Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ei tarvi

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5111Sol & Mar Chorizo A La Parilla 28.03.202495Mehevä, rasvainen, pippuria, chiliä, hyvä ohut kuori, oikein loistava perinteensä edustaja, tätä uskaltaa ottaa toisenkin palasen vaikkei tarvis, maukas , lihaisa, rasva maistuu hyvältä.€ 13.30
3615Lithells Falukorv, Oskar Lithells Finaste 30.01.201477Oikein mukavan mehevän makuinen ja rasvainen, rasvaisuus päällisin puolin esimmäinen maku, mausteet piilossa, soulaisuus rankantuntuinen, mutta maistuu herkulliselta, pehmeä ei tarvitse juuri pureskelua, iso hyvä lenkki, rasva ja suola tunnusmerkkejä, hyvää kuitenkin oli, mnee alas ilman sinappia. € 4.46
3043Ruokarenki Nakki 29.04.201078Nakki joka napsahtaa perinteisesti, perusmaku suolainen nakki, makua siinä määrin ettei tarvinut sinappia. Maku selkeämmin esiin nakin jäähtyessä.€ 8.90
3011Chorizo 07.01.201088Hyvin voimakkaasti maustettu! Mausteita on niin että tuntuu, mausteita tuntuu purskeina makkarassa, paprika tekee punaiseksi ja chili mausteiseksi, jo eka biitti kuivaa suun, väkevä sinappi toimii tämän makkaran kanssa! sinappi kuitenkin vain laimentaa makua hetkeksi, sillä mausteet taas tuntuvat hetken kuluttua, sopii ruokamakkaraksi ei tarvi mausteita keittoon lisätä. Pitkä ja erittäin voimakas jälkimaku.€ 5.90
2854WÅ‘ro Ahjuvorstid Päikesekuivatatud Tomatitega 14.10.200894Aurinkokuivattu tomaatti 1,5%, kuivattu tomaatti maistuu paljon, valtaa tilaa makkarasta, makkara ei tarvi sinappia, hyvä oikea kuori, pippuri ja muut mausteet tulevat jälkimaussa.€ 7.14
2790Ikosen Pippurigrillimakkara 03.06.200893Lihaisa, pippuri tuntuu heti alusta asti voimakkaana, maku tasapainoinen, maku sopusuhtainen sekoitus pippuria ja lihaa, maku täyttää suun, ja jatkuu pitkään viimeisen puraisun jälkeenkin, makkara ei tarvi sinappeja tai muita lisukkeita!€ 8.90
2702SIA Marno DeLukss Grildesinas 06.11.200771Lihanmakuinen, kuori pidättää rasvaa jopa liiankin hyvin ja vaatii huolellista pureskelua, mausteista varsinkin pippuri tuntuu voimakkaasti heti alusta lähtien, katajamaisuutta inkivääriä maussa, EI tarvi sinappeja, vahva jälkimaku. € 7.00
2599Huhtahyvät Leijona-lenkki 08.05.200775Ei tarvi sinappia, vastaavaa ei ole tavattu Suomessa, mehukas, sipulinen purjomainen vaikutelma, makua, potkua reippaasti alussa jatkuen kohtuullisen pitkään, kuori syötävissä siinä ja muunneltava? Suolaa vähemmäksi?€ 7.50
2520Chef Wotkin's Tsekkimakkara 10.10.200690Lihaisa, hyvä uutuntuma, miellyttävä maku ei tarvi sinappia, erittäin pitkä jälkimaku.€ 11.90
2463NÅ‘o Jäägri Grillvorstid 25.07.200688Helposti pureskeltavan hyvää! Ei tarvi sinappia oheensa, ihrapallerot tekevät helposti nautittavan, ei irtorasvaa paljoa.€ 5.00
2372Chef Wotkin's Sörkan Grillibalkan 07.02.200678Maku alkaa mukavasti, mutta loppuu yllättävän lyhyeen, mukava suutuntuma, puree vastaan miellyttävästi. EI tarvi sinappia, jalo rasvan maku.€ 8.90
1979Dikser Kanagrillvorst 17.02.200458Voimakas kanan maku - ei silti pahaa. Myös hieman yrttejä mukana. Maistuu wol-pannulta. Syömiseen ei tarvitse edes ikeniä. paitsi kuoreen. Kuori sopimaton tämän valmistusmenetelmään.€ 4.00
1763Atria Verimakkara 11.03.200365Hieman vetinen. RASVAINEN. makea. Ei tarvinnut sinappia.€ 4.57
1409Poutun Kevyt Nakki 07.08.200128Vanhainkotiin sopiva! Syödessä ei tarvitse hampaita. Makeutta hieman. Limainen suutuntuma. VETINEN LÖTKÖ!€ 5.04
1384Heinosen Suomilenkki 03.07.200153\"Eläkeläismakkaraa = ei tarvii hampaita\". Pahempaakin on maisteltu. Suh. koht. OK. Kesti lämmittämisen. Sopii kuitenkin parhaiten keittoihin tai kylmänÀ 6.05
849Korpelan Börssimakkara 09.02.199985Hyvää. Ei tarvitse edes sinappia. Rasvaista. juustoista. täyteläistä.€ 7.56
406Savupoikien Pustanpoika 19.11.199673Hyvin maustettu ( ei liikaa paprikaa); ei tarvitse sinappia seurakseen!€ 5.46

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //