Arvostellut makkarat:

Haetaan: %itseään

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5035Toscanan Makkara 29.06.202376Lihaa on, runsaasti maustettu, massa värikäs ilmestys, odotus oli tulinen lopputulos mutta mausteet odotivat itseään enne odotuksiin verattuna vähäistä makua, rasvainen, mikä varmasti oain syypää vähäiseen pettymykseen mausteisuuden puolesta, massa kohtuu karkea, vaikka maut hiiukan jäävät lähtökuoppiinsa suuhun jää pyörimään tasainen mausteisuuden tuntu.€ 12.63
4539Savuhovin Marskin Chili 04.07.201969Leikkuupinta tasainen, punaisia pilkkuja massassa, chili tuntuu heti, kuivakka tunnelma, kuori rapea, puruvastus kateissa, jälkipoltekaan anna odotuttaa itseään.€ 15.96
4336Hakala Munamakkara 05.04.201852Surkea massa, luotu jotain muuta varten kuin itseään, suolainen pehmeä massa, kuin valutettu muun sisällön väliin, lämmitettäessä massa lohkeilee muna tuoksuu ja maistuu, puruvastus kateissa, jonkinlainen perinnemakkara.€ 14.95
4148Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri 23.02.201782Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa.€ 10.33
3960West Charkin Pitkä Nakki Luomu 21.01.201674MNakua on, perinteinen lihaisa nakki, maku jää hiukan odotuttamaan itseään, mausteita? ehkä pippuria hiukan lisää, napsahtaa kuten nakin tuleekin, suolaakin riittävästi, mausteutus paljon pöytäliinen liepeitä heiluttele, kaipaisi pikkasen kehittelyä.€ 13.90
3741Aimo Bratwursti 02.10.201491Tuoksussa yrttisyyttä, jämäkän tuntuinen massa, maku hetken antaa odottaa itseään, jälkimaussa paljon mausteisuuta, massa ja suutuntuma hyvä, kuori myös hyvä, maku paranee vielä lisää makkaran jäähtyessä.€ 8.60
3683Vatajan Maajussi Grillimakkara 05.06.201459Sian 66% ja naudanlihaa 12%. Rasvaa, lihaa ja suolaa, kuori jäykkä, rasvaa jää suuhun, huutaa sinappia, sinappia! Jälkimaussa lievä pippuri tulee esiin mutta antaa odottaa niin kauan itseään että heikommat hermostuvat.€ 11.00
2750Karelian Valkosipuli-juustonakki 18.03.200878Nakki jonka maku pyörii kielen päällä, mukana hiukan valkosipulia, häilyvä maku antaa odottaa itseään, juusto tasapainottaa makua muttei dominoi, makkara profiloituu heikosti, toivoisi enemmän valkosipulia? € 9.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //