 |
3486 | Isukas Öllepunnid Sinepiga | 25.04.2013 | 76 | Sinappia 8%, makkaran ominaisuus, kuori räpsähtäneenä maukkaampi kuin kuori kiinni olevana, halkeaminen siis kypsyttää makkaran maun parhaimmilleen! Olisi kunnon kuori, mutta menee näinkin, pienillä moitteilla Kange-testistä läpi, kuori keinoi mutta sittenkin syötävä. | € 5.90 |