Arvostellut makkarat:

Haetaan: %keski

Löydetty osumia: 54 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5103Savuhovi Aura® Grillinakki 29.02.202475Aura® sinihomejuusto 6%, hyvä ohut kuori, lihaa löytyy, napsahtava massa, suhteet kohdallaan, pitkähkö pippuri, juusto täydentää makua, hiukan keskittyneinä paakkuina, hyväntuoksuinen, hyvä tuote kaiken kaikkiaan.€ 18.96
5004Vöner Grilleri Chorizo Kasvismakkara 30.03.202358Voimakas mausteutus, Chiliä löytyy, pippuria ja vähän muutakin, pehmeähkö rakenne, pienirakeinen, chili vaatii runsasta huuhtelua, porkkanaraastetta keinokuoressa oli mielipide, makkaran maustett epätaisesti, päissä oli mustekeskittymiä, mukana jokin tyrmäävä mauste muttein positiivisesti. 50% kevennystä hinnasta.€ 13.95
4706Kivikylän Kuoreton Kalkkunanakki 01.10.202053Sileä on massa, jotenkin makeahko maku, rakenne kova, jojo nakki, tiukka puruvastus, poikkeaa keskiverto nakista, siipikarjan tuntua ja makua, mausteet jossain kaukana, hienohko savunmaku, kuoreton on.€ 11.25
4611Bola De Toro 30.01.202089Lihainen, rasvaisa, karkeapiirteinen makkara, läskiä mukana biitteinä ja sulana, keskieurooppalaista vaikutetta, jota tapaa balttimakkaroissa, todella mehukas, epäterveellisen maukas, pippuria jälkimaussa. € 16.30
4610Alpenfest Sausage Selection 30.01.202066Arvioitu kokonaisuutena.makkaroissa tavattu juusto vaikuttaa heikkotasoiselta sulatteelta, hyvin rasvainen kokonaisuus, kuoret lujat siltä syötävät, suutuntuma ok, keskinkertainen turistisekoitus, vaivaa nähty vähän suunnittelussa.€ 9.95
4561Smak Av GotlandTryffel & Svartpeppar 26.09.201990Lihaa riittää, tyypillisen epätyypillinen, poikkeaa keskiverto grillimakkarasta, rakenne karkea, hiukan tasapaksu mutta varmma maku, lämmitys tuo makuja esille mutta samalla lisääntynyt irtorasva pehmentää makuja, läskiä on ja kuori kohtuullinen. € 10.50
4560Wildea Pororyynimakka 26.09.201969Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi.€ 11.80
4278Hakalan Herkkulenkki 30.11.201767Tasaiseksi jauhettu massa, makua keskimääräisesti,, vähän pehmeä, lihaa on, ehkä liian jauhetussa muodossa.€ 10.00
4044Kivikylän Juustotuhti 07.07.201693Herkullinen määrä lihaa ja mausteita pitää sisällään, pippuria enemmän kuin keskiverto makkarassa, pyyhkii popgrillillä lattiaa, herkullinen, massassa paljon näkyviä maisteita ja mukana oleva juusto tasapainottaa mukavasti mausteet, liki parhaimpia sarjassaan.€ 8.00
3889Korian Palvilihan Grillipätkä 20.08.201565Tuttu maku, massa mehukas, sinappi parantaa makua, mausteiden määrä ei suupieliä kiristä, melko mukava keskimääräinen makkara maultaan, hiukan yllätyksetön.€ 13.60
3881Merosen Nakki 13.08.201568Kiinteälihainen nakki, eroaa keskimääräisestä nakista parempaan päin, oikean nakin tuntua, vaikka ruiskukuori, kuivahko, kuori napsuu kuin oikea, taasen havaittavasti pippuria, kohtuullisen maukas.€ 13.60
3626Rannarootsi Metsaseene-kartuli Grillvorst 06.02.201487Perunaa 41%, valikoituja metsäsieniä 5%, rakenne robusti, näytti hyvin rasvaiselta mutta rasvan korvanut peruna määrästään huolimatta tuntui sopivan makkaraan, pippuria ja jotakin muuta myös massassa, sienet mauttomampina eivät pistä silmään tai tunnu maussa, maittava makkara, jälkimaku pippurinen, keskilinjasta poikkeava grillimakkara.€ 4.50
3545Bosgĺrdin Herkkunakki 15.08.201380Tiukkaa tavaraa, kuori oli erityisen tiukkaa mittarin kärjelle, vaikuttaa kokolihanautanakilta, naudanlihan antamaa vaikutelmaa ei ole ainakaan yritetty peitellä mausteilla, jälkimaku mukava, keskimääräistä parempi lihaisa A-luokan nakki.€ 28.00
3504Poutun Savujuustoryynäri 16.05.201370Kuori rapea, mutta sisus lötkö pysyy hyvin kasassa, ryynejä kohtuullisesti, keskiverto ryynäri, lötkömäisempi massa voisi olla hiukan kuivenpi, massan pehmeys ja laatu vaihtelee hiukan kuori sen verran paksu että pitää kaiken kosteuden sisällään.€ 7.47
3496Savumajan Valkosipuligrilli 02.05.201377Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta.€ 10.60
3097Valla Krakov 30.09.201077Kuori rapsahtaa hyvin kypsennettynä, todella suolainen paljon suolaisempi kuin keskiverto suomalaismakkara, rasvaa ja suolaa, rasvan kenssa pieni varovaisuus tarpeen ettei vaatteet ja pyyhkeet rasvaudu, maku kuin pomppii poskissa, jäättää suuhun sen verran pitkän ja voimakkaan jälkimaun etteivät virvokkeet helposti pyyhi pois suusta, tällekin makkaralle sopii makeahko sinappi.€ 4.40
3035Rakvere Verivorst 01.04.201084Verta ja ryynejä piisaa, oikeaa vertä käytetty koska maku pehmeä mitä saada aikaan jauheella, rakenne löysä mutta jyväkeskittymät pysyy kurissa kestävän kuoren alla, isoja ryynejä todella paljon eikä vertakaan säästelty!€ 3.55
2999Makuliha Yrttibratwursti 22.10.200985Maukasta! Mausteita ja yrttejä keskivertoperuspradea enemmän.€ 14.90
2995Makulihan Härkätien Lenkki 22.10.200980Lihaa riittää, massan seassa savustettuja lihabiittejä, rakenne mukavan karkea, rakenteen karkeudesta huolimatta makkara soljahtaa sutjakkaasti kurkusta alas, tasainen maku, mausteita paljon enemmän kuin keskivertolenkissä.€ 13.50
2911Palcarsa Choricitos 10.03.200974Ei käy kylmänä, kuori paksu eikä pehmennyt lämmityksessä, keskimääräisen espanjalaistyyppinen, paljon paprikaa ja rasvaa ja lihaa, hapan sivumaku tyypillinen makkaralle maitohappobakteerien tuottamana, pippuria jälkimaussa, karkea makea sinappi sopinee?€ 11.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //