4179 | Tuotteen Kapakkalan Suurtuvan Lammasgrilleri | 27.04.2017 | 57 | Makkarasta uhoaa tallin/navetan/lampolan haju, makkara maistuu alusta loppuun suomalaiselle lampaalle, mitään ole koetettu tehdä hillitsemaan tai peittämään lampaanmakua, yrttejä puuttuu, niitä usein käytetään kyseisissa lammaspohjaisissa makkaroissa. | € 11.79 |
4031 | Järviseudun Lohichorizo | 02.06.2016 | 50 | Kalamurekkeen makua, lohta ainakin kuvassa mukana, harvemmin kalaa käytetään makkaran tekoon, maku ok, mutta tarvitaan vielä jotain kehitystä. | € 24.65 |
3583 | Björkens Juniper Grillimakkara | 03.10.2013 | 80 | Erikoinen mauste(kataja) mukana, yleensä sitä käytetään ns. riistamakaroissa(juomissa), lihaa on runsaasti, hyvä kuori pitää sisällön kurissa ja nuhteessa, puruvastus riittävä, hiukan rasvaisentuntuinen, hyvä syötävyys. | € 13.90 |
3313 | Atria Ohut Palvattu Maalaislenkki | 23.02.2012 | 86 | Savun tuntua, savun makua, keinosavua? Lihaa on, rustiikki karkea jauhatus massassa, vähän rasvanmakua, suuntäyteinen hyvä maku, mukava jälkimaku. (Lisätieto myöhemmin: käytetään vain aitoa leppäsavua, savustus kestää normaalia pidempään.) | € 10.30 |