5167 | Salsiccia Con Cinghiale | 17.10.2024 | 71 | Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin. | € 29.50 |
4872 | Feri's Marokkalainen Merguez | 03.03.2022 | 84 | Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku. | € 27.00 |
3276 | WeimarerThüringen Schinkenbockwurst | 27.10.2011 | 78 | Hyvin suolainen ensituntuma, sianliha ja suola maistuvat, kuori on mukava, makkarassa ei kantavia makuvivahteita hirveästi paitsi suola ja liha, makua vaikea saada makkarasta helposti irti. | € 4.25 |
3238 | Gero Geick Jalopenobratwursti | 18.08.2011 | 86 | Tuoksussa jotain yrttiä tuntui, massa karkea käsityöläismäinen mutta kuitenkin tuntui siskonmakkaramaisen pehmeältä, vähän veltto, ei erikoisenmakuinen, kokonaisuutena hyvä, jalopeno jakautunut hyvin epätasaisesti, toinen makkara sisälsi paljon, toisesta ei makua irti saanut. | € 13.75 |
3232 | Savuhovi Grillikeisari | 11.08.2011 | 89 | Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa. | € 16.95 |
3198 | Chef Wotkin's Karhunkierros | 01.06.2011 | 76 | Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. | € 18.90 |
3149 | Kaamos Grilli | 20.01.2011 | 56 | Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä. | € 22.50 |
2570 | Mattilan Miniryynäri | 06.03.2007 | 85 | Miellyttävän makuinen, ryynit tungettu hyvin onnistuneesti makkaraan, Kylmänä ei saa irti mitään vaan vaatii lämmityksen, hyviä eivät halkea poiketen yleisestä ryynärien ominaisuudesta, jälkimaku mukava. | € 6.95 |
2319 | Tohtorin Nakit De Luxe | 11.10.2005 | 43 | Kuori ei irtoa millään vaikka onkin muovia, makkara pitää siis kaluta hampailla siitä irti. Suola ja rasva maistuvat pistävästi. | € 4.40 |