Arvostellut makkarat:

Haetaan: %hän

Löydetty osumia: 517 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5161Tamminen Kipinä® Kolmen Chilin Grillimakkara 26.09.20248730% eheytystä hinnasssa, paksu kuori, makua ja kipuakin paljon tarjoaa makkara, massa vähän vetisenoloinen, toiset pitää mehevänä, jalopeno mukana keississä koko ajan, messevästi maustettu, pyöreä pippuri täydentää jalopelon polttetta, rasva tasoittaa makuja myös.€ 8.33
5160Snellman Kunnon Kuoreton Juustonakki 26.09.202461lämmitys nostattaa kuoren rasvakelloille, kuoreton esitys, jotain makeutta maussa, pippureita vähän, suolaa sopivasti, seassa juustoa joka lämmitykseesä tuo vain lisää rasvaisuutta, pehmeä massa ei tarjoa puruvastusta eikä kuoreton napsahdusta, mutta lisäaineisiin suhtauduttu torjuvasti nakin kohdalla.€ 9.25
5158Poutun Lenkkimakkara 26.09.202435Rasvaa ja suolaa, kuoren poiston jälkeen makkara saa kauniit rusketusraidat kylkeensä(puolitettuna), pinnan klooriyhs´disteet antaa vähän makua,rasvan ja suolan sekkaan, maussa viitteitä hällilintujen viimeisesta matkasta lihaa luista repivien koneiden kautta, puruvastus katoaa lämmitettäessä, suositellaan kylmänä syötäväksi, lämmitys huonontaa makkaraa.€ 6.63
5155Metsärannan Svejk Grillimakkara 29.08.202476Sisältää ohramallasta, rasvaa tuntuu paljon, rapea kuori, massa hiukan pehmeä ja rakeinen, jokin erityisempi mauste tai ainesosa maustaa tuotteen,pippuria hyvin, puruvastus vähän puutteellinen, vaikka lihaa onkin kohtalaisen paljon, pippuri pysyy mukana maussa koko ajan, vaikka massan rakenne hiukan arveluttaa maistajaa.€ 17.00
5150Kivikylän Koskenlaskijapätkä 08.08.202474Juustoinen, mutta tuntuu vähän heikkolaatuiselta, tämän makkaran kohdalla voidaan sanoa että sinappi tuntuu pelastavan makkaran, kuori vähän sitkä, juustopommeja joita vähän pitää varoa, juustoa riittää, lihaisakin.€ 10.94
5146Kotimaista Chorizo Grillimakkara 27.06.202471Jotenkin suuhun sopimaton mausteyhdistelmä, rasvainen makea makea massa, jättää omituisen jälkimaaun, tuntuu että paljon mausteita mutta lajitelma epätasapainoinen, tuo mieleen lajitelman, joka on lakaistu pöydältä, ja vähän lattianpuolelta sekaan, lihaisa, mutta mausteissa sanomisen varaa, kuitenkin pieni chili jää suuhun polttelemaan loppujen lopuksi.€ 12.24
5138Poutun Grillimakkara Juustoinen 06.06.202480Jonkinlaisessa kesätarjouksessa, lihaisa, juustoa pukkaa, lämmitys muuttaa paljon makkaraa parempaan suuntaan, puruvastusta kaipaisi, vähän yksipuolinen maku, juustoa sopivasti vaikka reilusti onkin laitettu.€ 5.51
5129Kunnon Jalopeno-Cheddar Grillimakkara 09.05.202477Rapea kuori ehkä seurausta keraamisen pannun tarjoamasta kuumuudesta, mehevä massa, mausteita kohtuudella,, Chili esittäytyy vähän yksipuolisen piikkimäisenä makuhyppäyksenä, maut pehmeän pyöreitä, vaikuttaa jotain juustoakin sisältävän, poltetta voi kuitenkin olla pikkasen liikaa useimmille makkaran pureksijoilla, vähän taas makkara johon lisätty normi massaan vain mausteet.€ 12.47
5120Savo-Karjalan Savolainen Sinihomejuusto Grilleri 25.04.202476Savu ja juusto mukana, vähän liian rasvainen suutuntuma, puruvastus joltinen, savun makua tuntuu kaiken aikaa, juustoa rasvaa ja lihaa, mausteita voisi kaivata lisää ja tuntuu vähäsuolaiselta.€ 10.97
5113Lapin Pororyynimakkara 11.04.20248733% poronlihaa, maku yllättävän tasapainoinen, lihaa runsaasti epätyypillisesti ryynimakkaraksi, pippuria runsaasti, muttei liikaa, suolaakin paljon, mutta pysyy hyvin kasassa, ryynejä melko vähän ja epätasaisesti, jämäkkä tuttavuus. € 23.96
5112Kotimaista Siskonmakkara 11.04.202462Lihaisa vaalea massa, mukana suolaa ja rasvaa, vähän pippuria.€ 8.37
5102Makulihan Härkätien Grillimakkara 29.02.202464Irtomyynnistä, lihaisa, suolaa, mehevä, makuja irtoaa melko paljon hauska pureskeltava, puruvaastusta löytyy, seassa karkeampaa lihaa, rasvaa maussa, hyvää rasvaa, kuori vähän sitkeä kaipaisi kovempia lämpöjä.€ 17.90
5087Pirkka Vegemakkara 25.01.202444Kylmänä ei makuja uuuremmin erity suuhun, lämmitys nostaa pippurin esiin tuotteessa, rasvaa vähän, rakenne sulaa suussa.€ 14.95
5086Rakvere Verivorst 28.12.202381Pieniryyninen irtonainen massa, ryynejä todella paljon ja lihaa vähän, pysyy huonosti kasassa, massa saisi olla kiinteämpi, maku kuivahko, verta lisätty riittävästi.€ 2.98
5074Tapolan Joululenkki 07.12.202360Hiiltyneissä tai tanakasti ruskettuneissa kohdissa makua, rasva suussa pursuu, kuori pätevä, kun vähän karamellisoitunut, kylmänä jauhoinen fiilis, lämmitys parantaa, aika mieto massa maultaan, jotain jouluista maustetta havaittavissa, voimakkaat maut puuttuvat.€ 10.87
5055T-Jeff's Smoked Gator Sticks 05.10.202363Napakka alku, hyvin tuntuu cajun-mausteet sopivan tähän tuotteeseen, snäck tikuksi pehmeän pureskeltava, suolainen, savustettu, miellyttävä, rasvaa lisätty? pitkähkö mausteinen jälkimaku.€ 95.00
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
5025Chef Wotkin's Tex-Mex Grilleri 25.05.202375Kuori vähän vastustelee lihaa on paljon, hyvää lihaa, juusto pehmentää makujen kavalkadia, pätevä makkara, vähän raskaanoloinen, mutta makujen huiput esillä. Soijaproteiinia mukana.€ 16.54
5016HK MaakaritŽ Stadionin Voitto 27.04.202373Suutuntuma hyvä, rasvaa normisti mukana, nesteet irtoaa massasta, rasvaa jäi lautaselle, rapea kuori hyvä ja voisi parantua lisälämmöllä tulella, mehevää ja lihaa, vähän kerrankoetun makuinen eli hyvälaatuinen mutta yllätyksetön.€ 16.50
5013Kivikylän Lammasnakki 13.04.202368Tummanvärinen massa, suolaa nprmia enemmän, vähän perusnakki, lihaisa, hyvä kuori, mukana varmasti erityinen lihanlähde, tasainen maku ja tasainen massa€ 22.07

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //