Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ettei

Löydetty osumia: 19 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5239HK Maakarit® Meksikon Hidalgo 12.06.202579Sulaneen juuston sijalle muodostuu graatereita, polte tiukasti mukana jo alusta lähtien, nassan vihreät kertymät tuottavat tosi voimakkaan chilin tuntteen, kapsaiinin määrä on sillä rajalla että voi mmennä usealta yli, mutta onneksi suuri juuston määrä leikkaa tuottesta useimmille maistuvan, Kange-testi jättää sen verran varaa mausteutukselle ettei mistään ylimaustamisesta ole kyse. Sianliha(Suomi)€ 16.50
5232Chef Wotkins Mustaleima Grilleri 27.05.202580Tätä makkaraa voi syödä vaikka pitkäksi menneen rientoillan jälkeen, hijlaa jääkaapin avaten ettei hallitus herää, hyvälaatuista juustoa löytyy, hyvä rakenne vaikkei superkarkea olekaan, purutuntuma mukava, mausteet hiukan peittyy juustohunnun alle.€ 12.65
4830Vegem Boheemi Bratwursti Seitanmakkara 28.10.202126Pinta palaa karrelle ja kovaksi, chili tuntuu ja polttaa ja maistuu pitkään, massa karkean puumainen, chili pelastaa mitä on pelastettavissa, täytyy olla varovainen ettei kelvottomuus tule liikaakin esille.€ 19.26
4804Wursti Maukkaat Olutnakki 05.08.202188Mauseet runsaat, tuoksuu hyvälle, rakenne kiva ohueksi, poikkeaa eteläisistä lajikumppaneistaan siinä ettei kuivu liikaa valmistuksessa, vähäsuolainen olutmakkaraksi.€ 13.95
4748Dulano Broilerinakki 04.02.202169Positiivista on ettei vesi ole pääkomponentti, mieto, näyttää tasaiselta, suola maistuu, lämmitys parantaa makua, keinokuori. € 3.97
4161Lidl Uunilenkki 30.03.201759Lihaa vastaavia aineita 52%, lihaa 6%, jopa siipikarjan nahkaa käytetty, muovikuori pitää tuotteet kasassa, peruslenkki, niin hyvää ettei sanotuksi saa, jauhoa ja rasvaa tuntuu suussa, muovikuoreta vapautettu pinta saa grillistä kivat rueketusraidat, suutuntuma ja jälkimaku vähäiset, rasvaa riittää suuhun ja vähän ympärillekin.€ 1.49
4093Atria Chorizo Makkara-mix 27.10.201655Rasvaa, chiliä, jotain, tämäpäs on mielenkiintoinen laitelma, valmiiksi silputtuja makkaranpalasia useammasta laadusta, sopii nykymaailmaan, uusavuttomille, voi lisätä keittoihin tai vaikka tuunata roiskeläpän(valmispizza), pettymys oli ettei paketissa ollenkaan persiljaa.€ 6.50
3927Tampereen Lihajalosteen Höyry 22.10.201567Perusruokamakkara, makkaraan tullut kutterissa jännä kierteinen rakenne, lihaa löytyy jonkin verran, sopii varmasti keittoihin omeletteihin, jokin maku löytyy kuitenkin.€ 9.35
3748Kivikylän Tomaatti-Mozzarella Täyteläinen Juustomakk30.10.201490Juusto löytyy runsaasti, maku tiivistyy juuston hävitessä, pippurista löytyy, aluksi juusto pääosasa myöhemmin pippuri dominoi, jota kuitenkin juusto pehmentää, kypsennettävä huolella ettei juusto häviä, pidä juusto notkeana mutta vältä pohjaanpalamista€ 10.95
3384Atria Mestari Wilhelmin BBQ Barbeque 09.08.201280Tuoksu jo kukkainen, massa värikäs, kuori hiukan vastustelee, maku hiukan vaatimattomampi, tuoksu ja ulkonäkö antaisivat odottaa hiukan enemmän, makkaran raju rasvaisuus salpaa makureseptorit niin tekokkaasti ettö pippurinkin makua aistittavissa vasta jälkimaun jälkipuolella, rasvaa irtoaa makkarasta niin paljon ettei Nivealle jää tarvetta, vaikka mausteisuus valju niin lopun pippuri pelastaa mitä on pelastettavissa. € 9.00
3343Poutun Kynsilaukka 03.05.201254Rasvanmakua, irtorasvaa paljon, makkaran massa löysä, vetinen, sattumia joukossa, jännä jälkimaku, keinotekoisen oloinen, jotenkin epäkoherentti makkara, makkarassa paljon jotain makua, vaikka maun erottaminen vaikeaa, pitää syödä varovaisesti ettei housut likaannu. € 10.00
3329Karelian Hirviryynäri Laktoositon 05.04.201291Ryynejä, kooltaan suuria, veretön ryynimakkara, makeampi sinappi sopii yhteen, parhaiten maustettu ryynäri, mausteita tosi runsaasti, ryynäriksi tukeva jälkimaku, mausteita niin runsaasti ettei Banja_Lugalainen nektari kyennyt mausteiden makua peittämään ja hyvin pitkää jälkimakua loiventamaan.€ 6.60
3255Apetit Lohichorizo 08.09.201155Pääosassa lohi. Äärimmäisen tasaiseksi jauhettu massa, mkuelämystä vaikea määrittää, ei ole broileria keveydestään huolimatta, kalanmaunkin aistii vasta pitkällisen yrittämisen jälkeen, rakenteen partikkelit niin pienia ettei rakenteesta selviä makkaran pääasiallinen materiaali, kuori kohtuullinen keinokuori.€ 16.40
3207Kivikylän Tulitikku 09.06.201175(Sisältää Naga Morich chiliä)Maku tai polte tulee kuin puun takaa, sileäksi jauhettu massa ei anna aavistustakaan mitä tuleman pitää, napakka nakki, chilin polte jää pitkäksi aikaa suuhun, chiliä niin paljon ettei jätä mitään tilaa itse makkaralle, tämän chilimakkaran ostaja saa mitä tilaa ja mistä maksaa. € 16.60
3097Valla Krakov 30.09.201077Kuori rapsahtaa hyvin kypsennettynä, todella suolainen paljon suolaisempi kuin keskiverto suomalaismakkara, rasvaa ja suolaa, rasvan kenssa pieni varovaisuus tarpeen ettei vaatteet ja pyyhkeet rasvaudu, maku kuin pomppii poskissa, jäättää suuhun sen verran pitkän ja voimakkaan jälkimaun etteivät virvokkeet helposti pyyhi pois suusta, tällekin makkaralle sopii makeahko sinappi.€ 4.40
3043Ruokarenki Nakki 29.04.201078Nakki joka napsahtaa perinteisesti, perusmaku suolainen nakki, makua siinä määrin ettei tarvinut sinappia. Maku selkeämmin esiin nakin jäähtyessä.€ 8.90
3018Lapin Gourmetkokkien Poro Grillimakkara 04.02.201071Ulkkis normaalia grillimakkaraa, tummahko massa, napakka makkara, liukaahko makkaramassa sujahtaa helposti kurkusta, niin vähän mausteita ettei riitä peittämään hiukan tympeää perusmakua, kuitenkin yllättävä pippuri jälkimaussa, jänteitä.€ 14.80
1424Alaus Parukytos Desreles 28.08.200185Hyvä. terävä maku! Ohut makkara. joten paistettava nopeasti. ettei kuivu. Sopivan suolainen. Onnistunut olutmakkara.€ 3.70
746Sarven Metsäsienipossu 11.08.199853Sieni maistuu paikoittain; maku niin mieto ettei sinappia kärsi laittaa. Bratwurstimainen ruokammakkara.€ 13.79

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //