5035 | Toscanan Makkara | 29.06.2023 | 76 | Lihaa on, runsaasti maustettu, massa värikäs ilmestys, odotus oli tulinen lopputulos mutta mausteet odotivat itseään enne odotuksiin verattuna vähäistä makua, rasvainen, mikä varmasti oain syypää vähäiseen pettymykseen mausteisuuden puolesta, massa kohtuu karkea, vaikka maut hiiukan jäävät lähtökuoppiinsa suuhun jää pyörimään tasainen mausteisuuden tuntu. | € 12.63 |
4539 | Savuhovin Marskin Chili | 04.07.2019 | 69 | Leikkuupinta tasainen, punaisia pilkkuja massassa, chili tuntuu heti, kuivakka tunnelma, kuori rapea, puruvastus kateissa, jälkipoltekaan anna odotuttaa itseään. | € 15.96 |
4336 | Hakala Munamakkara | 05.04.2018 | 52 | Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara. | € 14.95 |
4148 | Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri | 23.02.2017 | 82 | Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa. | € 10.33 |
3960 | West Charkin Pitkä Nakki Luomu | 21.01.2016 | 74 | MNakua on, perinteinen lihaisa nakki, maku jää hiukan odotuttamaan itseään, mausteita? ehkä pippuria hiukan lisää, napsahtaa kuten nakin tuleekin, suolaakin riittävästi, mausteutus paljon pöytäliinen liepeitä heiluttele, kaipaisi pikkasen kehittelyä. | € 13.90 |
3741 | Aimo Bratwursti | 02.10.2014 | 91 | Tuoksussa yrttisyyttä, jämäkän tuntuinen massa, maku hetken antaa odottaa itseään, jälkimaussa paljon mausteisuuta, massa ja suutuntuma hyvä, kuori myös hyvä, maku paranee vielä lisää makkaran jäähtyessä. | € 8.60 |
3683 | Vatajan Maajussi Grillimakkara | 05.06.2014 | 59 | Sian 66% ja naudanlihaa 12%. Rasvaa, lihaa ja suolaa, kuori jäykkä, rasvaa jää suuhun, huutaa sinappia, sinappia! Jälkimaussa lievä pippuri tulee esiin mutta antaa odottaa niin kauan itseään että heikommat hermostuvat. | € 11.00 |
2750 | Karelian Valkosipuli-juustonakki | 18.03.2008 | 78 | Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? | € 9.00 |