Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jämäkän

Löydetty osumia: 6 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4962Snellman Eetwartti 03.11.202281Jämäkäntuntuinen, rakenne vahva, kuori tyydyttävä, tarjoaa kohtuullista puruvastusta, lihaa, makuja löytyy, muta sinappi tarpeellinen makkaran osalta, suutuntuma melko rasvainen, solaisuus korkealla tasolla kaikissa maistelun vaiheissa, pippuria tulee esille jälkimaussa vasta.€ 8.48
4718Savo-Karjalan Tosi Lihaisa Ylämaan Karja Grilleri 05.11.202076Lihaa on saatu mahtumaan paljon, jämäkäntuntuinen rakenne, hyvä kuori, mausteet vähissä, tässä luotetaan paljon pelkkään lihaisuuteen, voisi olla rohkeammin maustettu, ehkä rasvaa lisää, muutakin kuin possua mukana.€ 12.50
3741Aimo Bratwursti 02.10.201491Tuoksussa yrttisyyttä, jämäkän tuntuinen massa, maku hetken antaa odottaa itseään, jälkimaussa paljon mausteisuuta, massa ja suutuntuma hyvä, kuori myös hyvä, maku paranee vielä lisää makkaran jäähtyessä.€ 8.60
3467Donau Land Curry-Knacker 27.02.201385Suolaa, rasvaa, lihaa, maussa myös viite siipiin tai muihin ilmanveikkoihin, lihaa on, jsno syntyy samalla kun mausteet tulevat esille, jäähtyneenä jämäkän rasvainen, makkara on hyvin maustettu, herkullinen, makeahko ja suolainen, kurkuman makua myös, massa tiukka. Oikein hyvä tuote.€ 11.60
3301Portin Ukkopekka Saksalainen Olutmakkara 05.01.201283Jämäkäntuntuinen, oikein raaan karkea rakenne, läskiä mahtuu ja maistuu, jopa jöötteinä makkaran massassa, pehmeät rasvat pehmeät maut esillä makukartalla. € 11.39
2827Kivikylän Grilleri 26.08.200881Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa, makkara antaa jämäkän ensivaikutelman, hienojauhatus massassa, puruvastusta myös, mausteet hiukan vähissä mutta maistuu hyvälle, liha pääsee oikeuksiinsa, mausteet vain täydentävät makua.€ 5.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //