Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jäykkä

Löydetty osumia: 26 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4937Tapolan Hot Dog Nakki 01.09.202259Keinokuori, mausteet loistaa poissaolollaan, lihaa sisältävä jäykkä pötkylä, joku tunnistamaton komponentti aiheuttaa vaivaa ja jättää lihanmaun piiloon, Jälkimaku hiukan sitruunainen.€ 9.62
4920Karavaanari 30.06.202263Rasvaa ja suolaa, huolimatta kana vaanii mielleyhtymästä käytetty suomalaista sianlihaa, massa sileä yllätyksetön, rasva kiiltää leikkauspinnassa, jäykkä paksu kuori pistelee tarmokkaasti vastaan, lihaa on mutta paljon puuttuu, mausteet teillä tietymättömillä, eksyneet tästä jonnekin saharan laitaan, varmasti nuotiolla jaksaa käristää paranee, mutta sitä odotellessa.€ 13.72
4703Makulihan Hyvä Suomi Nakki 01.10.202058Ulkoisesti nakki, kun siirtyy läheisempään käsikähmään tuotteen kanssa, maut vähissä, hiukan rankka kuori vaikka pureutuu, rakenne jäykkä ja kimmoisa, herättää vain vähän innostusta maistelijassaan, rasva ja suola ainoat mausteet, prinssinakin jatkettu versio, vaalea väriltään€ 16.45
4351Lukkarilan Grillipätkä 03.05.201865Rakenne karkea, mehukas, rasvaa ja suolaa, rasvaa paljon, jäykkä kuori.€ 12.90
4134Chef Wotkin's Joulumakkara Weiswurst 12.01.201787Mehukas, hyvä puruvastus, sopivan robusti massa, kuori pikkasen jäykkä, tarvisi lisää lämpöä, arkaainen mutta hyvä maku. € 9.95
4133Lest & Lammas Krakoovi 12.01.201789Nautittavan mausteinen makkara, lihaa käytetty ansiokkaasti, pippureita montaakin laatua, toiset erottaa rosépippurin, joku muun pippurin, täyteläinen valkosipulin tukema maku, posua ja ehkä jotain riistaan vivahtavaa maistettavissa, kutteri pysynyt maltillisemmilla kierroksilla, kuori vähän jäykkä mutta tarpeen, miellyttävä, voimakas ja pitkä jälkimaku.€ 8.00
3683Vatajan Maajussi Grillimakkara 05.06.201459Sian 66% ja naudanlihaa 12%. Rasvaa, lihaa ja suolaa, kuori jäykkä, rasvaa jää suuhun, huutaa sinappia, sinappia! Jälkimaussa lievä pippuri tulee esiin mutta antaa odottaa niin kauan itseään että heikommat hermostuvat.€ 11.00
3642Benjamin Kausimakkara 06.03.201475Ryynimakkaramainen, onko ryynimakkara? Ryynit paljastuvat läskipalleroiksi, maku kohtuullinen vaikka ulkonääkö epäilyttää,jäykkä kuori muistuttaa kovin ruotsalaista perinnemakkaraa Isterbrandia(läskikiekuraa, hyvät aromit mutta jäykkä kuori, makua lievästi mutta riittävästi.€ 13.30
3612Uvic Verivorst Seasooles 02.01.201462Lisäaineeton, pehmeänoloinen, puuromainen rakenne, pysyy suhteellisen hyvin kuitenkin kasassa, kuori jäykkä vaikea pureksittava, vaikka lopulta periksi antaakin, suuret suurimot, maku vähemmän kuin ulkonäkö antaa odottaa, puolukkaa tarvitaan pelastamaan edes vähän makkaran puutteista, tätä tule ikävä.€ 4.65
3501Savumajan Pikkupoika Grillimakkara 16.05.201364Lihaisa, muuten maut kadoksissa, palkkä lihaprosentti kuitenkaan tee makkaraa, makkara sinapin tarpeessa makujen lisäämiseksi, makkaran maku alkaa pikkuisen tympiä jo kolmannen palasen kohdalla, kuori vähän jäykkä vaikka katkeaakin puremalla, ensivaikutelma hyvä mutta sitten alkaa kaipaamaan lisää, maukkaampaa kokonaisuutta tähän hintaan.€ 10.60
3380Merosen Chorizo 25.07.201287Massa hyvin punertava, kuori hiukan jäykkä, saunahiki kirpoaa uudestaan otsalle, makkarassa lisätty chiliä jauheena aika tavalla, kiuvaa kitalakea, chili huomattavan epätasaisesti jakautunut makkaroiden välillä, vaikka chiliä kohtuullisesti niin makkara tuskin sopii aloittelijoille. € 12.00
3370Pajuniemen Pajugrilli Provence 05.07.201280Lihaa, kuori jäykkä huono, muutakin kuin sianlihaa, mausteet kadoksissa aluksi ja pääsevät lihan ja rasvan läpi vasta myöhemmässä vaiheessa, rasvainen suuntuntuma vaikkei puolalainen prolemakkara olekaan, pitkä jälkimaku.€ 11.80
3237Atria Wilhelm Hot Chorizo 18.08.201169Kuori vähän liian jäykkä, tuoksu hyvä, mehevä versus vähän vetinen, chili tuntuu vasta herken päästä, jälkimaussa alkaa vasta polte suussa tuntua, neste lisää poltteentunnetta, hiukan kompromissi maku, hyvästä yrityksestä huolimatta ei viety makkaran kehitystä loppuun asti?€ 8.50
3184Hovi Raivo 05.05.201182Karkea rakenne, tulisuus mukana tässäkin makkarassa, purutuntuma raskas ja vaatii työskentelyä tosissaan, jopa liian jäykkää tavaraa, tiukka jööti. Tässäkin makkarassa chilin hyökkäys todella voimallinen aluksi. Eräänkin chiliseuran tunnustama voimakkuus makkarassa.€ 26.90
2975Atria Wilhelm Kevyt 03.09.200962Mausteet unohtuneet? Massa hyvin tasainen,kuori jäykkä ja huono, nakkimainen vaikutelma.€ 9.45
2971Chef Wotkin's Sörkan Väärä 18.08.200963Massa jämerä,voisi jopa pitää liian tukevana, kuori syötävä mutta jäykkä, makua ja mausteita ei hirveästi eikä häiriöksi asti.€ 11.90
2952Portin UkkoPekka Sour Cream 02.07.200969Rasvaa, vähän pehmeä, ihme hapan perusmaku, rasvakerros jää suuhun makkaran jälkeen, maku jotenkin sekamelska, mausteet kuin sipsipussista. Kuori jäykkä.€ 7.47
2567Portin Saksalainen Olutmakkara Grilliin 27.02.200778Kuivanoloinen, purutuntuma jäykkä,tasainen massa, maukas paljon lihaa, mausteita vähäisesti, vasta jälkimaussa hiukan mausteita.€ 5.75
2354Pennan Joulumakkara 13.12.200575Lihaisa, mausteita saisi olla lisää, rasvaisen oloinen kuori paksu ja jäykkä, suurimoisia mukana(35%).€ 7.50
2329A. Kastenin Ryynimakkara 25.10.200575Paksu Jööti! Poikkeava runsas mausteinen ryynimakkara, ryynimäinen hajoava rakeinen rakenne, johtuu lihamäärästä vai laadusta? Maku miellyttävän erilainen, mutta suoli jäykkä.€ 9.90

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //