4934 | Ekenäs Devil's Meat | 25.08.2022 | 73 | Rajusti chiliä, oikein kunnolla yllättäen, lihaa, tämä makkara pistään hien pintaan, mutta suussa poltetta liikaakin, ulkonäöstä ei voi päätellä mitä lautasella makaa, maistelun aikana ja jälkeen huuliakin polttelee | € 14.03 |
4595 | Feri's Joulumakkara | 12.12.2019 | 83 | Huoneeseen leviää jouluiset tuoksut jo paistaessa, maut miellyttäviä, rasvaa irtoaa runsaasti, huulirasvana myös, läheltä makkaran tuoksut hiipuu kummasti eikä mausteita tunnu ihan niin paljon kuin valmistuksen aikana, lihasta ei ole puute tässäkään tuotteessa. | € 22.80 |
4121 | Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton | 29.12.2016 | 89 | Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. | € 22.75 |
4004 | Mattilan Krouvi Grillimakkara 320g | 28.04.2016 | 88 | Karkea rakenne, hyvin lihaisa, epäterveellisenoloinen eli maistuu hyvälle, rasvat eivät karkaa vaan pysyvät sopuvointuisesti massassa kypsentämisen jälkeenkin ja aikana, hyvä ölppämakkara, puruvastusta riittää paljon, tätä lääkäri määrää koskaan, hän määrää omenoita. | € 9.35 |
4003 | Poutun Rähina Iso Lerssi Original | 28.04.2016 | 54 | Sopinee urheilutapahtumaan kuin urheilutapahtumaan, massa jauhettu hyvintasaiseksi, sinappia sekaan ja rinnuksille, suolaa hyvin erottuvasti, puruvastus puuttuu, kuori irtosi ikävästi masasta kypsytyksen aikana, kaipaa suorastaan epätoivoisesti sinappia! Missä maku? Tuo mieleen elävästi 80-luvun tuotteet, retromakkara, myös virhemaut puuttuvat, siitä pisteet, vaahdotettu Vappumakkara! (Osta ja Voita?) | € 4.98 |
3756 | Rintalan Jalopeno-Cheddar Lammaspätkä | 06.11.2014 | 81 | Juustoa, yrttiä irtoaa mauista ensipuraisulla, jalopeno alkaa polttelemaan melkoheti pienen odottelun jälkeen, paljon löytyy, paljon lihaa, paljon juustoa piisaa, jalopenon polte tuntuu vain voimistuvan ja leviävän suussa, juusto vaikuttaa cheddarjuustolta, lihastakin tuntuu löytyvän usemmanlaista karjaa, mikä pysyy piilossa melko pitkään maistelun aikana, juusto ja jalopeno lopulta lyövät kättä makkarassa, jähtyminen tasapinottaa makuja lopuksi. | € 15.80 |
3743 | Atria Peruslenkki | 30.10.2014 | 58 | Peruslenkki, sisälmys suolainen ja pehmeä, keinokuori kuoriutuu lämmityksen aikana, sopii varmasti ruskean kastikkeen sekaan suokapöytään. | € 4.25 |
3678 | K-Menu Savulenkki | 28.05.2014 | 64 | Lenkki suorastaan turposi kuorestaan kypsennyksen aikana. Leikkuupinta tasainen, makkaramassa tasaiseksi ajettu, kypsä rapea kuori antaa makua, Vaikka mausteet eivät juuri häiritse jälkimaussa lievä pippuri, vähemmän ylimääräistä rasvaa, makkara kaipaa seurakseen jotain muuta. makkaran seuranhakuilmoituksessa voisi lukea, että vierelle kaivataan siloista sinappia. mehevää kinkkua, maukasta kananmunaa. paistettua perunaa yms. Savu lenkistä jää löytymättä. | € 5.75 |
3595 | Savumajan Nakki | 07.11.2013 | 66 | Napakka nakki, puruvastusta löytyy, makkara hiukan kuiva, lohtunee pitkätä säilytysajasta, joka aikana kosteus ja mehukkuus poistunut, napsahtaa kuitenkin lievä pippuri jälkimaussa, suuta alkaa kuivamaan maistamisen jälkeen. | € 14.50 |
3361 | Grillimaisteri Raaka Olutmakkara | 07.06.2012 | 91 | Ihan hyvänmakuinen vaikka maistelu tajuntaa räjäytäkään, makkarasta irtoaa paljon nesteitä, kypsennyksen aikana varottava kuivahtamista, tuoksut makkarasta ovat yrttisiä, rosmariinin vivahteisia, vaikkei yrttejä juuri maussa huomaakaan, vaatii kärsivällisyyttä kypsennyksessä, varma paistinpannumakkara! | € 11.50 |
3291 | UVIC Poolsuitsu Värste Ahjuvorst | 01.12.2011 | 81 | Jotenkin kova kuori, pitää sisällään lihan ja rasvan ja suolan kypsennyksen aikana hyvin, oikeasti suolainen. | € 6.00 |
2882 | Chef Wotkin's Sörkan nakki | 13.01.2009 | 76 | Lihaa piisaa nakissa, makua paljoakaan, aavistus kuivuutta ja pippuria havaittavissa, lihat pakattu tiiviiseen tilaan sillä nakki halkesi kypsennyksen aikana, tarjolla tarjoushinnalla! | € 4.95 |
2837 | Lihaniekan Metsämiehen Lenkki | 09.09.2008 | 83 | Lihaisa jämäkkä lenkki, mausteita sopivasti aisoissa pysyen, miellyttävän tuntuinen suhteellisen karkea massa, muovikuori tarpeen makkaran paisuessa kypsennyksen aikana. | € 12.10 |
2789 | Wőron Tőmmu Juustuga | 03.06.2008 | 72 | Viimeinen myyntipäivä jo tuntuu maussa, Juusto ja tynnyrisavu dominoivat makkaraa, juusto niin paljon että tursuaa makkarasta kypsentämisen aikana osin ulos, savunmaku dominoi jälkimakua! | € 4.50 |
2777 | Wigrenin Olutnakki | 13.05.2008 | 82 | Tavallisesta nakista poikkeava, koska karkea rakenteeltaan ja koska maku kehittyy nauttimisen aikana, pippuria ja suolaa aluksi, mehukas, hyvä suutuntuma, jotain muuta kuin \"nakit ja muusi\" sarja | € 9.90 |
2554 | Westfälische Rauchenden | 30.01.2007 | 45 | Rasvaa, josta osasta eroon valmistuksen aikana, lihaa, suolaa kauheasti, melko paljon pippuria jälkimaussa, savua ei havaittavissa, Kange-sinappikin tuntuu miedolta rinnalla. | € 19.00 |
2222 | Maustebratwursti | 19.04.2005 | 48 | Kuori vaisu ja liian ohut, makkara hajosi niin esikypsennyksessä kuin pannullakin.
Sisus pehmeää tahnaa, rakenne ei tukevoitunut esikypsennyksen aikana, hötöä eli puuttui sidosaineet. Maku kuitenkin ok. Makkara ei täyttäne kaikki määritelmän osia? | € 8.50 |