Arvostellut makkarat:

Haetaan: %aisoissa

Löydetty osumia: 8 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5003Liedon Lihakaupan Valkosipulinakki 30.03.202374Napsakka kuoi, kuori oikein hyvä, pippuria kaipaa lisää, mukavan makuinen perinteinen nakki, pippuri ilmeisesti pysyy aisoissa, koska tulee pitkällisessä jälkimaussa hiukan esiin, joka on hyvä sekin € 17.90
4101Helsingin Makkaratehtaan LammasMerguez 03.11.201657Lammasta mukana, masassa vihreää ja punaista väriä, mausteita tuntuu olevan jalopenon tuntua, tulisuus pysyy aisoissa, paljon makua, laadukas tuote, vaikka olekaan kaikkien makuun., € 9.97
3716Viltgĺrden Riistaryynimakkara 28.08.201486Tiivis kuori pitää ryynimakkaran kasassa, suuret ovat ryynit, tavanomaisesta poikkeava vähemmän kuiva ryynäri, verta käytetty , maistuu sekin, veren maku pysyy aisoissa, mehukas makeahko sivumaku, makoisa, pitkä jälkimaku.€ 20.00
3555Pajuniemen Luomugrilleri 29.08.201388Ensimmäinen luomumakkara joka maistui hyvältä, ensimmäiseksi huomion kiinnittää sitruunamainen makuvivande, joka tuntuu sopivan aivan kohdalleen tämän makkaran makumaailmassa, erikoinen koostumus, huolimatta lihaisuudesta makkara on hyvin helposti ayötävä, kuohkea rakenne, jota pitää aisoissa hyvä kuori, suussasulavan makkaran kannattaa antaa jäähtyä ennen nauttimista, koska mehevä ja rasvainen sisus voi suuta polttaa.€ 13.66
3478Maalahden Luomu Marskin-wursti 28.03.201389Tuoksu hyvin erityinen, suussa tuntuu rasvaa ja silavaa, pekonia, löytyy hyvä ohut kuori, täytteläiset mausteet pysyvät aisoissa rasvan alla, suussa tuntuu paljon erilaisia makuja, makkara maistuu huonotapaisen ja syntisen hyvältä, mikä sopiikin kiirastorstain raameihin.€ 24.10
2871Scan Red Hot Chorizo 18.11.200883Paprikaa monissa muodoissa, sekä väriksi että erityisesti mauksi, chilin? aiheuttama kipu pysyy aisoissa tekemättä makkaraa epämiellyttäväksi. Sopinee myös Suomen chiliyhdistyksen suuhun?€ 9.00
2837Lihaniekan Metsämiehen Lenkki 09.09.200883Lihaisa jämäkkä lenkki, mausteita sopivasti aisoissa pysyen, miellyttävän tuntuinen suhteellisen karkea massa, muovikuori tarpeen makkaran paisuessa kypsennyksen aikana.€ 12.10
2819Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli 19.08.200883Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä.€ 11.40

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //