5103 | Savuhovi Aura® Grillinakki | 29.02.2024 | 75 | Aura® sinihomejuusto 6%, hyvä ohut kuori, lihaa löytyy, napsahtava massa, suhteet kohdallaan, pitkähkö pippuri, juusto täydentää makua, hiukan keskittyneinä paakkuina, hyväntuoksuinen, hyvä tuote kaiken kaikkiaan. | € 18.96 |
5004 | Vöner Grilleri Chorizo Kasvismakkara | 30.03.2023 | 58 | Voimakas mausteutus, Chiliä löytyy, pippuria ja vähän muutakin, pehmeähkö rakenne, pienirakeinen, chili vaatii runsasta huuhtelua, porkkanaraastetta keinokuoressa oli mielipide, makkaran maustett epätaisesti, päissä oli mustekeskittymiä, mukana jokin tyrmäävä mauste muttein positiivisesti. 50% kevennystä hinnasta. | € 13.95 |
4706 | Kivikylän Kuoreton Kalkkunanakki | 01.10.2020 | 53 | Sileä on massa, jotenkin makeahko maku, rakenne kova, jojo nakki, tiukka puruvastus, poikkeaa keskiverto nakista, siipikarjan tuntua ja makua, mausteet jossain kaukana, hienohko savunmaku, kuoreton on. | € 11.25 |
4611 | Bola De Toro | 30.01.2020 | 89 | Lihainen, rasvaisa, karkeapiirteinen makkara, läskiä mukana biitteinä ja sulana, keskieurooppalaista vaikutetta, jota tapaa balttimakkaroissa, todella mehukas, epäterveellisen maukas, pippuria jälkimaussa. | € 16.30 |
4610 | Alpenfest Sausage Selection | 30.01.2020 | 66 | Arvioitu kokonaisuutena.makkaroissa tavattu juusto vaikuttaa heikkotasoiselta sulatteelta, hyvin rasvainen kokonaisuus, kuoret lujat siltä syötävät, suutuntuma ok, keskinkertainen turistisekoitus, vaivaa nähty vähän suunnittelussa. | € 9.95 |
4561 | Smak Av GotlandTryffel & Svartpeppar | 26.09.2019 | 90 | Lihaa riittää, tyypillisen epätyypillinen, poikkeaa keskiverto grillimakkarasta, rakenne karkea, hiukan tasapaksu mutta varmma maku, lämmitys tuo makuja esille mutta samalla lisääntynyt irtorasva pehmentää makuja, läskiä on ja kuori kohtuullinen. | € 10.50 |
4560 | Wildea Pororyynimakka | 26.09.2019 | 69 | Paksu kuori, veripalttua sanoi joku, pippurinen, veltto, vähän kuiva, pippuri keskittynyt makkaran päihin pääosin, ryynejä aika vähän, pippuri kiertää suussa ja jää suuhun voimakkaana jälkimaussa, sopii varmasti aterian osaksi. | € 11.80 |
4278 | Hakalan Herkkulenkki | 30.11.2017 | 67 | Tasaiseksi jauhettu massa, makua keskimääräisesti,, vähän pehmeä, lihaa on, ehkä liian jauhetussa muodossa. | € 10.00 |
4044 | Kivikylän Juustotuhti | 07.07.2016 | 93 | Herkullinen määrä lihaa ja mausteita pitää sisällään, pippuria enemmän kuin keskiverto makkarassa, pyyhkii popgrillillä lattiaa, herkullinen, massassa paljon näkyviä maisteita ja mukana oleva juusto tasapainottaa mukavasti mausteet, liki parhaimpia sarjassaan. | € 8.00 |
3889 | Korian Palvilihan Grillipätkä | 20.08.2015 | 65 | Tuttu maku, massa mehukas, sinappi parantaa makua, mausteiden määrä ei suupieliä kiristä, melko mukava keskimääräinen makkara maultaan, hiukan yllätyksetön. | € 13.60 |
3881 | Merosen Nakki | 13.08.2015 | 68 | Kiinteälihainen nakki, eroaa keskimääräisestä nakista parempaan päin, oikean nakin tuntua, vaikka ruiskukuori, kuivahko, kuori napsuu kuin oikea, taasen havaittavasti pippuria, kohtuullisen maukas. | € 13.60 |
3626 | Rannarootsi Metsaseene-kartuli Grillvorst | 06.02.2014 | 87 | Perunaa 41%, valikoituja metsäsieniä 5%, rakenne robusti, näytti hyvin rasvaiselta mutta rasvan korvanut peruna määrästään huolimatta tuntui sopivan makkaraan, pippuria ja jotakin muuta myös massassa, sienet mauttomampina eivät pistä silmään tai tunnu maussa, maittava makkara, jälkimaku pippurinen, keskilinjasta poikkeava grillimakkara. | € 4.50 |
3545 | Bosgĺrdin Herkkunakki | 15.08.2013 | 80 | Tiukkaa tavaraa, kuori oli erityisen tiukkaa mittarin kärjelle, vaikuttaa kokolihanautanakilta, naudanlihan antamaa vaikutelmaa ei ole ainakaan yritetty peitellä mausteilla, jälkimaku mukava, keskimääräistä parempi lihaisa A-luokan nakki. | € 28.00 |
3504 | Poutun Savujuustoryynäri | 16.05.2013 | 70 | Kuori rapea, mutta sisus lötkö pysyy hyvin kasassa, ryynejä kohtuullisesti, keskiverto ryynäri, lötkömäisempi massa voisi olla hiukan kuivenpi, massan pehmeys ja laatu vaihtelee hiukan kuori sen verran paksu että pitää kaiken kosteuden sisällään. | € 7.47 |
3496 | Savumajan Valkosipuligrilli | 02.05.2013 | 77 | Valkosipulin maku tulee heti suuhun, suola maistuu, umamin tuntua maussa, makua paljon koko ajan, muitta jälkimaku hyvä, kuori myös hyvä ja ohut, makkara sopii myös keskimääräiselle makkaranpurijalle huolimatta mausteutuksesta. | € 10.60 |
3097 | Valla Krakov | 30.09.2010 | 77 | Kuori rapsahtaa hyvin kypsennettynä, todella suolainen paljon suolaisempi kuin keskiverto suomalaismakkara, rasvaa ja suolaa, rasvan kenssa pieni varovaisuus tarpeen ettei vaatteet ja pyyhkeet rasvaudu, maku kuin pomppii poskissa, jäättää suuhun sen verran pitkän ja voimakkaan jälkimaun etteivät virvokkeet helposti pyyhi pois suusta, tällekin makkaralle sopii makeahko sinappi. | € 4.40 |
3035 | Rakvere Verivorst | 01.04.2010 | 84 | Verta ja ryynejä piisaa, oikeaa vertä käytetty koska maku pehmeä mitä saada aikaan jauheella, rakenne löysä mutta jyväkeskittymät pysyy kurissa kestävän kuoren alla, isoja ryynejä todella paljon eikä vertakaan säästelty! | € 3.55 |
2999 | Makuliha Yrttibratwursti | 22.10.2009 | 85 | Maukasta! Mausteita ja yrttejä keskivertoperuspradea enemmän. | € 14.90 |
2995 | Makulihan Härkätien Lenkki | 22.10.2009 | 80 | Lihaa riittää, massan seassa savustettuja lihabiittejä, rakenne mukavan karkea, rakenteen karkeudesta huolimatta makkara soljahtaa sutjakkaasti kurkusta alas, tasainen maku, mausteita paljon enemmän kuin keskivertolenkissä. | € 13.50 |
2911 | Palcarsa Choricitos | 10.03.2009 | 74 | Ei käy kylmänä, kuori paksu eikä pehmennyt lämmityksessä, keskimääräisen espanjalaistyyppinen, paljon paprikaa ja rasvaa ja lihaa, hapan sivumaku tyypillinen makkaralle maitohappobakteerien tuottamana, pippuria jälkimaussa, karkea makea sinappi sopinee? | € 11.90 |