5021 | Pouttu Oh'rakas | 25.05.2023 | 83 | Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa. | € 10.97 |
4924 | Italikos GRILL Derelės Kepimui | 11.08.2022 | 89 | Massa miellyttäväm lihaisa, kuori jyvä, suhtellisen terävät mausteet, jotain yrtteja myös, mehukas, sinappi lähes tarpeetom lisuke, lämmitys paransi makua. | € 6.22 |
3035 | Rakvere Verivorst | 01.04.2010 | 84 | Verta ja ryynejä piisaa, oikeaa vertä käytetty koska maku pehmeä mitä saada aikaan jauheella, rakenne löysä mutta jyväkeskittymät pysyy kurissa kestävän kuoren alla, isoja ryynejä todella paljon eikä vertakaan säästelty! | € 3.55 |
2504 | Tuotteen Linnakunkku | 17.10.2006 | 55 | Juusto 10-15% ? Emmental, sekä sian- että naudanlihaa. Imelyys tökkii aluksi, ei tee mieli lisää, sinappi ei peitä ominaismakua, suutuntuma ei hjyvä kokonaisuudessaan, vaikka napakka tunnelma. | € 10.07 |
873 | Chef Wotkin's Ryynimakkara | 23.03.1999 | 43 | Irtonaista jyvää piisaa; hieman vajaa. Savua saisi olla enemmän! | € 9.41 |
242 | Roopertti | 16.01.1996 | 85 | Pienvalmistajan kyllä erottaa; vanhan hyvän ajan malliin tehtyä; jälkimaku jyvä ja pitkä. | € 5.88 |