Arvostellut makkarat:

Haetaan: %ainoa

Löydetty osumia: 32 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

Näytetään 20 uusinta:
numerotuotepvmyhtarviokilohinta
5162Naughty BRGR DOG Savupekoni Aurajuusto Grillimakkara26.09.202495Uusi resepti! Ohut rapea kuori, mehevä, pysyy kasassa, juusto tuntuu, juuston laatu kiitettävä, todella hyvänmakuinen, pekoni tartu hampaanväleihin, hyvin balansoidut mausteet, herkullinen, makkarapaketin pienuus ainoa miinuspuoli, uusi tähti makkarataivaalla!€ 17.57
5154Klubin Grilleri 29.08.202471Mehevä ilmestys, hyvä puruvastus, pasvaa löytyy runsaasti, tiukka kuori sitoo kaiken sopuisasti sisäänsä, yhtään rasvaa pääse karkuun, vaan kaikki on mukana, rasvan määrä suuri, sopinee grilli ja nuotiomakkaraksi, selkeä ehdokas kisamakkaraksi moniin peleihin, suola ja rasva tuntuvat olevan ainoat mausteet.€ 8.54
5051Popsi Kananakki 28.09.202352Suola ensimmäinen ja lähes ainoa maku joka erottuu. kot kot sanoo nakki, lähes mauton, rakenne pienipartikkelinen, puruvastus kateissa.€ 8.53
5049Herkku Grills Lammas-Kebab Artesaaniraakamakkara 31.08.202384Miellyttävä esitys , maltillinen yrttisyys, rasvaa vähän, kuori hyvä, rakenne karkeaksi jauhettu, lammas ainoastaan heikkona makuna lopuksi. Pitkähkö kylmäsäilytys voinut vaikuttaa makuun.€ 11.64
4703Makulihan Hyvä Suomi Nakki 01.10.202058Ulkoisesti nakki, kun siirtyy läheisempään käsikähmään tuotteen kanssa, maut vähissä, hiukan rankka kuori vaikka pureutuu, rakenne jäykkä ja kimmoisa, herättää vain vähän innostusta maistelijassaan, rasva ja suola ainoat mausteet, prinssinakin jatkettu versio, vaalea väriltään€ 16.45
4570Pirkka Grillibalkan 03.10.201973Balkan tulee mieleen heti ensipuraisulla, balkanmakkara, jota ei löydy balkanilta ainoastaan Suomesta, rasvainen, kuori tuntuu kadonneen, miellyttävä.€ 6.25
4540Savupoikien Mökkimakkara 31.07.201937Possua monesta EU-lihanlähteestä, kylmänä parempi, tuoksu aivan perus, ulkonäkö paljon odotuksia nostata, mutta totuus vielä vaatimattomampi, löysä massa, puruvastus uupui, kuori suhteettoman tomera, rasva ainoa mauste, makkara sopisi huulirasvaksi, rasva peittää myös suun sisäpuolen, hampaat tarpeettomat, kuori taas kysyy purukalustoa jäädessään suuhun pyörimään, vastenmielisyys puuttuu, sopii mainiosti talven rohduttamiin huuliin!€ 6.60
4343Cepamas Desiņas Ar Sieru 26.04.201839Jotain juustoa 7%. Kuori omaa yhteisiä piirteita lenkkarin pohjan lanssa, ainoastaan joustavampi, myös purukumin ominaisuuksia, jotain valkeaa massaa paksun kuoren lomassa, makea yleisilme, muuten massa lähes mauton. Luulihaa ja nahkaa.€ 5.00
4306Savuhovi Poropeukalo 25.01.20186250% helpotusta hinnassa, otettu huomioon, jokin hiukan pikantti maku, kuori oikea kuori, suola ja liha ainoat maysteet, jälkimaussa vain suola tuntuu.€ 8.56
4148Perniön Lihan Villisika-tattari Ryynäri 23.02.201782Villisikaa 14%, hiukan kuivahko esitys, massa aika tukeva ryynäriksi, ehkäpä liiankin täyteinen, mausteita melko paljon, pippuri tuntuu, maku miellyttävän mausteinen, kuori hiukan paksu, vaikka katkeaakin lopulta, makkara hakee vähän itseään ja tasapainoa.€ 10.33
4130Popsi Iso Viitonen 12.01.201765Kuoreton, löysä, rasva ja suola ainoat mausteet, lähes mauton, perus perus nakki, puruvastus puuttuu, ruuan tekoon, nakkimunakkaaseen, sinappi ja ketsuppi tulevat liukastamaan nakkia sen verran että menee kurkusta alas.€ 3.33
4047Jyväbroiler Paaahdettu Sipuli Broilerimakkara 28.07.201677Tuoksu ryynärinoloinen, lievästi maustettu makkara, mutta mausteet tasapainossa, helposti syötävä, suolakaan haittaa, hillitys yrttimäisen makuinen, puuttuu ainoastaan se jokin täydellisyydestä.€ 13.95
4014Makulihan Olivia Välimeren Grillimakkara 04.05.201685Leikkauspinta tuo esiin makkaran karkean rakenteen, tasapainoinen maku, vaikka massa värikäs, mausta puuttuvat hurjimmat piikit, aika onnistunut kokonaisuus, ainoastaan mehukkuutta voisi toivoa lisää, tasainen jälkimaku.€ 12.50
4005Snellmanin All Natural Provencale 28.04.201649Rasvaa valuu, maussa rasvaa ja suolaa, suola ainoa mauste mikä tuntuu, kaikki maku ja mausteet muuten peittyy rasvan alle, € 15.17
3834Tapolan A-Luokan Nakki 07.05.201555Aito nakki, napsahtaa, rasvaakin löytyy, mutta, jotenkin vaatimaton ja mauton, ainoastaan lihan maku päällimmäisenä, kohtuullinen, jotenkin riitasointuinen, jää monelta varmaan K- hyllyyn tai mikä kirjain sitten hyllynpielessä on.€ 12.82
3730HK Lisäaineeton Viikarinnakki 25.09.201460Kuoreton, hienoksi jauhettu, suola ainoa mauste ja rasva ainoa maku, vaatimaton maultaan, haukatessa menee käsipaperia samaan syssyyn.€ 9.97
3695HK Kabanossi® Retro 03.07.201462Lihaisaa on, mukana sattumia, kuori hiukan sitkas, suola ja rasva ainoat maut, lapsiturvallinen, massassa hyvä puruvastus, mieleen hiipii ajatus sinapista kun makkaraa maistelee, sitä siis tarvitaan, väkevä sinappi tulee läpi, joten suositellaan makeaa sinappia, hyvä pohja mutta kaipaisi jotain täydentävää, mausteita? € 7.00
3621VK Retro Sardell Nagu Vanasti 06.02.201474Vieno tuoksu irtoaa makkarasta tuoksuttelemalla, neutraalit mausteet, savua kuoressa, joka jäänyt ainoastaan ulkopintaan, kuori ja massa antaa puruvastuksen, massa aika tiukkarakenteinen, paranee makealla sinapilla, suunniteltu siihen? Rasvainen jälkimaku. € 4.00
3482Makulihan Lammassalami 28.03.201391Tosi hyvää, kuori toimii, mausteet tasapainossa, kunnon puruvastus, oikein hyvää, ainoastaan tekosavu pilaa himpun verran tunnelmaa, alkutuntuma pysyy hyvin alusta loppuun.€ 25.90
3269Portin Juusto Pikkunakki Kuoreton 06.10.201157Laji prinssi, suola peittää, täysin riittävä tausta sinapille, makua ei liiemmälti, hötöä, ainoastaan ikenet riittävät makkaran hienontamiseen, juuston tai muu maku peittyy, nälkään menee.€ 8.00

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //