Arvostellut makkarat:

Haetaan: %eivät

Löydetty osumia: 64 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5021Pouttu Oh'rakas 25.05.202383Karkean rouhea rakenne, suurimo etsi toistaan massassa, vähäjyväinen ryynäri, poikkeava, suolaa runsaasti, makkara puoliryynäri, mitä lienee tavoiteltu, ryynärien rakastajat eivät tästä vaikutu, kova puruvastus, cross-over malli: menee maastossa kuin maastossa.€ 10.97
5018Tamminen Kipinä Kolmen Juuston Grillimakkara 27.04.202367Kuori hyvä, suolaa löytyy paljon, liikaakin, juustoa isoina klunsseina, pursuaa suuhun suorastaan, suutuntuma hyvä, vaikka juusto selkeästi pääosassa, juustot eivät varmasti epäkuranteimmasta päästä, mutta liika lienee liikaa.€ 11.08
5011HK Maakarit® Texasin Joe 13.04.202371Paljon mausteita, eivät heti tule esille. mehevä, rasvaa riittää suuremmallekin tulelle, ryynimäinen rakenne, kuori hiukan vastahakoinen, maukas makkara, chili tulee esille,voimakas mutta miellyttävän mausteinen, selkeän chilinen jälkimaku€ 17.27
4928Bavariškos GRILL Dešrelės Kepimui 11.08.202289Lihaisia paloja, lihaisea ja maukas esitys, lihapalaset eivät jokaiseen suuhun sovi, mutta maukas massa korvaa paljon, kange-testi läpi pienin mutinoin.€ 6.22
4824Saunakylä Palojärven Saunan Juustochorizo 07.10.202184Reipas maku, chilit eivät suorsstaan hyppää suuhun, enemmän sopuisasti polttelevat, hyvä juusto mukana, liian tiukka kuori, kovempi lämpökään auttanut asiaa, jälkimaku voimakas.€ 11.25
4761Makuliha Miguel Tex Max Cheddar 29.04.202178Hiukan överin oloinen, hiukan likaa kaikkea, vaikka maut eivät hyökänneet, juusto luultavasti sitoo. sulanut juusto pehmentää massaa, lopussa voimistuva chili.€ 17.46
4596Chef Wotkin's Sörkän Grillibalkan 12.12.201967Tukevan lihaisa, liikaakin puruvastusta, kuori todella paksu, voiko lihaa olla liikaa makkarassa? Pippuria tuntuu olevan, tiukka rakenne ja paksu kuori pitävät sisustan kasassa, mutta eivät helpota nauttimista.€ 11.80
4472Helsingin Makkaratehtaan Cheddar-Jalapenonakki 28.02.20198910% Cheddar-juustoa, hyvä kuori, juusto pursuaa joka raosta, pitää hiuka odottaa ennen kuin makkara nautitaan, normi 75 astetta sisälämpönä voi tuottaa yllätyksen, rasva ja juusto eivät jää kitalakeen roikkumaan, hyvälaatuista juustoa käytetty, mukava purskella.€ 13.41
4424Snellmanin Kuoreton Grillimakkara 01.11.201856Vaatii sinappia, tuoksu parempi kuin maku valju, sinappi tekee tuotteesta makkaran, koska makkaran omat maut eivät sinappia häiritse.€ 8.50
4397Kivikylän Kuoreton Kalkkuna Grillimakkara 30.08.201863Napsahtamaton uutuuus, indeed. Suolaa, lihaa, tiivis rakenne, massa antaa puruvastusta, kuori haittaa maistamista, makkara on sopiva lapsille koska mausteet eivät vaivaa suuta, suolaa löytyy paljon.€ 7.00
4372Someron Palvin Yrttigrilleri 28.06.201858Kuivahko, vaikka lihaa paljon ja yrttisen näköinen massa, maut eivät pääse esille,lihan maku kohtuullinen, mutta näköaistimuksen ja makuaistimuksen ero liian suuri, jotenkin epätodelllisessa määrin, sinappi hyvä kaveri tälle.€ 11.95
4291Mattilan Sirkkanakki 28.12.201738Sirkkajauhetta 5,6%, väri harmaa, tuoksu erikoinen, useiden mielestä luotaantyömtävä, toiset eivät makkaraa maistaisikaan aistimuksen jälkeen, ulkonäon ja tuoksun yhdistelmä ole kutsuvin, jauhoinen massa, nakki kyllä napsajaa, lihaakin löytyy, harvempien herkku, vaikka avoimin mielin asian kanssa askartelisi.€ 15.16
4210Vatajan Pekka&Pätkä Grillimakkarat 06.07.201756Vaikka tuotteessa väistetty lisäaineita, on mukaan lisätty sian lisäproteiinivalmistetta? Paketissa kaksi erityyppistä ja pituista makkaraa, maut eivät poikenneet juuri toisistaan merkittävästi, suolaa ja rasvaa, mausteet ja muut makuaineet puuttuvat tyystin, tarkoituksella? kylmänä parempi molempi, hyvä alkuruoka, joka jättää tilaa myös pääruualle.€ 13.90
4140HK Maakarit Pakkalan Väino Savulenkki 02.02.201770Rasvaa, suolaa, lihaa tuhdisti, possu maistuu, mausteet eivät juuri lihanmakua peittele, makkara johonkin tarkoitukseen, savumerkkejä löydy edes taivaanrannasta.€ 7.90
4062Wigren Nysä Original Raakamakkara 25.08.20167850% hyvää hinnassa, tarttuu huuleen ynsimmäiseksi, massa tuntuu kuin liivatetta olisi seassa, rasvaa irtoaa paljon ja suorastaan tukkii kärsän, monet eivät meinaa tuntea tuoremakkaraksi, maku sinänsä kohtuullinen.€ 6.35
4045Grillimaisteri Mancheri URHO Grillimakkara 07.07.201675Maku yksituumainen chilin ja juuston sekoitus, vähän makea, mausteet eivät muuten haittaa, epäsuhtainen yliyrittämisen makua.€ 4.25
4004Mattilan Krouvi Grillimakkara 320g 28.04.201688Karkea rakenne, hyvin lihaisa, epäterveellisenoloinen eli maistuu hyvälle, rasvat eivät karkaa vaan pysyvät sopuvointuisesti massassa kypsentämisen jälkeenkin ja aikana, hyvä ölppämakkara, puruvastusta riittää paljon, tätä lääkäri määrää koskaan, hän määrää omenoita.€ 9.35
3923Kartanon Lihaisa Kuoreton Nakki 22.10.201563Kiinteää, kuoreton, vähän liian tiukka rakenne, suolaa löytyy mausteita piilotettuna jonnekin mukuna eivät irtoa edes lämmitettynä.€ 5.57
3763Helsingin Makkaratehtaan Joulumakkara 27.11.201490Maukas, piparkakku mausteet, erilainen mausteutus, makeahko, mielenkiintoinen, täyttää hyvin joulumakkaran vaatimukset, rusina-kaneli akselivaltojen lisäksi muitakin, vivahdus muskottia, puruvastus hyvä, rusinat eivät moneen sovi mutta tässä makkarassa paikallaan, talvikäyttöön, illanistujaisiin ja joulupöytään. makea hunaja-konnjakki sinappi sopii.€ 11.40
3678K-Menu Savulenkki 28.05.201464Lenkki suorastaan turposi kuorestaan kypsennyksen aikana. Leikkuupinta tasainen, makkaramassa tasaiseksi ajettu, kypsä rapea kuori antaa makua, Vaikka mausteet eivät juuri häiritse jälkimaussa lievä pippuri, vähemmän ylimääräistä rasvaa, makkara kaipaa seurakseen jotain muuta. makkaran seuranhakuilmoituksessa voisi lukea, että vierelle kaivataan siloista sinappia. mehevää kinkkua, maukasta kananmunaa. paistettua perunaa yms. Savu lenkistä jää löytymättä.€ 5.75

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //