Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kehitystä

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4803Abu Fuad Kebabmakkara 05.08.202170Runsasrasvainen, kyllä tätä mielellään pureksii, jokin tuttu maku esillä tai mausteseos, puruvastus merkittävä, leuat melkein väsyvät, joku yrttikin mukana pelissä, ehkä houkan lisää tuotekehitystä niin jopas on makkara, vaikka hyvä tällaisenakin.€ 15.32
4267HK Liha & Kasvis Porkkana-palsternakka-nakki 02.11.20174227% kasvia, porkkanaa 21% palsternakkaa 6%, possuakin, kuoreton, lämmitys paranna makua, porkkanan makua aistittavissa, jos tuotekehitystä viedään eteenpäin saadaan uusi laatikkoruokatuote eineshyllyyn?€ 6.61
4041Pampa Kotimainen Grilli - Salsicha 07.07.201669Makkara todella erikoisen makuinen, maku mielenkiintoinen mutta melko hyvä, erityinen voimakas maku vallitsee, oreganoako, vmausteet erikoiset, valkopippuria voisi kaivata lisää tuntui sopivan, jotenkin keskeneräinen makkara, kehitystä vielä?€ 30.55
4031Järviseudun Lohichorizo 02.06.201650Kalamurekkeen makua, lohta ainakin kuvassa mukana, harvemmin kalaa käytetään makkaran tekoon, maku ok, mutta tarvitaan vielä jotain kehitystä.€ 24.65
3237Atria Wilhelm Hot Chorizo 18.08.201169Kuori vähän liian jäykkä, tuoksu hyvä, mehevä versus vähän vetinen, chili tuntuu vasta herken päästä, jälkimaussa alkaa vasta polte suussa tuntua, neste lisää poltteentunnetta, hiukan kompromissi maku, hyvästä yrityksestä huolimatta ei viety makkaran kehitystä loppuun asti?€ 8.50
1707Atria Wilhelm Tomaatti-Mozzarella-Basilika 03.12.200275Hyvä kuori. Kosteahko. Kiva tomaatti irrallaan. Hyvää kehitystä.€ 6.60

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //