Arvostellut makkarat:

Haetaan: %käytett

Löydetty osumia: 93 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5173Chef Wotkins Marcelino Maustenakki 31.10.202490Mausteisuus voi jakaa mielipiteitä mutta, ohut mukava kuori, chili puraisee melko heti, ilman jatkuvaa tukalaa poltetta, leviten kuitenkin suussa, pippuri tuntuu myöhemmin, paljon lihaa käytetty tuotteeseen, tarjoaa norminakkia enemmän puruvastusta, Mausteita sopivasti, joillekin hieman liikaa.€ 18.71
5152JJ’s BBQ Jalapeno Cheddar Slerba 08.08.202489Makkarassa käytetty laadukasta juusto, chili tuntuu melko heti, rakenne kohtuullisen karkea, kuori hiukan panee vastaan ja massa antaa kunnon muruvastuksen, suutuntuma jämäkkä, lihaa löytyy.€ 16.63
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5064Tapolan Sweet Hot Dog Nakki 26.10.202373Tulinen makkara tietyssä määrin, sokeria tai vastaavaa makeutusainetta käytetty, voimakas chili pyrkii esiin makeuden alta, vaikkei sfääreihin ylläkään, massa kohtuulisen rasvaisen tuntuinen, erikoinen makuyhdistymä, joka jakaa mielipiteitä. € 12.28
5037Herkku Grills Asian twist - artesaaniraakamakkara 29.06.202383Voimakkaat mausteet alusta asti,pippurit jyllää ja yrttejä löytyy, mausteita paljon, voisi olla mehevämpi, ehkä fermentoimista käytetty, runsaat mausteet, paljon hyvää lihaa ja asvaa, maku jää pitkään kitalakeen, jonkinlaista makeutta ja chilikin aistittavissa. € 18.92
4944Wursti Bloiler Siskonmakkara 29.09.202233Sisältää luulihaa ja broilerin nahkaa, sopivaa vain ihmisravinnoksi, kuori liian paksu ei hyvin syömäkelpoinen, massa puhjetessaan kuorestaan turpoaa moninkertaiseksi, mausteita juuri ole, tarkoitettu valmisettavaksi muuten kuin käytetty menetelmä, suutuntuma ja puruvastus kateissa.€ 10.97
4936Snellman Iivari Sileä 01.09.202267Tasainen lihainen massa, lihaa käytetty, rasvaa paljon, mausteita kaipaisi, sopinee nuorialle tai grilliin kovemmille tulille, kosketus karikkeeseekaan olisi pahasta, pieni makaus vallitsee, hiukan sinappia kylkeen niin siitä maku paranee.€ 9.37
4927Atria Hiillos Grillimakkara Kana 11.08.202243Puruvastus puuttuu, suola ja rrasva maistuu, onko sidosaineena käytetty peruna- vai vahnäjauhoja jää epäselväksi, tuntuisi aidolta leivoshyllyn tuotteelta, ellei jokin siivekäs maku pilaisi tätä pullaa, leikkauspinta hyvin kauniin sileä vain rusinat puuttuu.€ 5.35
4920Karavaanari 30.06.202263Rasvaa ja suolaa, huolimatta kana vaanii mielleyhtymästä käytetty suomalaista sianlihaa, massa sileä yllätyksetön, rasva kiiltää leikkauspinnassa, jäykkä paksu kuori pistelee tarmokkaasti vastaan, lihaa on mutta paljon puuttuu, mausteet teillä tietymättömillä, eksyneet tästä jonnekin saharan laitaan, varmasti nuotiolla jaksaa käristää paranee, mutta sitä odotellessa.€ 13.72
4906Korian Palvilihan Laavugrilli 26.05.202273Karkean lihaisa, Voimakas mausteutus, makua on, lopuksi yrttisestä mausta irtoaa joku hyvin voimakas makuvivahde, joka tuntuu salmiakkimaiselta, tuskin NH4Cl tässä käytetty, mutta mausteutus tuo esille ominaisuuden hyvin voimakkaana.€ 12.47
4879DRD TRADICINĖS Medžiotojų Dešrelės 31.03.202282Aluksi suun valtaa savuisuus, rasvaa paljon, valkoista juonnetta massassa riittää, yllätttävä osa löytyy truteselosteestä, makkarassa käytetty ilmeisesti luuydintä, makuja riittää, makkaramassassa hiukan sattumia, jännettä ja rustoa,agraarinen tunnelma, kuin kotona teurastettu ja suoleen laskettu.€ 13.16
4867Maku Brewing O'makkara 24.02.202290Valmistuksessa käytetty Stout -olutta, ammattimainen tuote, tummanpuhuva, mukana muutakin kuin sikaa, nautaa otaksuttavasti, tiukka rakenne, saa pureskella sydämensä kyllyydestä, makeutta ja suolaisuutta tasapainoisesti, rasvaa kovassa ja pehmeässä muodossa, myös mehukkuutena.€ 11.25
4852Wursti Joulu Raakamakkara 02.12.202185-siskonmakkaramainen olemus, valkopippuria lienee käytetty valmistuksesa, mehevä, lihaisa, lievät mausteet, tasapainoinen.€ 12.63
4682Wigren Kauranakki 27.08.202056Aika rasvaisen tuntuinen puruvastus vähissä, lihaa kuitenkin mukana, jotenkin tahmaisen liukas massa, jotain outoa lisätty siihen, rasva jää asumaan kitalakeen, kokonaisuus vaikeasti arvioitava, lihaa käytetty mutta jotain uutta ja outoa lisätty sekaan.€ 16.62
4629Snellmannin Eetvartti Pekoni 15.03.202062Paksuhko kuori helposti halkeaa kypsennyksessä, kivasti lihaisa, rasvaa, rasvaa, suutuntuma voisi olla parempi, pekonikönttejä masasssa, sipulinen maku lieee kuvitelmaa, mutta jotain erityistä lienee käytetty, pekonia käytetty huolella makkarassa, puruvastus tiukka. € 6.96
4619Palvilihan Palvimakkara 06.02.202063pinainen muovikuori poistetava, laadukasta lihaa, lihaa paljon, kiinteä massa, käristyy kivasti pinnasta, rasva, liha ja suola pääosissa, jotain sidosainetta varmasti käytetty, leikkelemakkaran tunnelmaa.€ 9.50
4605Chef Wotkin's Hirvilenkki 02.01.202085Rouhea, maukas, rasvainen, rasvaa riittää, maksamakkaramainen rakenne, hiukan sitkas kuori, monipuolinen maukas, erilainen miellyttävän makuinen, possun lisäkssi muutakin lihaa käytetty jää hyvä tunnelma suuhun makkarasta.€ 12.90
4559Compaxo Rookworst 26.09.201973Ensi maistamalla valtaa ihmetys, mitä tämä on, vastaus lihaa ja rasvaa käytetty tässä makkarassa epäterveellisiä määriä, jos maun määrä ilmaisevana tekijänä, hyvin epäsuomalinen lenkki, onko makkarassa käutetty sitten useita lihanlähteitä selviää tuoteselosteessa, maut balansissa, suolaa, mutta sopivasti.€ 17.30
4478HK Camping Burgermakkarapihvi 07.03.201935paksu rasvainen kiekko, maku rasvainen, mausteet kadoksissa, ehkä käytetty hyviä tarpeita mutta lopputuloksessa toiveen varaa, parasta ruskistunut paistopinta, tarvii kipeästi jotain vierelleen, alle tai päälle.€ 7.50
4472Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki 28.02.20198910% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella.€ 13.41

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //