Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jälkimaussa

Löydetty osumia: 392 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5170Savo-Karjalan Kermajuusto-Sweet Chili Grilleri 31.10.202485Massassa erottuu juustoa ja punaista lupaavasti, hyvä kuori, hyvälaatuista juustoa, raknene hikan löysä koska juustot sulaneet, lihaa kyllä mukana, juusto hiukan peittää muita makuja, pippuri ja chili alkavat jälkimaussa, makeahko yleisilme€ 13.86
5157Lapin Liha Saksanhirvimakkara 29.08.20245345% saksanhirveä, kylmäsäilytys vaikuttanut makuun, tasainan massa, pippuri tuntuu, puruvastus heikohko, lihanlähde todennäköisesti muu kuin vain sika, punaisia pisteitä massassa, kuori rapeutuu paistettaessa, vaikka voikin tuntua osin sitkaalta, jälkimaussa runsas pippuri.€ 19.75
5151Artesaani Mausteinen Paprika-Chili Makkara 08.08.202472Jokin erityinen mauste erottuu, jälkimaussa chili tulee esiin, mehevä, lihaisa, harvinäisen karkeanpuoleinen jauhatus näin nakkimaiseen tuotteeseen, mausteutus monimuotoinen, runsas chili ja juusto kiistelevät johtopaikasta mutta lopulta chili vie.€ 15.79
5148Isojoen Villisikamakkara 08.08.202486Lihat ammuttu Isojoen alueelta, jossa vahinkoeläin. Lihan makua, puruvastus erinomainen, massan värin perusteella käytetty ainakin osa muuta lihanlähdettä kuin normisikaa, aika lihapitoinen esitys, pippuri tulee asiin jälkimaussa, hyvät raaka-aineet.€ 30.00
5139Tapolan Savukassler-Cheddar 06.06.202456Mehukas ja rasvaisa, juustoa pursuu suupielistä, mutta juuston laatu vakuuta, epätasapainoinen suoritus, massa tarjoaa puruvastuksen, lihan makua , pippuri tulee esiin jälkimaussa.€ 12.46
5131Chef Wotkins Lihamestarin Grilleri 30.05.202481Pippuria, hyvä kuori, rasvaa löytyy paljon, näyttää hyvältä, jokin meetvurstiin vivahtava maku mukana, riittävä puruvastus, karkeahko mass, seassa tuntuu olevan jonkinlaisia lihabiittejä, pippuri alkaa tuntua aina myöhään jälkimaussa.€ 12.83
5125HK Maakarit® Kapen Pikkasen Parempi Chorizo 25.04.202487Jotain paprikaa, jokin tasoittaa makkaran mausteet, ellei peräti tylsistytä niitä, maku hyvin tasainen, hyvä puruvastus jonka karkeahko massa tarjoaa, tasapainoinen tuote ilman makupiikkejä, pieni pippuri vasta pitkässä jälkimaussa, kuori pysyy mukavana.€ 18.05
5119Eridanous Bratwurst Gyros-Style 25.04.202491Lihaa, hyvä kuori, mausteinen, suolaa löytyy, mehevä, hyvä puruvastus, tasainen jälkimaku tasapainoinen kokonaisuus, maukas ja rasvaa sopivasti sitoutuneena makkaraan, pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 7.50
5095Norron Kalawursti Bratwursti Sitruuna-meirami 08.02.202466Hyvin , hyvin, ohut keinokuori, tuoksu lievä, maussa sitruunaa, melissaa, ole aivan mahdoton makuyhdistelmä, pehmeän mausteinen, pippureita jälkimaussa.€ 24.95
5090Marcos Schark! Suyuk Paprika 25.01.202485Lihan makuinen, mehevä, massa runsaan punainen parikasta, mukana liene voimakkaampia muotoja, pippurikin tulee jälkimaussa mukaan, tasainen karkea robusti massa, keino kuori, mutta helposti poistettava ennen tai jälkeen kypsennyksen.€ 22.94
