Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ensi

Löydetty osumia: 98 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5192Artesaani Mausteinen Paprika-chili Makkara 30.01.202591Chiliä tuntuu paljon jo ensi puraisulla, annostelussa ollut mittaa suurempi määrä, makea poltetun karamellisoituneen sokerin maku, myös vienompi parika maistuu, karkean lihaisa, suuntäyteinen maku, mehukas ja maukas makkara, maussa on karaktääriä runsaasti.€ 16.09
5182Helsingin Makkaratehtaan Joulunakki 05.12.202473Ensin maut kateissa, sitten alkaa pippurit tuntua, joku kauste arveluttaa ja sopii suuhun huonommin, tasainen massa, mutta timmin makuinen.€ 12.30
5082Wigren Gourmet Bratwurst Grillimakkara 28.12.202387Yrttejä tuntuu maussa ensimmäiseksi, hyvä kuori, hyvä maku valtaa suun, sopii varmasti monen lisukkeen viereen, massa kohtuu karkea, liha rakenne tunuu suussa, kuori optimaalisen ohut ja maku tasapainoinen€ 17.50
5051Popsi Kananakki 28.09.202352Suola ensimmäinen ja lähes ainoa maku joka erottuu. kot kot sanoo nakki, lähes mauton, rakenne pienipartikkelinen, puruvastus kateissa.€ 8.53
4959Hakalan Jalopeno Cheddar Makkara 27.10.202282Juusto tuntuu ensipuraisulla, mehevän tuntuinen, voimakas chilimäinen joku jossain palasessa, toisessa vähemmän, mausteutus epätasainen, joka monen chilienthusiastin mieltä varmaan ja kaihertaakin, voimakas mutaa epätasainen maku, juusto, sen sijaan tuntuu joka palasessa, varmasti hyvät lähtökohdat, mutta toteutus harmittavan epätasainen.€ 24.95
4935Savuhovi Tuska Chili-Pekoni 25.08.202268Kuori paksuhko, massassa jotain punaista, rasvainen massa, todella voimakas ja terävä polte valtaa suun, jos kaipaa chilin poltetta eikä makkarasta niin väliä, niin sopiva, sanalla sanoen ÖVERI, voi jäädä ensipalaseen monella.€ 16.21
4931Chef Wotkin's Juustoportin Vuohen GR Grilleri 25.08.202276Juuston laadusta epäselvää, vuohta epäillään vahvasti, makuakin löytyy, ja mausteita, viherpippuri tuntuu ensimmäisenä myöhemmin pääosaan nousee mustapippuri, sopivan karkea massa,€ 13.75
4869Makukeittiön Kasvisnakki 03.03.202231Rasvaa ja mausteita löytyy, chili selkeästi esillä, makkaran luone paljastuu ensi puraisulla, kuori aina timmi ja kerää maut itseensä tehokkaasti.€ 19.95
4784Juustoportin Viinitarhurin Grilleri 03.06.202161Juustoa 8%, juustoa suorastaan roiskuaa päälle, tunnelma kuin entiseen juustopommiaikaan violaisia Öllewursteja maistellessa 90-luvulla, voisi sanoa että juuston seassa myös makkaraa, mutta juusto dominoi makuja, vaikka makkara tarjoaakin lihaisan alustan juustopommien laukaisemiseen, lihaisa grillimakkara juusto ei niin yllätyksellä, varokoon joka ensimmäisenä puraisee.€ 12.25
4766All Natural Smoky Beef 06.05.202162Varsin epämääräinen tuote ensituntumalta, massa kiinteä, hiukan kimmoinen, jotenkin keinotekoisen oloinen, melko lihainen, lihaisen makuinen, lämmitys sitoo yhteen, pippurit tulevat esille, varsinkin jälkimaussa, vaikea päättää pitääkö vaiko eikö, hyvä kuori,€ 12.13
4758Savuhovi Kerpenwursti 29.04.202178Suolaa ensimmäiseksi, rasvaa, lihaa, kuori rapea, hyvä tapasmakkara, jotain puuttuu vaikka kaikki onnistumisen aineet kasassa, hyvä yritys.€ 16.63
4698Poutun Muu Nakki 24.09.202024Nakin ulkonäkö arveluttaa, jo ensi puremalta moni jättää varmasti kesken, erikoinen näky, erikoinen maku ja erikoinen tunnelma muutenkin, rakenne sahajauhomainen, grilliin jää jotain keltaista, nakki kelluu siinä, joku voi ideologisista syistä nauttia tästä nakista, sopii varmasti keittoon, sellunkeittoon?€ 10.86
4678Chef Wotkin's Kylmäsavu Balkan 06.08.202080Kuivahkonoloinen ensituntuma, , lihaa riittävästi, balkanmainen maku leikkelemakkaramainen maku, rouhea rakenne, jälkimaku varman tasapainoinen, maut balansissa, maku mieto miltei tylsä, lihaa löytyy , kuin esimerkki hyvästä grillimakkarasta.€ 12.38
4637Grillimaisteri Sauna Mäntyinen Grillimakkara 07.05.202072Suolaisen tuntuinen ensi puraisulla, hiukan makea, lihaisa makkara, joku kirpeä, vähän tympeä maku, mauste, lisäaine, poikkeaa siten peruskyrsästä.€ 8.31
4609Dahlmans Hardcore Krakova 30.01.202074Hyvä kuori, karkea lihaisa rakenne, tanakasti tulinen ensituntuma, jälkimaku tutun tulinen, vähän tylsää kun vain yksi maku dominoi, pitkä kylmäsäilytys on voinut korostaa chiliä muitten makujen kustannuksella, mutta luultavasti chili olisi toiminut samoin tuoreessakin makkarassa.€ 14.40
4570Pirkka Grillibalkan 03.10.201973Balkan tulee mieleen heti ensipuraisulla, balkanmakkara, jota ei löydy balkanilta ainoastaan Suomesta, rasvainen, kuori tuntuu kadonneen, miellyttävä.€ 6.25
4559Compaxo Rookworst 26.09.201973Ensi maistamalla valtaa ihmetys, mitä tämä on, vastaus lihaa ja rasvaa käytetty tässä makkarassa epäterveellisiä määriä, jos maun määrä ilmaisevana tekijänä, hyvin epäsuomalinen lenkki, onko makkarassa käutetty sitten useita lihanlähteitä selviää tuoteselosteessa, maut balansissa, suolaa, mutta sopivasti.€ 17.30
4480Palvimestarien Riistalenkki 07.03.201923Muovikuori pitää poistaa ensin, joku maku löytyy, rasvaa ja, löysä lötkö. hampaat tarpeettomat, tämä tuskin pelastaa Esperin tai muunkaan vanhusten säilytyslaitosten taloutta huolimatta hyvästä rakenteeesta hampaattomille, toinen pala on jo liikaa useimmille € 13.00
4439Pirkka Lihaisa Kuoreton Nakki 06.12.201855Kuoreton, pippuriton, lötkönen, mauton, rasvaa ja suolaa maussa ensiksi, tahmea pinta hhrrrr.. Lämmitys vaikuttaa vähän makuun jos ollenkaan..€ 4.20
4405HK Maakarit® Juhla Raakamakkara 06.09.201879Makkara kaipaa luonteenomaisesti jotain vierelleen, on puruvastusta, ensin pippuri hyökkää, hiukan sitruunainen maku, yrttinen, rasvaa riittävästi, tiukka mutta mukavan pitkä ja pippurinen jälkimaku, € 15.17

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //