5003 | Liedon Lihakaupan Valkosipulinakki | 30.03.2023 | 74 | Napsakka kuoi, kuori oikein hyvä, pippuria kaipaa lisää, mukavan makuinen perinteinen nakki, pippuri ilmeisesti pysyy aisoissa, koska tulee pitkällisessä jälkimaussa hiukan esiin, joka on hyvä sekin | € 17.90 |
4101 | Helsingin Makkaratehtaan LammasMerguez | 03.11.2016 | 57 | Lammasta mukana, masassa vihreää ja punaista väriä, mausteita tuntuu olevan jalopenon tuntua, tulisuus pysyy aisoissa, paljon makua, laadukas tuote, vaikka olekaan kaikkien makuun., | € 9.97 |
3716 | Viltgĺrden Riistaryynimakkara | 28.08.2014 | 86 | Tiivis kuori pitää ryynimakkaran kasassa, suuret ovat ryynit, tavanomaisesta poikkeava vähemmän kuiva ryynäri, verta käytetty , maistuu sekin, veren maku pysyy aisoissa, mehukas makeahko sivumaku, makoisa, pitkä jälkimaku. | € 20.00 |
3555 | Pajuniemen Luomugrilleri | 29.08.2013 | 88 | Ensimmäinen luomumakkara joka maistui hyvältä, ensimmäiseksi huomion kiinnittää sitruunamainen makuvivande, joka tuntuu sopivan aivan kohdalleen tämän makkaran makumaailmassa, erikoinen koostumus, huolimatta lihaisuudesta makkara on hyvin helposti ayötävä, kuohkea rakenne, jota pitää aisoissa hyvä kuori, suussasulavan makkaran kannattaa antaa jäähtyä ennen nauttimista, koska mehevä ja rasvainen sisus voi suuta polttaa. | € 13.66 |
3478 | Maalahden Luomu Marskin-wursti | 28.03.2013 | 89 | Tuoksu hyvin erityinen, suussa tuntuu rasvaa ja silavaa, pekonia, löytyy hyvä ohut kuori, täytteläiset mausteet pysyvät aisoissa rasvan alla, suussa tuntuu paljon erilaisia makuja, makkara maistuu huonotapaisen ja syntisen hyvältä, mikä sopiikin kiirastorstain raameihin. | € 24.10 |
2871 | Scan Red Hot Chorizo | 18.11.2008 | 83 | Paprikaa monissa muodoissa, sekä väriksi että erityisesti mauksi, chilin? aiheuttama kipu pysyy aisoissa tekemättä makkaraa epämiellyttäväksi. Sopinee myös Suomen chiliyhdistyksen suuhun? | € 9.00 |
2837 | Lihaniekan Metsämiehen Lenkki | 09.09.2008 | 83 | Lihaisa jämäkkä lenkki, mausteita sopivasti aisoissa pysyen, miellyttävän tuntuinen suhteellisen karkea massa, muovikuori tarpeen makkaran paisuessa kypsennyksen aikana. | € 12.10 |
2819 | Wigren Ei Niin Ohutlenkki Valkosipuli | 19.08.2008 | 83 | Voimakas valkosipulin tuoksu lämpimänä ja kylmänä jopa voimakkaampi.Rasvaa sopivasti, massa hyvä pysyi kasassa ja antoi riittävän puruvastuksen lämmitettynäkin.Maku kohtalainen, valkosipuli pysyi aisoissa. Keinokuori hyvä ja syötävä. | € 11.40 |