Arvostellut makkarat:

Haetaan: %aikana

Löydetty osumia: 17 kappaletta. Näytetään päivämäärän mukaan alenevassa järjestyksessä. Yliviivatut ei enää saatavissa.

numerotuotepvmyhtarviokilohinta
4934Ekenäs Devil's Meat 25.08.202273Rajusti chiliä, oikein kunnolla yllättäen, lihaa, tämä makkara pistään hien pintaan, mutta suussa poltetta liikaakin, ulkonäöstä ei voi päätellä mitä lautasella makaa, maistelun aikana ja jälkeen huuliakin polttelee€ 14.03
4595Feri's Joulumakkara 12.12.201983Huoneeseen leviää jouluiset tuoksut jo paistaessa, maut miellyttäviä, rasvaa irtoaa runsaasti, huulirasvana myös, läheltä makkaran tuoksut hiipuu kummasti eikä mausteita tunnu ihan niin paljon kuin valmistuksen aikana, lihasta ei ole puute tässäkään tuotteessa.€ 22.80
4121Les Occitanes Véritable Merguez Boeuf/Mouton 29.12.201689Tosi maukas, paprikaa tuntuu riittäävän niin grilliin kuin lautaselle, kannattaa olla varovainen kypsennyksen aikana, kypsyttyään riittävästi luovuttaa nopeasti nesteen, jolloin maku ja suutuntuma kärsii, kivä lihappötkylä, mausteita melko runsaasti, antaa puruvastuksen, karkeaksi jauhettu liha luo selkeän tarpeen hammasväliharjalle, makeutta havaittavissa makkarassa, suolaa sopivasti, aikahyvä. € 22.75
4004Mattilan Krouvi Grillimakkara 320g 28.04.201688Karkea rakenne, hyvin lihaisa, epäterveellisenoloinen eli maistuu hyvälle, rasvat eivät karkaa vaan pysyvät sopuvointuisesti massassa kypsentämisen jälkeenkin ja aikana, hyvä ölppämakkara, puruvastusta riittää paljon, tätä lääkäri määrää koskaan, hän määrää omenoita.€ 9.35
4003Poutun Rähina Iso Lerssi Original 28.04.201654Sopinee urheilutapahtumaan kuin urheilutapahtumaan, massa jauhettu hyvintasaiseksi, sinappia sekaan ja rinnuksille, suolaa hyvin erottuvasti, puruvastus puuttuu, kuori irtosi ikävästi masasta kypsytyksen aikana, kaipaa suorastaan epätoivoisesti sinappia! Missä maku? Tuo mieleen elävästi 80-luvun tuotteet, retromakkara, myös virhemaut puuttuvat, siitä pisteet, vaahdotettu Vappumakkara! (Osta ja Voita?)€ 4.98
3756Rintalan Jalopeno-Cheddar Lammaspätkä 06.11.201481Juustoa, yrttiä irtoaa mauista ensipuraisulla, jalopeno alkaa polttelemaan melkoheti pienen odottelun jälkeen, paljon löytyy, paljon lihaa, paljon juustoa piisaa, jalopenon polte tuntuu vain voimistuvan ja leviävän suussa, juusto vaikuttaa cheddarjuustolta, lihastakin tuntuu löytyvän usemmanlaista karjaa, mikä pysyy piilossa melko pitkään maistelun aikana, juusto ja jalopeno lopulta lyövät kättä makkarassa, jähtyminen tasapinottaa makuja lopuksi.€ 15.80
3743Atria Peruslenkki 30.10.201458Peruslenkki, sisälmys suolainen ja pehmeä, keinokuori kuoriutuu lämmityksen aikana, sopii varmasti ruskean kastikkeen sekaan suokapöytään.€ 4.25
3678K-Menu Savulenkki 28.05.201464Lenkki suorastaan turposi kuorestaan kypsennyksen aikana. Leikkuupinta tasainen, makkaramassa tasaiseksi ajettu, kypsä rapea kuori antaa makua, Vaikka mausteet eivät juuri häiritse jälkimaussa lievä pippuri, vähemmän ylimääräistä rasvaa, makkara kaipaa seurakseen jotain muuta. makkaran seuranhakuilmoituksessa voisi lukea, että vierelle kaivataan siloista sinappia. mehevää kinkkua, maukasta kananmunaa. paistettua perunaa yms. Savu lenkistä jää löytymättä.€ 5.75
3595Savumajan Nakki 07.11.201366Napakka nakki, puruvastusta löytyy, makkara hiukan kuiva, lohtunee pitkätä säilytysajasta, joka aikana kosteus ja mehukkuus poistunut, napsahtaa kuitenkin lievä pippuri jälkimaussa, suuta alkaa kuivamaan maistamisen jälkeen.€ 14.50
3361Grillimaisteri Raaka Olutmakkara 07.06.201291Ihan hyvänmakuinen vaikka maistelu tajuntaa räjäytäkään, makkarasta irtoaa paljon nesteitä, kypsennyksen aikana varottava kuivahtamista, tuoksut makkarasta ovat yrttisiä, rosmariinin vivahteisia, vaikkei yrttejä juuri maussa huomaakaan, vaatii kärsivällisyyttä kypsennyksessä, varma paistinpannumakkara! € 11.50
3291UVIC Poolsuitsu Värste Ahjuvorst 01.12.201181Jotenkin kova kuori, pitää sisällään lihan ja rasvan ja suolan kypsennyksen aikana hyvin, oikeasti suolainen.€ 6.00
2882Chef Wotkin's Sörkan nakki 13.01.200976Lihaa piisaa nakissa, makua paljoakaan, aavistus kuivuutta ja pippuria havaittavissa, lihat pakattu tiiviiseen tilaan sillä nakki halkesi kypsennyksen aikana, tarjolla tarjoushinnalla!€ 4.95
2837Lihaniekan Metsämiehen Lenkki 09.09.200883Lihaisa jämäkkä lenkki, mausteita sopivasti aisoissa pysyen, miellyttävän tuntuinen suhteellisen karkea massa, muovikuori tarpeen makkaran paisuessa kypsennyksen aikana.€ 12.10
2789Wőron Tőmmu Juustuga 03.06.200872Viimeinen myyntipäivä jo tuntuu maussa, Juusto ja tynnyrisavu dominoivat makkaraa, juusto niin paljon että tursuaa makkarasta kypsentämisen aikana osin ulos, savunmaku dominoi jälkimakua!€ 4.50
2777Wigrenin Olutnakki 13.05.200882Tavallisesta nakista poikkeava, koska karkea rakenteeltaan ja koska maku kehittyy nauttimisen aikana, pippuria ja suolaa aluksi, mehukas, hyvä suutuntuma, jotain muuta kuin \"nakit ja muusi\" sarja€ 9.90
2554Westfälische Rauchenden 30.01.200745Rasvaa, josta osasta eroon valmistuksen aikana, lihaa, suolaa kauheasti, melko paljon pippuria jälkimaussa, savua ei havaittavissa, Kange-sinappikin tuntuu miedolta rinnalla.€ 19.00
2222Maustebratwursti 19.04.200548Kuori vaisu ja liian ohut, makkara hajosi niin esikypsennyksessä kuin pannullakin. Sisus pehmeää tahnaa, rakenne ei tukevoitunut esikypsennyksen aikana, hötöä eli puuttui sidosaineet. Maku kuitenkin ok. Makkara ei täyttäne kaikki määritelmän osia?€ 8.50

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Hakukone

Veijo Votkin Oy, Helsinki

Sivun alkuun

Akateeminen Kiuas-Seura on riippumaton kuluttajajärjestö, jonka erikoisalana on kotimaisten makkaroiden maistelu, arviointi ja vuoden parhaiden palkitseminen.
Kaikki tiedot ovat osallistuneiden harrastajien mielipiteitä eivätkä mitään ehdottomia totuuksia.
Lisäyksiä/korjauksia/kommentteja? Ilmoita meille:

JavaScript DHTML Menu Powered by Milonic

// //