5084HMT Naughty BRGR DOG Savupekoni-aurajuusto Grillimak28.12.202387Hinta -30%, Pippurit kahvassa voimakkaasti, mehukas, yrttiä pyrkii esiin paljon, keinokuori, monimuotoinen makkara, rakenne hyvä, Ison hot dog nakin kokoa, pippuri leviää kaikkialle suussa, pippuri varmaan peittää osan pienemmistä makuvivahteista, pippuria myös jälkimaussa.€ 16.63
5071Hein Breslaun Bratmetwursti 30.11.202384Pitää laatua yllä, massa aika tiukka, yllättävän hyvä, puruvastusta riittää, suolaa jälkimaussa, suolainen muutenikin, possun lihan maku maistuu, erittäin hyvälaatuinen makkara vaikka yllätyksetön.€ 12.00
5070Kivikylän Juustotuhti 30.11.202374Juustoa, joka katoaa lämityksessä, ehkä jälkimaussa suolana ja ylimääräisenä rasvoituksena havaittavissa, juusto laadutonta, massa pehmeän mössö, kuori pitää massan kasassa, jälkimaussa pehmeä pippurin maku.€ 7.48
5068Palvimestarien Gluteiiniton Ryynimakkara 30.11.202388Kuori hyvin rapea, massa aika kiinteä, pysyy kasassa mehevä myös, massa yllättävän runsasryyninen, veri tuntuu maussa, pippurit täyttää suun jälkimaussa. € 12.53
5056Neittamon Valkosipulinakki 05.10.20236350% helpotusta hinnassa päiväyksen johdosta.Jokin pikkuisen epämiellyttävä vivahde makumaailmassa, mehevä napakka nakki, kylmänä parempi, jokin erottumaton mauste ihan sovi, pippuris löytyy ja varsinkin jälkimaussa pippuri valtaa suun kokonaisuudessaan, napakka nakki, syötävä kuori.€ 7.45
5052Popsi Lihaisa Balkannakki 28.09.202378Mehikaan oloinen, puruvastus löytyy, suolaa. pippuria lihaa mainittavia määriä, liha maistuu, mukava mausteseos maistuu jälkimaussa.€ 8.53
5046Pirkka Grillaa Bratwursti 31.08.202388Hyvä rakenne ja suutuntuma, maksamakkaramaisuus lievempänä kuin monissa muissa bratwursteissa, miellyttävän makuinen, herkkua, pippuria jälkimaussa, määrä sopuisa, pitkä jälkimaku vie kielenkannat mukanaan. € 12.00
5042Savujuusto-mustapippuri Grillimakkara 03.08.202378Rasvaa ainakin hyvin, rouhean juustoinen, yllättäävän maukas, juustoa löytyy, rakenne karkea, pippuri tulee yllättäen jälkimaussa esiin, sinappi autttaa makkaran loppumatkaa, jälkimaku pippurinen ja juustoinen, lopuksi yllättävän vetisen oloinen tunnelma?€ 12.90
5028Wigren WiGG Grillimakkara 08.06.202364Sileä kuori, rasvaa tuntuu löytyvän, varmasti hyvä nuotiolle tai suureen grilliin, aavistus puruvastusta, mehukas, joistakin jopa vetisenoloinen, hyvää rasvaa, sinappi parantaa makkaran makua, hyvä sinapin laukaisualusta, suola ja rasva pääasialliset maustett, pienen pieni pippuri tuntuu jälkimaussa.€ 11.08
5005Palvilihan Suomalainen Karitsan Bratwursti 30.03.202386Pippuria suussa heti, monenlaista lihaa runsaasti, myös lammasta mukana, mausteutus oonnistunut, piipuria mukana, hyvä mehevä rakenne, pieniä sattumia runsaasti lihan seassa, mukava pippuri myös jälkimaussa.€ 13.95

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //