Arvostellut makkarat:

Haetaan: %irti

Löydetty osumia: 9 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5167Salsiccia Con Cinghiale 17.10.202471Villisikaa(italialaista) väh. 20%, rakenne tukeva, saa pureksia tosissaan että makkarasta makuja saa irti, hyvin erittäin runsas puruvastus, lämmitys muuttaa makkaran makua, kylmänä maistuu lähinnä possunlle, lämmitys kääntäää maut pekonin pulolelle, vaikka makkara muuten suuresti muutukaan, suolaa löytyy runsaasti, joten toimii olutmakkarakin.€ 29.50
4872Feri's Marokkalainen Merguez 03.03.202284Valmistustapa varmaan oikea laitteet puutteelliset samaan kaikkea makkarasta irti, hiukan kuivuu valmistuksessa, mukavat mausteet, rakenne rouhea, pitkä mukava jälkimaku.€ 27.00
3276WeimarerThüringen Schinkenbockwurst 27.10.201178Hyvin suolainen ensituntuma, sianliha ja suola maistuvat, kuori on mukava, makkarassa ei kantavia makuvivahteita hirveästi paitsi suola ja liha, makua vaikea saada makkarasta helposti irti.€ 4.25
3238Gero Geick Jalopenobratwursti 18.08.201186Tuoksussa jotain yrttiä tuntui, massa karkea käsityöläismäinen mutta kuitenkin tuntui siskonmakkaramaisen pehmeältä, vähän veltto, ei erikoisenmakuinen, kokonaisuutena hyvä, jalopeno jakautunut hyvin epätasaisesti, toinen makkara sisälsi paljon, toisesta ei makua irti saanut. € 13.75
3232Savuhovi Grillikeisari 11.08.201189Pippuripurkista kansi ollut irti? Runsas valkosipuli tuntuu ensimmäiseksi, pippurin ja valkosipulin voimakas liitto, kinkunpaloja näkyy leikkaus pinnassa.€ 16.95
3198Chef Wotkin's Karhunkierros 01.06.201176Karhua 25%, aika vahva maku, yritetty ruoda jotain uutta makkaroitten riviin, makkarasta ei saa kuitenkaan hirveästi irti, karhean tuntuinen, hyvin lihaisa, ei erikoisen tuntuinen, jättää kuitenkin pitkän ja tukevan jälkimaun kielen päälle, jota ei olutkaan tehokkaasti poista. € 18.90
3149Kaamos Grilli 20.01.201156Villisikaa tarhasta 66% ja hirveä metsästä 33% melko tasaiseksi ajettua, tiivis rakenne joka kaipaa rasvaa tai jotain muuta, mausteitakaan ei liikaa, lopussa hiukan pippuria muuten mausteet loistavat poissaolollaan, maussa hiukan villiä riistaa, edes imeskelemälläkään makua oikein saa irti makkarasta, kokonaisuutena vaatisi paljon tuotekehittelyä.€ 22.50
2570Mattilan Miniryynäri 06.03.200785Miellyttävän makuinen, ryynit tungettu hyvin onnistuneesti makkaraan, Kylmänä ei saa irti mitään vaan vaatii lämmityksen, hyviä eivät halkea poiketen yleisestä ryynärien ominaisuudesta, jälkimaku mukava.€ 6.95
2319Tohtorin Nakit De Luxe 11.10.200543Kuori ei irtoa millään vaikka onkin muovia, makkara pitää siis kaluta hampailla siitä irti. Suola ja rasva maistuvat pistävästi.€ 4.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //