Arvostellut makkarat:

Haetaan: %kehittämisen

Löydetty osumia: 3 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
2979Ikosen Valkosipuli Grillimakkara 03.09.200980Jämäkkä lupaava alku sen jälkeen jää vielä runsaasti kehittämisen varaa, joku voisi pitää makkaraa jopa liian jämäkkänä koska huolella suoli on täytetty lihalla, kuori sitkeähkö, sopisi grilliin paremmin?€ 9.90
2934HK Grilliryynäri 14.05.200946Vaikutelma vähän löysä läjä, kuori kova, missä ryynit? Kuoren ja sisuksen suhde huono, sisukset saa pursottaa makkarasta ulos, kypsentäessä makkara jo \"annostelee\" sisintään uunipannulle päistään, prosessissa kehittämisen vara€ 7.50
2791Portin Lamwurst 10.06.200880Kuori hyvä, pippuria mukana. maku erittäin vaihteleva!Lammasmainen maku, lampaanrasvan maku purskahtaa hetkittäin suuhun, jälkimaku mukana, kehittämisen varaa on!€ 9.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //