Arvostellut makkarat:

Haetaan: %jälkimaun

Löydetty osumia: 15 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5134Makukeittiön Kasvismakkara Hot Chili 30.05.202428Porkkanan värinen, lämmitys tekee makkaran pehmeäksi mössoksi, vaikka näyttää makkaralta ennen lämmitystä, grilli luo kuoren, jakaa voimakkaasti mielipiteitä, jättää pitkän chilisen jälkimaun. € 19.75
4535Liedon Lihakaupan Lihaisa Parsa 04.07.201966Ulkonäkö ok, jotain kuivaa pehmeässä massassa, jotenkin omituista, jokin kuiva vihreä piperrys sisällä jättää suuhun oudon jälkimaun.€ 10.00
4399Mattilan Savuthyringer 30.08.201871Karkeutta massassa, kuori pehmyt, suolaa riittää yrttejäkin mukana, pippuri tuntuu, toisilla maistelijoilla tai toisissa makkaroissa voimakkuus vaihtelee, suola ja pippuri muodostavat pitän jälkimaun.€ 14.90
4386Damatta BBQ Grilli Salsicha Tapas Makkara/picante 26.07.2018891n on hyvin lihaisia, kuori mielenkiintoinen paksu pehmeä ja syötävä, mausteita ei liiaksi, puru ja suutuntuma mukava, sopii lisukkeeksi ateriaan kuin ateriaan, mausteisempi versio muuten eronnut kuin chilisyydellaan ja siten että jätti selvemmän ja voimakkaamman jälkimaun. € 14.70
3522Chef Wotkin's Cheddar Juustogrilleri 26.06.2013945% cheddarjuustoa, mehukkaannäköinen, hyvä kuori, lämpimänä juusto hiukan dominoi, paljon mausteita, mausteet pyörivät poskissa, maut senkuin vahvistuvat makkaran jäähtyessä, massa karkea, lopussa myös chilin puraisua, juusto jättää hyvän jälkimaun, toisille maistuu todella hyvin.€ 11.90
3384Atria Mestari Wilhelmin BBQ Barbeque 09.08.201280Tuoksu jo kukkainen, massa värikäs, kuori hiukan vastustelee, maku hiukan vaatimattomampi, tuoksu ja ulkonäkö antaisivat odottaa hiukan enemmän, makkaran raju rasvaisuus salpaa makureseptorit niin tekokkaasti ettö pippurinkin makua aistittavissa vasta jälkimaun jälkipuolella, rasvaa irtoaa makkarasta niin paljon ettei Nivealle jää tarvetta, vaikka mausteisuus valju niin lopun pippuri pelastaa mitä on pelastettavissa. € 9.00
3357Saarioisen Grilliwurst Curry Bratwurst 31.05.201281Curry tuoksuu ja maistuu,lämpö irrottaa rasvat jotka pursuvat kuoresta, luunpalasia massassa, väriä makkarasta, pinta ruskistuu mukavasti, curry dominoi ja peittää muut maut alleen, pippuri ja curry aiheuttavat pitkän jälkimaun.€ 10.67
3198Chef Wotkin's Karhunkierros 01.06.201176Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. € 18.90
3135Wőro Jussi Verivorstikesed 02.12.2010862% verijauhetta ja lisätty silavaa, Tuoksuu ryynäriltä, hyvä ja miellyttävä maku, pippurinen jälkimaku,jäähtyneenä antaa mausteisen ja timmin jälkimaun.€ 2.50
3117Portin Ukkopekka Bratwursti 04.11.201092Pikkuisen viileäksi jäi lämmitys eli vaatisi lieden lämpöä ja paistinpannua osakseen vaihtoehtoisesti sähköparilaa tai grilliä, tiukka rakenne, pippuri kihelmöi poskissa jättäen voimakkaan pippurisen jälkimaun suuhun, lihaa on ja kyllä pikkuisen inkiväärinkin makua havaittavissa.€ 10.70
3097Valla Krakov 30.09.201077Kuori rapsahtaa hyvin kypsennettynä, todella suolainen paljon suolaisempi kuin keskiverto suomalaismakkara, rasvaa ja suolaa, rasvan kenssa pieni varovaisuus tarpeen ettei vaatteet ja pyyhkeet rasvaudu, maku kuin pomppii poskissa, jäättää suuhun sen verran pitkän ja voimakkaan jälkimaun etteivät virvokkeet helposti pyyhi pois suusta, tällekin makkaralle sopii makeahko sinappi.€ 4.40
3062Liha-Iitin Ihaan Chili Nakki 03.06.201079Miellyttävän tasapainoinen maku, chilit poimittu huhtikuussa ja etelätinteellä kasvaneet, chili tuntuu jälkimaun ohessa jälkipolttona.€ 12.50
2797West Chark's Billnäs 01.07.200880Rasvaa piisasi irtorasvaksi asti, karkearakenteinen, hyvä kuori, voimakkaasti maustettu, mutta rasva estää liian voimakkaat maut, mausteita ja yrttejä alusta pitkän jälkimaun loppuun asti.€ 19.98
2604Rakveren Ärimehe Grillvorst 15.05.200778Maustettu urakalla paprikalla, lihaisamapi, läski ja sidekudosbiittejä, vaikka chiliä laitettu huolella, hohkaa ja antaa vain pitkän ja miellyttävän jälkimaun. (suom. Ärimees=liikemies)€ 4.50
2585Wurstin Buffalomakkara 03.04.200775Rakenne kohtuullisen karkea, suoli jymäkkä, valkosipulia mukana muttei dominoivasti, myös muita mausteita havaittavissa, irtorasva jättää rasvaisen jälkimaun, rasvaa grillattavaksi asti!€ 9.05

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //