Arvostellut makkarat:

Haetaan: %grillissä

Löydetty osumia: 35 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5177Metsärannan Metsämakkara 28.11.202484Muovikuori, Peuraa 30%, loput sikaa lihasta, tqasapainoinen, kiinteä massa, mehukas, lihaisa, kuori muovinen mutta pysyy erinomaisesti kasassa ilman sitäkin, tukeva rakenne, pinta saa rusketuksen grillissä.€ 13.27
5106Gülcan Tavuk Sosis Helal 28.03.20243664% koneellisesti eroteltua broilerin lihaa, kovin tasaiseksi jauhettu massa, kumimainen, mauton tekele, makeahko, keinokuori, pinta saa grillissä rusketusraidat, edes suola ja liha maistu.€ 10.44
4876Wigren Kypsät Siskonmakkara Pallerot Chorizo 31.03.202250Chili valtaa alaa, muuten maut kadoksissa, makkarapalleroisia, virhemaut puuttuu, ouutteellinen puruvastus, hiukan kumimainen pinta, pallero päivettyy grillissä.€ 15.40
4860Bosgĺrd Chorizo 03.02.202280Rasvainen, mukavan mehevä, rasvaa ja suolaa. ohut kiva kuori, pippureita löytyy. lihaisa, sopiva rakenne ja suutuntuma, parhaimmillaan varmasti grillissä, jälkimaku voimakkaan pippurinen.€ 17.89
4829Kuoreton Kaksikko Yönakki 28.10.202139Kuoreton pinta saa hyvän rusketuksen grillissä, joustavan notkea nakki, suola ja rasva vähissä, terveellisen makuinen? Kun mikään oikein maistu, sopii hyvinkin 0.0 oluen seuraksi, kumpikaan ei haittaa toistaan, ainakaan maullaan.€ 12.29
4620Atria Rehti Herkku Kana Nakki 27.02.202050Kuoreton, löysää on, suolaa, suolaa ja rasvaa mausteena, perusnakki, seniorikansalaiset helposti nauttii tästä, ulkonäkö vaatimaton, nauttii rusketusraidoita grillissä, karsinogeenit antaa makua.€ 7.70
4607Metsärannan Nakki 30.01.202067Ohuen ohut kuori joka rapeutuu grillissä, liha löytyy, täydellinen lihanakki, mausteet hiukan kadoksissa, makuina rasva, liha ja suola, massan rakenne hiukan liian sileä, perusnakin oloinen. € 12.45
4576Reinin Lihan Karitsasalciccia 31.10.201975Kiukaalla esikypsytys loppukypsennys grillissä, bratwurstimainen tunnelma, rakenne jotenkin ryynimäinen, karkea, hiertäen suutä kummalla tavalla, rasvaa joka puolella, lautasella suussa grillissä kiukaalla pyyhkeellä, kuori toimii, mutta makkara jää jotenkin puolitiehen, viimeinen silaus puuttu, makkarassa hyvin voimakas pippuri, joillekin yliannos pippuria, toisille jälkimakuun ulottuva pippuri tekee nannaa.€ 23.70
4546Palvilihan Cheddargrilli 29.08.201994Karkea rankka rakenne, maalaismaisen rustiikki, hyvää, hyvä kuori, kuori rapeutuu yllättvän hyvin sähkögrillissä, mehukasjuusto tasapainottaa kivasti maut, maustett tasapainossa, hyvin onnistunut combo, suolaa pitkässä jälkimaussa, oikein hyvä.€ 13.90
4486Pirkka Luomu Grillimakkara 28.03.201953Kuori tulee rapeaksi grillissä, omalatuinen erilainen maku, joka hirveästi miellytä useita, maku välitön no no -tekijä monille, luomunmakua aistittu aiemminkin? Massa paksu, jotain peruvastusta, lämmitys paranna makua, voimakas sinappi toimii,peittää ylimääräiset maut, rasvainen esitys.€ 12.47
4418Kartanon Herran Lenkki 25.10.201849Rasvainen tunnelma, massa ĺeruslankkimakkaraa, makkaralle löytyy käyttötarkoitus ĺaketista, makkara saa grillissä komeat karsinogeenit pintaan, makkarassa suolan lisäksi sokereita, jotka tuntuvat erityisesti kylmänä. € 5.00
4398Grillimaisteri Roaster Raakamakkara 30.08.201859Pinta tummuu grillissä voimakkaasti, kuori ole ihan kohdallaan, mielenkiintoinen mutta tasapaksu maku, mausteus vie kohden itää, yleismaku hapanimelä.€ 10.75
4382HK Maakarit® Vottosen Vihellys 05.07.201888Broileria ja myös herkkutattia 9%, persoonallinen maku ja rakenne, yrttisen bratwurstin ulkonäkö ja yrttiset maut valtaa suun, massa pehmeä, mutta lihaisa, kuori hyvä, napsuu, hyvät mausteet, massa jotenkin pyöreä, kuten maut, vaikuttaa siltä, että suunnitteluun mennyt jokunen tovi, epätavanomainen valmiste, joka hiukan ellei enemmän jakaa mielipiteitä maistelijoissa, voisi olla grillissä parempi.€ 14.25
4322Palvimestarien Palviryynimakkara 22.02.201883Vähän suolaista, ryynit isoja ja pehmeitä, hiukan hiuvahko, osuutta asiaan makkarasta uhonneella rasvalla grillissä, aika hyvä näinkin, kuori rapea paistuneista kohdista, jotkut löytää huonommin purtavan paikan kuoresta, verta sopivasti, pippuria voimakkaasti mukana, makukompositio voimistaa suolan ja pippurin, ammattitaito? Oikein hyvä.€ 11.03
4276Dulano Kuoreton Nakki 30.11.201759Kuoreton nakki, yksitotinen, pinta saa grillissä mukavan värin,pehmeä hötöinen massa, ikenet tykkää, suolaa lisätty mausteen ominaisuudessa, pippuriakin tuntuu jälkimaussa.€ 4.74
4215Fingerporin Sylttytehtaan Grilli Butifarra 06.07.201783Tasapainoinen maku, mikään mauste tai muu korostu liikaa, rasvaa aika paljon, massa sopivan karkea, tasapainoinen mausteutus, menisi hyvin grillissäkin kovemmilla lämmöillä, makkarassa hinta ja laatu kohtaavat.€ 9.96
4079Reinin Lihan Maustelenkki 29.09.201688Oikein lihaisa lenkki, mausteet tasapainossa, kuori rapeutuu grillissä, harvinainen lenkki jossa sekä lihaa että mausteita.€ 16.80
3965Reilu Siskonmakkara 28.01.201646Rasvaa ja suolaa, suolan määrästä voisi päätellä tarkoituksen sitoa mahdollisimman paljon vettä tuotteeseen, grillissä tuloksena kuin höyrytetty ankki, riittää pienempikin määrä suurelle joukolle, jälkimaku suolaliuosmainen, hakkaa kasvismakkaroilla tannerta, kannattaa syödä lämpimänä, minkä kanssa tai seassa sitten syökin. Tarkoitettu muuhun kuin grilliin tai kiuaspannulle.€ 5.75
3943Kunnon Arki Uunilenkki 26.11.201559Aito-suomalainen lenkki, pehmeä, suolainen ja rasvainen, keinokuori, peruslenkki, lämmitys tee hyvää makkaran maulle, hiukan grillissä ylikypsyneet paikat saavat makua, tasvainen ja suolainen huono yritys.€ 2.75
3778Poutun Lisäaineeton nakki 29.01.201555Saa kivat rusketusraidat grillissä, ainakin rasvaa löytyy, napakka nakki, vaikkei napsu, rasvanmaku voimakas, peittää jopa suolan maun.€ 10.67

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //