Arvostellut makkarat:

Haetaan: %käyttää

Löydetty osumia: 10 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4402Mettipolun Pukki Ja Porkkana Vuohigrilli 30.08.201868Lihaa laadukasta, mausteet hyvin runsaat, joillekin riittää yksi palanen, toiset tarvitsevat enemmän, ruokamakkara jota voisi käyttää hyvää makkarakeittoon, raskaan työn raataville.€ 25.00
4326HK Maakarit® Haltialan Heikki Artesaaninakki 01.03.201872Savunmaku peittää kaiken, kuori ja massa ok, kun ajattelee savun maun määrää, voi hyvin käyttää vertailukohtana savusiikaa, mausteutus on jossain, ehkä tasapainoisen ja olemattoman välillä.€ 9.25
4253HK Liha & Kasvis Tomaatti-pinaatti-nakki 05.10.201754Vihreä massassa hiukan häiritsee, massa täynnä reikiä kypsennyksen jälkeen, vähän yrttejä, mutta lämmitys peittää kaikki maut ja tekee nakista tasapaksun maultaan, jos haluaa etsiä mihin makkaraa voisi käyttää, niin pyttipannun lisukkeeksi ehkä.€ 8.33
4049Wigren Moro Chili Grilli Makkara 28.07.201663Chili pinnassa jo kylmäpalassa, Lämmitys tuo chilin vain lisää eteen, tasainen massa, chilin vaikutus vain voimistuu maistelun edetessä, joutuuko makkaraa maistellessa vain miettimään minkälaista maitotuotetta pitää käyttää poltteen lievitykseen? € 8.30
3772Kartanon Uunilenkki 08.01.201550Makkarassa maistuu pääasiassa rasva, lähinnä paistorasva, sinappia on hyvä käyttää tämän kanssa,kylmänä syötävää, ÄLÄ LÄMMITÄ!€ 1.90
3562Luha Saksa Grillvorst 05.09.201389Sianlihaa 60% naudanlihaa 17%, lämmitys tuo selvästi esiin makkaran currymausteseoksen sekä tuoksussa että maussa, lihaisa, maldollinen sipuli mukana mauissa, makkarassa jauhettu reilusti koko ruho massan sekaan? Ainakin tuston sirut ja jänteet ovat helposti erotettavissa, jos aikoo lihaa tässä mitassa käyttää pitäisi käyttää pienempää kutterin terää tai leikata liha tarkemmin, rasvaa on myös maussa, makkarassa ylenpalttisesti kaikkea, lihaa, rasvantuntua, rustoa, luuta, makkarassa robusti rakenne, jälkimaussa jää pippuri viimeiseksi.€ 8.50
2346Hein Breslauer Knacker Schlesische 22.11.200570Rasvaista ja lihaisaa ja vieläpä suolaista. Mausteita on ja purkista nostettua savuisuutta myös lisätty. Rakene on hyvä eli robusti. Kuori sitä mitä pitääkin. Muitakin mausteita on mutta suolaa voisi käyttää enemmän.€ 13.60
2089Vatajan Luonnonsuoli Grillimakkara 17.08.200455Löysänoloinen sisus. mausteita olisi voinut käyttää. Perinteisen suomalaisen grillimakkaran koostumus. \"Löysä\". neutraali. vaatimaton kokonaisuus. Nälkäänsä syö. jos muuta ei oo! Mauton. jauhoton. maidoton. mausteeton. soijato€ 7.00
2002Herta Original Knacki Würstchen 30.03.200443Säilöntäaineelta maistuu. pakko käyttää sinappia. Kuoreton. sinänsä napakka. kiinteä. suolainen ja vähärasvainen.€ 13.00
1236Hakalan Perunamakkara 31.10.200063Perunassa löytyy! (n. 40 %) . mausteita olisi voinut käyttää runsaamminkin.€ 6.37

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //